31/1 -08

Nu stormar det till ordentligt hemma. Alla jag pratade med på msn bara försvann, Maria ringde och berättade att de precis fått tillbaka strömmen och likaså Emelie, men de skulle stänga av allt elektriskt.
Nu får du bannemej komma hem Mange!


image89

31/1 -08

Nu är inte långt kvar till lördag. Då ska jag och Marie äntligen festa och men framförallt dansa, här i Falkenberg.
Vi pratade lite innan och kom fram till att det var i början av december vi sågs sist. Det är ett tag. Jag har fortfarande hennes julklapp och hon har min, ska byta på lördag :)

     

31/1 -08

Idag fyller min sötnöt år :) Jag gick upp klockan 7 slängde i tvätt i maskinen och sedan la jag mig jämte honom och sjöng med min vackra morgon sjungröst, men han blev glad ändå :)
Vi gick upp vid 9 tiden och åt frukost, gjorde ordning tvätten, tvättade bilarna sedan åkte vi till Gekås så han kunde få handla en ny skiddress nu när han ska åka till Åre på lördag. Kommer sakna honom tok mycket!

Vi hittade iallafall bra och behövande saker, bl a Polaroid solglasögon för under 100, vi blev nöjda över det.

Nu stormar det som sjutton här ute. Det låter läskigt och ser otrevligt ut, önskar att Mange var här men han var tvungen att meka med bilen.

 Solglasögonen

30/1 -08

I morses när jag och Mange var ute med Nea fick jag mig ett ryck och ville klippa mig. När jag och Emelie var på stan hittade vi en frisörsalong som vi tyckte såg jätte bra ut, men när vi skulle gå tillbaka till den en dag var den inte där. Vi hittade den inte, det var som vi sett i syne, men idag hittade jag den. Jag traskade upp och frågade om de hade någon tid och en gullig liten tjej sa att hon kunde ta mig. Jag satte mig i stolen och lät hennes händer ta över mitt hår. För kanske 2:a gången blev jag faktiskt nöjd!

Senare på dagen skulle vi och Martin åka till Gekås, men när vi kom till Martin var klockan 17:20 och Gekås stänger 18 så det blev inget med det. Vi åker dit i morgon i stället.
Nu ska vi kolla på film och äta honungsmelon. Gott!

  

29/1 -08

Nu har vi vart jätte duktiga jag och Mange. Vi har klippt Neas klor, rensat öronen och duschat henne. Hon är som en ny hund. Men hon var inte alls sprallig när hon var klar, jag tror hon är trött efter idag, för hon orkar nästan ingenting. Gull hund.

I morgon kommer vi kanske klippa oss, eller jag kommer nog det men jag har sån beslutsångest!
Sen blir det väl mycket träning med Nea så hon kan stanna hemma här med.

Nu ska jag göra mys här hemma.

Min söta ängel, sluta inte andas bara för en persons skull. Se dig omkring, du har äkta kärlek runt omkring dig!
Älskar dig och kommer aldrig sluta. Kan tattuera in ditt ansikte på hjärtat för att bevisa det.

29/1 -08

Idag har Nea varit på sin lekträff med Tindra. Det var jätte roligt :)
När vi kom till Lina, var Tindra redo att gå ut och Mailou med. Han följde med oss till bilen medan Lina tog på sig. Haha den lilla killen vill in i bilen och hälsa på Nea, men de fick hälsa på varandra på när hon hade hoppat ur. Sen gick vi till trädgården där Lina och Tindra väntade. Vi gick upp på en väg som ledde till deras skog, där släppte vi dem lösa.
I början var det lite morr och hugg som det brukar vara när de ska betämma, men det gick fort och sen var det bara räser resten av färden. Vi hade så kul åt dom. De sprang som galningar och lilla Milou försökte hänga med flickorna. De var slut redan efter 5 min, men energi hade de banne mig kvar!

Fick ett mms av Lina när vi kom hem. Tindra hade däckat i hennes säng. Nea ligger och snarkar jämte mig, gulle dem!

       

29/1 -08

I natt har jag sovit jätte dåligt. Vaknade av att jag låg i soffan. Gick in till Mange och la mig, men jag vaknade varannan timma. Vet inte om det berodde på att jag drömde mardrömmar, eller om vi är i behov av större säng eller täcke.

