31/7 -08[en riktig räka]

Hela dagen har jag legat på stranden med Ida och Lisette. Tyvärr solade jag typ bara framsidan (pucko!) så jag är illröd där, och lite ljusare röd på baksidan. Det är sjukt snyggt.
Vi har haft jätte kul på stranden, skrattat och levt liv.


Vi 18 tiden åkte jag upp och red Jeason, kände inte för att rida ut så det blev ridhuset och det blev inte ett långt pass. Svetten bara droppa på mig, och Jeason tyckte det var lite jobbigt med sa han. Idag gick det ganska bra, går bättre när Sara är med, men det gick inte kasst.
Nu väntar jag på Mange och får se vad kvällen har att bjuda oss på.

31/7 -08[Cirkus-gris på rymmen]


Jag har inte hunnit uppdatera så pga vädret och att vi har haft saker att göra.
Igår åkte vi till Jonna (de var i stugan) och åt mat och bara var trevligt sällskap. Det var jätte barmt och vi blev fort uttråkade så vi tänkte vi kunde gå och kolla på djuren de skulle ha på cirkusen. Vi gick runt och såg skymtar av djuren, men när vi kom till baksidan av cirkusen såg vi i huset jämte att de hade en stor gris som gick och bökade på trädgården, och vi undrade om det var husets gris eller cikusens. Det gick en man bredvid huset och plockade ner staket så vi tänkte att det var husägarens gris, när vi började gå lite kom det två som pekade mot grisen inför mannen och han rusade mot grisen och försökte fånga den. Han lyckades inte fånga den, men den gick inte in till trädgården igen. Haha, såg dumt ut.

30/7 -08[Rocka]

Bild

Igår firade jag min ledighet med våra kompisar. När jag kom hem var de redan fullt ös med drickande och dansande mm. Jag hoppa in i duschen och behövde inte dricka så mycket försen jag var glad och var bästa vän med alla.
Vi gick till Grand för att kolla på Rydell & Quick och vi var inte de enda. Det var kanon mycket folk så vi ställde oss på ett större räcke och dansade loss. Vi hade super kul, det var riktigt lyckad kväll igår:)

29/7 -08[Snart ledig]

Nu ligger jag på balkongen och steker och kollar på Ellen. Börjar jobba om drygt en timma och sen när jag slutar i kväll är jag ledig i 5 dagar, skönt! Denna veckan tycker jag har gått fort, jag vet inte om det kan bero på att jag har fått jämnåriga kollegor som är jätte roliga. Helt plötsligt är det faktiskt kul på maskinen.

Nu är det väl dags att laga mat och gör mig ordning så jag slipper stressa senare.


28/7 -08[Avundsjuk]


Söta Emelie bajskorv har fått jobb, igen. Här hemma går jag arbetslös år efter år och hon får jobb efter jobb. Ja då blir jag avundsjuk, men jag är jätte glad för din skull, Mange med.
Kommer defenitivt upp och hälsar på ofta.

Nu ska jag äta sedan jobba. Suck.

28/7 -08[Hatar räkningar]


När jag vaknade för en liten stund sedan kom jag på att jag måste betala räkningar. Uscha!  Det gäller att snåla till augusti, men det klarar jag. Jag är inte lite vill-ha längre. Ska dock till Gekås senare, men bara för att vara sällskap och köpa Disa saker:)

Nu ska jag hoppa in i duschen, lägga mig på balkongen och äta min frukost samtidigt som jag steker:)

27/7 -08[det fortsätter]


Japp den dåliga uppdateringen fortsätter nu när det är sol ute.
Vi var som sagt hos Diana igår och det var hur kul som helst. Träffade lite nytt folk och de var goa och glada:)

Mange är lite bakis och det ska vi råda bot  på genom att gå och cykla (en cyklar den andra går då vi bara har en cykel) så det kanske försvinner lagom till stranden. Jag bara älskar att bo i Falkenberg!

26/7 -08[fést för hela slanten]

Nu har jag slutat för dagen och har duschat och lyssnar på go musik medan jag gör mig ordning för att åka till Diana. Det ska bli jätte kul, synd att jag missade sexleksakerna.
Får se om jag dricker mår inte så värst bra, lite yrsel och sånt, borde nog inte köra heller. Vi märker det snart.