Idag ska Nea leka med Tindra. Vi ska snart göra oss ordning för det. Håller tummarna på att det ska gå bra.
Jag skulle på arbetsintervju i morgon på Shell i Fjärås, men de ringde för 15 min sedan och sa att det är ingen ide pga reslängden. Jag är jätte ledsen nu.


28/1 -08

I morgon ska Nea få träffa en amstaff tik. En jobbar kompis till Mange har en sprallig hund och är jämn gammal med Nea. Det ska bli kul. Jag är ganska spänd, nervös och pirrig.
Mange får ta kort på det.

Jag är trött och seg nu känner jag.

28/1 -08

Jag och Mange ska klippa oss i veckan tycker vi, men jag är så osäker som vanligt på hur jag vill ha det.
Det finns en frisyr jag vill ha men den hade jag tänkt att ta till senare i vår känns inte så kul om jag ska ha den hela tiden nu och senare igen.
Jaja det brukar ge sig :)
Nu kom Mange pojken hem, vi ska äta baguette.


28/1 -08

Jag har letat och letat efter Manges minnes kort från kameran som vi hade i lördags, hittade det i hans Wii.

Idag vaknade vi ganska tidigt, gick ut med Nea sen åkte vi till garget vid 12-13 tiden och jag kom hem därifrån för ca 30 min sedan. Det blev kallt och tråkigt när jag inte kunde hjälpa Mange med nånting. Men han hjälpte mig med bilen. Tack sötis :)

Här kommer några bilder från i lördags

                     

27/1 -08

Då ska vi se. Det hela började med att Camilla och Emelie var här i helgen, eller Camilla åkte hem på lördagen. Vi gjorde tårta till Mange, en grön sådan och gjorde ordning lägenheten till kalaset.
Vi hade sagt att de kunde komma vid 19 men vid 21 började alla droppa in. Emelie och jag blev bara roligare och roligare. Sen satte vi igång Sing Star och då var banne mig gapfåglarna igång.
Till slut var jag och Emelie så roliga att Emelie gick hem till Pontus och jag hade kommit in på Grand och vart där och känt alla där, sedan gått hem och vaknade upp idag :) Vi städade, eller ja Mange gjorde det för rätt som det var fick jag ögon migrän tror jag. Hade fruktansvärt ont i ögonen.

Vid 13 tiden åkte vi och hämtade Nea och tog med henne på en promenad och sprang lite. Hon var rätt trött, hon ligger jämte mig och springer i sömnen än ;)

       

25/1 -08

Jag var och hämtade mina änglar i god tid idag. Det regnade och blåste som sjutton, så det var tur för dem att jag fanns till så de inte blev så blöta :)
Var inne en snabbis på Gekås och glömde köpa det jag var ute efter. Sedan sprang vi in på Netonnet där Camilla och Emelie köpte deras köp. Jag blev jätte avundsjuk. Emelie köpte en ny bärbar, nästan en sådan som jag har, Camilla köpte en snygg digitalkamera. Vill med ha!

Imorgon ska vi shoppa lite i stan, fast jag kommer fönstershoppa, men jag tror att jag kommer få en tidigt födelsedagspresent, eller jag hoppas iallafall :)

Nu ska jag och Mange sova, vi är trööötta!
God natt hej svejs


25/1 -08

Jag blåser bort! När vi var ute och gick vajjade trädena jätte mycket och gnisslade, och jag höll på att blåsa omkull ett flertal gånger, men svårast var att gå framåt.
Jag är hungrig med, det är inte lätt att tillfredställa mig. Får kolla i han stora djupa frys på vad det finns för utbud.

Nea träffade grisarna idag, det var spännande och hon skulle hoppa över till varje pris tyckte hon.

image57

24/1 -08

Så då är Manges dag gjord och dags för honom att åka hem :) Han mamma fyller år idag så vi ska hem till henne och fira henne lite.

I morgon kommer jag köpa en väska som jag länge velat ha. Då menar jag länge, har ingen bild på den. Men när jag tänker på att köpa den får jag ont i magen, för jag har beställt lite kläder, som jag troligvis kommer lämna tillbaka. Men det känns så dumt att köpa nu när man får pengarna och situationen är som den är.
Men den är nog på rea så då behöver  jag inte må dåligt.
Nu måste jag sticka ut med Nea så hon får göra sitt.

24/1 -08

Jag har tränat massor med Nea. Jag blir så glad, hon är jätte duktigt!
Vilka framsteg hon gör :)
Längtar tills imorgon, då kommer Emelie och Camilla hit, vad kul vi ska ha! De ska shoppa på netonnet och jag ska shoppa rakhyvel och hårnålare på Gekås. Haha.
Imorgon börjar älsklingen 12 så det blir myskväll i soffan ikväll, det ser jag fram emot!

   
   


24/1 -08

Det är nåt tjosan med Manges internet, för jag skrev två inlägg igår men tydligen kom inget med. Dumt!
Mange var ledig igår och vi började med att träna Nea, och det gick inte bra sista gången så jag blev så förbannat sur, så där blev morgonen förstörd. Både jag och Mange blev irriterade på djuret så vi var lite små sura hela dagen och det gick ut över oss. Men det blev bättre senare :)

Mange jobbar bara i dag och fram till lördag sen är han ledig 2veckor!! :) Iofs kommer han vara i Åre hela v6 :( Kommer sakna honom väldans mycket.

Grattis Robert till din framgång och din födelsedag, jätte glad för din skull!
Nu ska jag träna Nea, hoppas det går bra.

22/1 - 08

I natt sov Emelie över hos oss för Pontus hade skadat sig. Vi vaknade vid 10, eller jag vaknade då och väckte Emelie och Mange med mitt sjungande framför Sing Star.
När vi ätit frukost och klätt på oss åkte vi till Olofsbo strand och sprang med Nea. Hon tyckte det var så kul, för hon ville inte sluta springa, svansen bara vifta och hon sprang och sprang.
Emelie och Mange tog massa kort så jag fick sköta bollsparkningen och springadet, men det gjorde inget för det var så kul.
På hemvägen stanna vi på Coop och handla mat. Haha det var rätt kul där inne, tyckte iallafall jag. Hihi!
Väl hemma började jag och Emelie diska, sedan började vi med maten, hasselbacks och lövbiff med bearnaisesås (?) En liten stund blev det kaos där inne, men det redde vi ut snabbt.
Efter maten tog jag och Emelie på oss jogging skorna och sprang med Nea, fy sjutton så jobbigt det var!

Nu sitter vi i soffan och bara slappar :)

                 

21/1 -08

En ny dag, och det började med att jag vaknade till att regnet smattrade på fönsterbläcket. Ett sövande och mysigt ljud. Vill somna om, men klockan var 10 och idag ville jag vaknade nårgorlunda tidigt så jag inte sover bort dagarna.
När jag och Nea skulle på våran morgon promenad möttes vi av sol och frisk luft. Det kändes som våren hade kommit, det var jätte skönt att ta en promenad. Nea hittade en pinne och lekte med den och såg lycklig ut, det kunde inte bli bättre :)
När vi var på väg hem mötte vi en gammal tant som tyckte Nea är en jätte fin hund och hon hade sett hos när vi promenerade. Det var en jätte snäll gullig tant.

     

20/1 -08

Igår kväll var vi hemma hos Pontus och spelade Alias och åt pizza. Det var minst sagt såå kul!
Här kommer några roliga kommentarer:

Magnus: Tar du med dig till en...?
Frida: öde ö?
Magnus: inte ö utan?
Frida: öde?
[rätt]

Magnus: Är inte Nea?
Frida: Dum, smart, borta?
[rätt svar, hane]

Frida: Är jag inte när vi ska ha sex?
Magnus: Ledsen?
[rätt svar, torr]

Pontus: Sveriges kändaste tennis spelare?
Magnus: Jag kan inga tennis spelare.
Pontus: Det är samma som ett stort brunt djur som lever i skogen.
Magnus: Hjort!
[Rätt svar, Björn Borg]

Emelie: Gör sveriges arme och USA's arme om de möts? Börjar på S.
Frida: Springer?
Emelie: Om du inte vill ha kaffe vill du ha?
Frida: Steker!
[Rätt svart, strida]

19/1 -08

Gårdagen var lyckad. Vi sjöng massa Sing Star, och ikväll ska vi spela Alias :) Jätte roligt spel!
Nu ska vi göra oss redo för vi ska ner till stan där Emelie ska besöka Expert då hennes Ipod har slutat fungera. Ungefär som min, fast den gick sönder tack vare en hund, nämner inga namn så Nea inte kan ta åt sig äran.

Nu måste jag skynda mig.