Hoppas ni får en kanoners helg

26/7 -08[Sola och stressa]

Hejsan hej.
Idag var jag och Mange duktiga som gick upp tidigt och uträttade våra ärenden sedan åkte vi till stranden. Vi låg där lite över 1 timma och det räckte för idag, tyvärr åkte vi när Sara, Martin, Ida och Danne kom. Tyvärr blir det så när man jobbar. Ikväll är det födelsedagsfest för Diana så då får jag träffa alla:) Ska bli roligt och skönt eftersom jag börjar 22 i morgon kväll.
Nej nu måste jag sätta fart mot jobbet.

25/7 -08[Jag vann]


Idag har solen återigen tittat fram och det har varit underbart, fast inte lika underbart att jobba. Bastu på övervåningen!  När jag och Mange vaknade i morses begav vi oss till minigolfbanan och spelade 18 hål. Vem är det som vinner undrade han i luckan, både jag och Mange svarade Mange. Helt fel. Jag vann, dock med ett poäng men jag vann:)
Banorna där man skulle sikta gick skit dåligt medans de som var "skjut det hårdaste" fick jag ett slag på. Vi hade kul och det var mysigt, vill göra om det i morgon.
I morgon har förresten Diana sitt kalas, så när jag har slutat ska jag åka till henne ska bli jätte kul:)

Nu ska jag göra mig ordning för sängen, är sketatrött.
Snart kommer Disa hem!
 

25/7 -08[Muisc quiz]


Igår serri, så var jag, Mange, Sara, Martin, Ida och Danne på Harrys och tävla i music quiz. Det var roligt och trevligt men vi vann dock inte. Efter det gick vi hem till oss och spelade guitar hero med två gitarrer. Martin och Sara åkte tidigt men Ida och Danne blev kvar och vi spelade och hade jätte kul:)
Idag är det fint väder med så vi ska spela mini golf och försöka vara ute tills jag börjar jobba kl 14.
Vi hörs senare.

24/7 -08[Snart julafton]

Det är bara 5 månader kvar till julafton. Herregud!
Nu har solen kommit fram så jag ska lägga mig och sola ett tag.

Massa kramar och kärlek till Jonna och Fredric.

23/7 -08[Det är svårt]


Jag försöker hitta lite inspiration till lägenheten, dvs tapeter och lite möbler. Det är ju svårt. Det får inte vara mycket mönster och det ska inte vara för "plain" för vi har två stora tavlor med mönster på som vi vill ha i storarummet där vi även ska ha fondvägg.Gah!

Försöker även mig på att göra en hemsida och det är ju inte lättare!
Ja ja de blir väl, jag måste inte.

23/7 -08[Lite ljug]

Jag gick inte och la mig, Emelie logga in på msn så jag pratar med henne där:)
Hon pratar om att vi ska gå bartenderkurs nästa år och det fick mig att tänka på att jag måste söka nytt jobba så jag gick in på ams och kollade. FY FAN vad det är tråkigt!
Ska plugga upp lite betyg till hösten så jag är sysselsatt om jag inte får ett annat jobb då behöver jag inte plugga.


23/7 -08[Dagens slut]

Då har jag jobbat en av mina förmiddagar, skönt! Det var ingen fara att gå upp i morses men efter 8 kom tröttheten och jag har gnuggat mig i ögonen sedan dess. Lite segt har det vart trots den stressiga starten i morses, då ingen hade förberätt nytt material eller beställt upp det som var slut.

Nu annars ska jag lägg mig i soffan för det känns som jag har migrän och då är det dåligt att sitta här.

Jag saknar dig med Emelie! Det är trist att inte kunna ringa dig bara sådär och snacka skit i timmar. Du får inte flytta dit!
 Kristin, Elin och Emelie på deras bästa dag:)

22/7 -08[Röra]

Ja det är vad det är! En röra. Grisens röv ser det ut som här hemma!
Jag orkar inte bry mig, för jag måste lägga mig. Börjar 6 i morgon och slutar 2 så det är gott.
Nu är det hopp i säng. God natt på er

22/7 -08[Händlat lite]

Denna dagen har jag och Mange fördrivit oss genom att åka till en målarhandel och tittat på tapeter och golv. Det var riktigt svårt men vi har hittat en tapat vi gillar men det kommer eventuellt inte bli den. Sen åkte vi till Halmstad och kollade runt på Eurostop. Jag hittade nödvändigheter till min vardag och så kollade vi runt på vad vi kan skaffa till lägenheten. Som tur är kan vi köpa lite vitvaror av min söta syster Linda, jätte snällt av dig:)

Har pratat med Sara K om hur Disa mår och hon berättade att hon mår så bra så och hon lyssnar till namnet. Längtar jätte mycket nu:) Fick några bilder med.