                                                                                   

18/1 -08

Jag har ännu en gång blivit moster.
Denna gång var det Jonnas tur. En Gert-Ove ;)

18/1 -08

Nu är Emelie i Falkenberg igen. Denna gången kom jag i tid! Bravo Freda.
Vi var en sanbbis på Gekås, jag skulle lämna tillbaka en för liten reflexväst. Kommer vi till varubyten och jag säger att jag vill lämna tillbaka den för att den är för liten, och så tittar hon på förpackningen och säger "så här får de inte se ut, då vill ju inte nästa kund köpa den." Min tejp bit hade skavt bort lite papper från den. Nähe okej, men jag fick pengarna och hon fortsätte ju inte prata om det.

Sen stack vi in till Netonnet så Emelie kunde få träffa Pontus en stund, för vi skulle även in på Ica och köpa Tacos!
När vi kom hem tjuva vi i oss lite pizza sen gick vi ner och tvätta. Nu ska vi färga mitt hår, hoppas det blir bra :)

18/1 -08

Då ska vi se.
Igår vaknade vi "sent", så det blev lite strssat. Vi hade planerat att  gå upp vid 9 för att gå ut med Nea fixa camen så vi kan se vad hon gör när vi lämnar henne ensam. Sen skulle vi hämta virke sedan bygga en låda till hans högtalare sedan åka på bio, och innan bio:n göra Nea trött så hon var seg när vi lämnade henne till Madde.

Det blev stressigt från när vi vaknade, men vi han med allt på listan dock inte göra klart lådan.
Vi åkte iväg till bio:n något försenade men vi fick biobiljetterna och kollade på National Treasure 2. Åkte hem opch hämtade Nea. När vi kom in visade Roy oss att Marre (katten) låg i fåtöljen och Nea har legat på golvet hela tiden.
Jag och Mange blev jätte glada, även familjen Ohlsson. Vad härligt nu kan hon hälsa på oftare ju:)

Nu har Mange vart ute och sprunget med Nea så vi ska äta frukost.
image33

16/1 -08

Nea och jag var på en liten promenad innan idag och vattnet i ätran har verkligen ökat.
Om några dagar kommer de nog stänga av den vägen vi alltid går, och då får jag gå mot satygen. Fan vad läskiga dom är!
Tog bilder när vi var ute, det är nog lite svårt att se, men vattnet ska iallafall inte vara så nära stigen.

         
                                        


16/1 -08

Tyvärr fick jag cp parkeringen där man måste lägga i pengar :( Alla N parkeringar var upptagna, TYPISKT!
Jag och Nea fick gå till automaten vid 14 tiden för att lägga i mer pengar. När vi gick där såg jag massa män med reflex jackor vid automaten, jag tänkte att det var vägarbetare, men ju närmre jag kom såg det ut som brandmän. Mycket riktigt det var brandmän med en dykare. De ställde sig så klart ivägen för mig och mina kära automat, men när de såg att jag kom flyttade de på sig. De trodde jag skulel förbi så när jag stannade så kollade de bara.
Hallå sluta tänkte jag.
Den ena brandmannen frågade om han fick klappa Nea, ja visst sa jag, men hon hoppar. Det var ingen fara så han satte sig på knä och började gosa och busa, sen ville han hålla henne medan jag la i pengar. Nea var helt salig.
Brandmannen såg inte allt för dålig ut så jag tänkte gå tillbaka och ge honom Lindas nummer ;)



16/1 -08

Vakna av klockan 07:30 och snooza till 07:50 av att Mange pöttar ut mig ur sängen.
Går upp gör mig oprdning ställer fram frukost, går och väcker Mange.
Vid 08:35 åker vi till Halmstad mot Lidl där jag ska på intervju, som Emelie så snällt fixade. Fick reda på det igår när vi handlade för då träffade vi Emelie och Emir (?). Jätte snällt Emelie, tack!
Gullungen Magnus var så jätte snäll och följde med mig, trots han börjar 12 och hade kunnat sova läänge. Super mycket tack, du är bäst!! Älskar dig.

De ska höra av sig inom den närmsta veckan, men de hade mycket att göra så jag skulle inte bli ledsen om det tog 2 veckor.
Han jag pratade med var trevlig och lätt att prata med, tycker det gick okej.

Tack ännu en gång till alla som ställt upp och hjälpt mig!

image25 Kanske jag jobbar där i sommar?


15/1 -08

Det gick inte att låta bli. Jag var tvungen att diska, och det blev sååå bra!
Jag pratar med Emelie på msn och jag längtar så till helgen:) Ska åka och kolla på Marakos, de ska hoppa lite. Han är tydligen duktig. Jag är så glad att han hamna i ett bra hem, jätta glad, tur att det är nära så jag kan hälsa på då och då.
Snart kommer älsklingen hem! Längtar super mkt! Han börjar 12 imon så då kan vi mysa länge både ikväll och imon bitti. Mmm min mys gos.
Läste våran gamla msn konversation tidigare. Det var lite nostalgi och lite pirr i magen.
Det är fortfarande pirr i magen. Gah! Jag är så kär!


15/1 -08

Hemkommen från Arbetsförmedlingen, fick prata med en jätte snäll kvinna. Jag fick jätte mycket hhjälp och känner mig mycket bättre.

Det är apmycket disk och det finns ingen mat. Jag får inte diska för Mange för han vill göra det, i 3 dagar snart.
Träffade Marie och Melvin innan, vad stor han har blivit! Hade gärna velat prata lite mer men hade bråttom.
Ska rock lite, Mange fixade min dator igår :) Gulla han!


14/1 -08

Nu är sötis på väg hem, hoppas han slutade i tid för då är han här om ca 15 min :D
Ikväll ska vi dricka varm oboy och bara gosa i soffan, åh vad jag längtar! Gosen.

14/1 -08

Nu har jag rockat lite. Det var på tiden.
Ska be Mange fixa så jag kan komma in på nätet från min dator så jag får bra musik imon.
Åhh vad jag saknar honom nu, vill bara ge honom en massa kramar! Kommer sakna ihjäl mig när han åker till Åre.

Jag och Marie sitter och pratar om att vi kanske ska festa i Falkenberg den 2:a, hoppas Mange är så gullig och låter mig vara här.
Vill åka och shoppa! Tur att jag fyller år i mars.
Åh en ny telia reklam! :) Haha sikken gullig pappa.

   

14/1 -08

Det var tänkt att jag skulle åka tillbaka till Falkenberg i dag på kvällen, men jag blev bjuden på middag igår kväll så jag fick åka redan igårkväll.

Roy bjöd på samma mat som sist och det var lika gott :)

I lördags var det våran 3 månaders dag (när man är nykär firar man vad som helst). Eftersom Emelie hade bråttom i lördags kunde jag inte ge honom det jag vill ge honom så jag gav honom det igår när vi kom hem.

En ros och ett hand gjort kort. Han blev jätte glad, det gjorde mig gladare.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Imon ska jag till ams :(
Oh nu börjar Ellen.

  


13/1 -08

Det har inte hänt alls mycket idag. Jag vaknade 11, och var sugen på att åka till Lockeryd, Linda med för hon ville ha en ny köksblomma.
Vi åkte dit och hittade det vi ville ha. När vi åkte hem ringde Mange mig och sa att vi är bjudna hem till hans föräldrar på middag. Hans pappa lagar jätte god mat så det tackade jag inte nej till. Jag ringde upp Emelie och frågade vart hon var för jag ville ha mina kläder hon hade lånat. Då mötte vi henne när vi var vid ica så hon följde med mig hem och vi åkte till ica igen för att köpa färg för vi är trötta på våra hårfärger.
Hela dagen efter det har vi lagat mat, städat packat och färgat håret.
Emelie håller på att gå genom sitt hår, får se hur det blev, jag färgade nämligen.


12/1 -08

Det är en mindre kul kväll idag. Jag har tråkigt och ont i magen. Glad att Mange åkte till Chrille så han inte sitter och tycker synd om mig och vill komma hit.
Nea ligger på mig och vi kollar på Analalysera Mera, rätt dålig film faktiskt.
Ska packa ur min väska och packa ner nytt


12/1 -08

Oj oj, helt varm nu. Slängde ut granen som min syster sa att hon skulle göra. Den barra som bara den, allt barr låg på mitt golv ungefär.
Är hemkommen till min lägenhet för övrigt. Den ska jag städa imon!
Jag kommer ha tråkigt idag. Alla är upptagna :(

Ska väl städa vidare lite smått nu

12/1 -08

Vi vaknade vid 11 tiden idag. Det var skönt att sova länge med den man älskar mest.
Alldeles strax ska jag och Mange springa med Nea vid Tröingeberg, det var så kul sist :)

Får se när Emelie hör av sig och vill åka hem. Vill inte åka hem idag, men det kan vara skönt att vara hemma med.
Nu är det dags

11/1 -08

Jag och Mange är hemkomna från Pontus men Emelie skulle "stanna kvar!"
Vi hade jätte kul, satt och spela kort och var riktigt flammsiga, åt god mat med.
Men nu är jag jätte trött. Ska sova


11/1 -08

Vi kom precis in från en promenad med Nea. Hon var så förbannat olydig!
Jagade alla ankor så Emelie flög som en vante, rolig syn dock. Sen drog hon som en jädra björn.
Nej hon var inte duktig alls!
Ska göra mig ordning nu, snart kommer Mange hem :D

image16


11/1 -08

Nea och jag vaknade 9:41 av att Emelie ringde och väckte oss. Vi fick skynda oss att ta på oss och gå en promenad för att hämta henne vid 11:30. Givetvis lyckas jag bli sen och Emelie får vänta på mig.
Vi  gick in på Gekås och handlade lite, bla ett flexikoppel som är riktigt behövande.

Nea fick sitta i bilen hela tiden men husse kom förbi innan han skulle äta så hon fick lite kärlek. Jag och Emelie var inte borta länge dock så hon vad ju inte ensam länge. Det var så skönt att vara inne på Gekås när det inte var folk där inne, riktigt skönt!

Senare ikväll ska vi till Pontus och äta thai eller nåt annat gott :) Nu ska vi ut en svänga med Nea sen ska vi bara gotta oss:)


10/1 - 08

Det har regnat hela dagen! Hur orkas det med?
Nea har blivit så duktig när hon går förbi ankorna och hundar, kanske beror på att jag är lugn och inte stressar upp mig själv och henne. Jag klappar mig själv på ryggen lite lätt.

Jag var inne på Cains och kollde på olika koppel, jag hittade ett bra som ska hjälpa med dragande hundar. Vill helst inte ha en dressyrsele.
Snart kommer Mange! Längtar jätte mkt!

10/1 - 08

Vad sur jag är!
Blev så arg när jag.. #@!

10/1 - 08

Idag sov jag och Nea länge. Jag sover gott när regnet smattrar mot fönsterbläcket. Men jag gick till slut upp, ringde Linda och hörde vad jag har för post massa räkningar och skräp. Medans jag tog på mig för att gå ut med Nea ringde Jonna, jag blev jätte glad! Hade velat prata längre med henne.
Mamma berättade att det snöar jätte mkt i Svenljunga, snöflingor stora som enkronor. Här regnar det bara :(

Imon kommer Emelie och då ska vi vara hemma hos Pontus om Nea får det. Spännande.


9/1 -08

Nu har han äntligen kommit hem. Han var så söt och hade köpt med sig mat på vägen hem. Gulle dig!
Jag är nyduschat och Mange sitter klistrad framför ett Subaru program. Jätte intressant.

Vi ska lägga oss tidigt idag för ikväll har vi inga vänner här som vill spela Wii.

9/1 -08

Jag, Nea, en tung tvättkorg och en soppåse vart nere i tvättstugan för jag tänkte börja tvätta så Mange slipper. Men då är det nån som har igång torktummlaren. Vad fals! Aha, det är inte torsdag idag.
Så då fick jag gå upp med dragande Nea och en tung tvättkorg.

Jag är fortfarnade trött fast jag råkade vila 3 timmar. Hoppas jag inte blir pigg när vi ska sova som jag brukar bli, så jag ligger i soffan och tittar på dåliga tv program på tv istället.

Snart kommer Mange hem:D
 image15


9/1 -08

Gud vad rädd jag blev precis! Det ringde på våran dörr och Nea skall till. När jag kollade ut genom hålet var det svart så jag tänkte det var nog där nere, men så hörde jag att de tryckte på ringklockan vid dörren så jag öppnade, då var det Johan och Anders där. Fan vad rädd jag var.
Det skulle äntligen hämta cd skivorna de hade beställt. De är så söta


9/1 -08

Då ska vi se. Idag gick jag upp halv 9 för jag skulle hämta Sandra vid shell klockan 9. Jag trodde det var shell i Arvidstorp men det var den här jämte oss. Onödigt kört. Stackars Mange fick gå upp samtidigt som mig.
Jag skulle skjutsa Sandra till vägverket där hon skulle göra uppskrivning. Under tiden hon gjorde det gick jag ut med Nea, jag gick förbi satygen det var modigt av mig!
Sandra klarade det galant, det var jätte kul Grattis!
Har städat idag, fast Nea har lekt med nallen så det är lika mkt ludd på golvet ändå. Ska ner och tvätta nu.
Hoppas Emelie kommer på fredag :D


8/1 -08

Då har Emelie kommit hem, jag med. Fast hon kanske kommer på fredag igen ;) Hehe
Jag fick krama Mange innan, blev så glad för han är varm och mjuk och mysig.

Jag är rätt trött, men stackars Mange måste vara tröttare, jag får ta hand om honom ikväll:)

image14

8/1 -08

Då har Emelie vart här och ska åka strax.. Fast först ska vi ut med Nea sen till netonnet, för Emelie vill ju visa upp sig lite ;)

Ikväll kommer Andreas och Zandra hit, även de ska spela Wii. Värst vad populär man blir när man har det, haha.
Längtar tills jag får krama Mange!

7/1 -08

Nu har Pontus och Mange kommit, vi har ätit min goda lasagne som Emelie hjälpte mig med :)

Vi har spelat lite Wii och det var jätte jobbigt för vi blev varma och det blev ingen skillnad när vi öppnade balkongdörren.
VI får väl se vad som händer mellan p & E:)


7/1 -08

Då var Emelie hemkommen till Falkenberg :)
Jag var givetvis försenad, men så är det när man är en Thimell:are.
Vi har handlat, hälsat på netonnet och vart ute med Nea. Nu ska vi laga mat, om en stund kommer Mange och Pontus hit.
Haha Mange bjöd hit honom för Emelie skulle komma, tyckte jag var gulligt. Tror hon är lite nervös, det är iallafall jag :P

Nej nu måste jag börja med maten faktiskt!
image13

7/1 -08

Var ute ned Nea precis, kopplet låter illa och när man trycker på knappen låser den sig där.. Gah vad jobbigt.

Emlie kommer hit idag, vilken tur jag har, då kommer jag inte vara ensam tills imon:)
Nej nu ska jag laga mat min mage skriker

Älskar mina föräldrar som ställer upp för mig!

7/1 -08

Jag sitter och skakar av utmattning. Är arg!
Nea och jag var ute på en promenad, och jag ville inte gå över broarna idag så jag vända strax innan för att kunna gå in på en väg. När vi närmar oss vägen ser jag en vit katt klättra upp på ett trä, och Nea ser den med. Katten ser oss och hoppar ner. Jag tänkte då att katten kanske sticker, men NEJ! den går mot oss och reser ragg och Nea vill leka. Jag rycker i kopplet och går förbi snabbt. Men kattf*n går ju bakom oss precis som den vill mucka. Jag går upp på stigen jag ville gå på och pratar med Emelie i telefon, som under tiden låg i min ficka. Sen rätt som det är vänder sig Nea om i all hast och drar ur kopplet ur handen på mig. Jag ryter åt henne att komma, men nej hon springer upp på en tomt och fastnar där. Jag går upp fram till henne och bannar henne.
Lycko mig så sitter kopplet fast surrat mellan två stenar (har ett flexikoppel) så det försöker jag dra ur i säkert 5-6 minuter. Helt svettig och äcklig blev jag. Lite pinsamt att stå där och försöka få sitt koppel med en hund på en främlings trädgård.
Nu ska jag duscha och lugna ner mig

6/1 -08

Ska ut med trötta hunden.
Emelie ska hit lönehelgen, vad kul det ska bli :D


6/1 -08

Så nu har jag och Mange varit duktiga och gjort Nea trött :) Vi åkte till en åker och lät henne springa mellan oss,  då vi stod på varsin sida av åkern. Men Mange kan ju inte låta bli och leka med henne så hon kommer nog sova gott nu till ikväll, skönt.
Vi blev en aning blöta så nu har vit tagit på oss myskläder och värmer Oboy ska sätta oss ner i soffan och titta på en film och bara ha det mysigt.

Jo det kom snö här igår och vi blev jätte glada, men idag är den borta :(

Träffa Revo idag med, gullig pudel.

5/1 -08

Hej hallå dagbok.
Jag och Mange ska göra hasselbacks, samtidigt som vi spelar Wii. Är så trött på den förbannade Rayman!! Hatar honom och hans spel!
Var med Mange hos Marcus när han skulle greja med bilen så jag och Nea fick springa och leka på trädgården, det var kul tills katterna kom ut och Nea tyckte det var det roligaste hon sett. Det var lite kul för det var kattungar och en kattungte låg på rygg och kom inte upp för Nea tyckte det var hur kul som helst. Kattungen såg ut som en fluga som hamnat på rygg låg och försökte komma upp på alla fyra, den lät som en fluga med. Haha

4/1 -08

Nu får jag skynda mig att skriva.
Jag, mange och Nea gick till hans föräldrar idag för att leka på deras trädgård, det blev långt, så jag hoppas Nea kommer sova gott i natt :)
Nu ska jag hjälpa Mange på Wii

4/1 -08

Disken är färdig, jag har ätit, kissat med Nea fått mitt sista arbetsgivarintyg så nu tycker jag att jag förtjänar att sitta lite på rumpan och kolla på top model 2 (repriser)
Jag vill ha massa pengar! Då hade jag bjudit Magnus på en resa vart han än vill och så hade jag gett mamma och pappa hur mkt som helst med tranke på hur mkt de ställer upp för mig!
Mitt nyårslöfte förresten att äta godis och dricka läsk på lördagar och bara lördagar. Ska försöka få Mange att göra likadant, det får gå som det går för honom. Men nu är jag sååå godis sugen!

image12

4/1 -08

Igår fyllde Christine år. Grattis!
Jag var och kollade på ett hus/radhus igår, det var spännande. Inte alls så som jag hade tänkt mig och dessutom var huset i behov av renovering så det var inte så billigt.
Jag vill säga upp min lägenhet, vill så gärna flytta hit gärna till ett hus dessutom.
Hittade några till idag, får se om Magnus tycker det verkar intressant.

image11 Nea leker


2/1 -08

Det är inte så att jag inte bryr mig, för jag bryr mig jätte mycket och är väldigt glad.
 Innerst inne är jag stolt.
Men jag är även ledsen och rädd för att jag kommer förlora dig.
Du är min bästa vän!
När jag skulle somna kunde jag bara tänka på dig, du måste vara rädd nu vill hålla dig i handen och säga att du kommer fixa det här du är stark och jag är stolt över dig!

2/1 -08

Jag är så satans förkyld! Får ta på mig massa overoller när jag ska ut med Nea sen.


Imorgon ska jag, mamma och pappa till IKEA sen till Falkenberg och titta på ett hus jag vill köpa. Men som sagt lider jag av vill-ha-syndromet så det dröjer ett tag innan ett hus köps.
Saknar Mange super mycket!


2/1 -08

Se det snöar! Det snöar ju jätte mkt, några veckor försent dock men jag är glad.
Jag och Linda med barn ska snart åka till Coop och handla lite, jag behöver ett nytt dusckmunstycke, jag har duschat sönder mitt, haha.

image10Nea är törstig.

2/1 -08

Vad annorlunda det är att skriva 2008, fast man vänjer sig ju.
Emelie väckte mig idag vi 9:18, det var tur annars hade jag nog sovit bort hela dagen.
Då passade jag på att ringa alla mina samtal som jag skulle ringt innan nyår men alla blev nöjda ändå :D

Har glömt att säga; Marie och Niklas har förlovat sig, är jätte glad för deras skull! Grattis!!

Ska ära frukost så Nea kommer ut med.



Min gran för övrigt, har börjat barra mkt!


1/1 -08

Jag kollade precis lite i min telefon och läste ett sms från Carina. Vill passa på att säga att jag saknar dig med din tokiga finskalainen. Sokkohouso (?)
image8

1/1 -08

Mange, jag och Nea var ute och gick och då började det snöa :D!
Vi blev jätte glada. Nea blev helt stollig, hon började jaga och hoppade för att få tag i snöflingorna. det såg jätte kul ut. Vi tog lite bilder men man ser inte så bra, men det var jätte kul. Hon hoppade på trottoaren med så jag trodde hon skulle hopppa på trafiken men husse var så duktig och höll henne.



image7


1/1 -08

Mange hälsar till alla!

1/1 -08

Då var det nytt år :)
Jag firade in det nya med Magnus och vänner i Årstad. Det var helt okej, det fanns badtunna och singstar så jag klarade mig ;)
Före kalaset var vi hos mamma och pappa ohlsson och åt jätte god mat!
Jag har ont i mitt huvud pga förkyldning så nu ska jag ta tablett och komma på något mer att skriva.