21/7 -08[Åk aldrig dit!]


Vi har kommit hem från Varberg med familjen. Tillsammans hade vi jätte kul, och vi var ju där mest för barnens skull och deras ögon lös av lycka det var kul att se. Tror minsann att de hade kul med, för Stoffe och Natta slocknade på vägen hem.
Men för övrigt så är Fun City i Varberg bara ren skit!! Otrevlig personal (jag är super allergisk mot det) de flesta kunde inte svenska, de fuskade på spelen (där man kunde vinna via lotter eller kasta ner flaskor med bollar-spel). Djuren såg helt rangliga ut, de gick i hagar av grus och grenar. Nej usch! Det kunde vart SÅ mycket bättre.

21/7 -08[Fun city]

Idag kommer mamma, pappa och barnen hit för vi ska åka till fun city i Varberg. Varken jag eller Mange har varit där så det ska bli en intressant dag.


Vid 10 ringde Sara och frågade om jag ville följa med och rida. Mange och jag skulle egentligen åkt till tapet och golvaffär men vi tyckte att jag skulle få rida först. Det gick jätte bra idag, både jag och Sara är nöjda:) Ska få låna honom när hon är i Stockholm och det känns bra nu när vi vet att jag kan.
Nu ska jag göra mig ordning och jag hoppas Mange kommer snart med.

20/7 -08[Halleljuah]

Mange städar! Haha vad kul, jag har inte sagt nåt och han bara satte igång. Kors i taket.


Jag är lite glömsk av mig. Igår när vi åkte hem till Falkenberg hälsa vi på Christine och Sebastian. Det är JÄTTE länge sedan jag träffa henne och det var kul och trevligt att se henne igen. Tyvärr hann vi inte vara där mer än en rundtur i deras nya hem. Det var fint och gulligt men jag kan förstå att de tröttnar efter en tid. I alla fall det var kul att träffa henne och jag saknar våran tid för vi hade verkligen den bästa tiden. Haha herrejissus. Skrattar lite när jag tänker tillbaka.
Hoppas vi ses snart igen och vi kan ta igen lite:)

20/7 -08[5 månader sedan]


Idag är det 5 månader sedan den hemska olyckan med Nea hände. Jag måste säga att det känns bättre nu, det kan nog bero på att vi har skaffat oss en nykommling. Givetvis saknar jag skrutten men det känns som jag kan tänka tillbaka och titta på kort utan att jag vill gräva ner mig i jorden. Saknar henne jätte mycket, vill krama henne jätte mycket.

19/7 -08[Sabrina 7 år]


Idag firar vi Sabrina, hon fyller 7 år stor tjej.
Vi har ätit tårta och massa kakor så nu är magen full.
Senare ska vi åka till Sara och Martin och äta tacos, igen (åt det igår). Sen ska vi åka till Varberg och kolla på Wheels 'n Wings.
Nu ska jag ner och busa med barnen.

18/7 -08[Solen kom fram]


Se där ja, nu tittar solen fram och den är värmande:)
Roy har tvättat sitt hus så vi har inte kunnat tvätta bilarna, men jag dammsög min och Mange fixade min cykel. Tack!

Vi ska strax bege oss mot Svenljunga, och i morgon ska vi förhoppningsvis besöka Christine och Sebastian. Det är år och dagar sedan jag träffa henne. Så det ska bli kul.

18/7 -08[Kasst väder]


I morses vid 6 tiden vaknade jag av att det regnade som sjutton ute, och vid halv 11 vaknade jag av att solen sken och jag blev klarvaken, så jag hoppade upp och kollade ut. Men skenet bedrog, det var massa moln ute och solen hade bara lyckats titta fram en kort stund. Typiskt.

Idag ska vi fixa med bilarna och min cykel, ska kanske till Svenljunga idag för i morgon fyller Sabrina år :) Då kan jag passa på att plocka med mig Neas gamla saker som Disa kan få ta över.

Nu är det dags att ta tag i saker och ting.

17/7 -08[Can you here me?]

Jag har blivit kär i Enrique Iglesias senaste hit. När den spelas på jobbet kan jag nästan inte sitta still. Haha.



Idag ska jag jobba 15-22, bara 7 timmar men dock seg dag. Får se om jag håller mig vaken när jag kommer hem eller om jag däckar i soffan.
Mange skulle hälsa på en kompis i Malmö v 32 men nu är det flyttat så Disa kanske kommer hem till oss tidigare än beräknat:)
Ska äta brunch nu.

16/7 -08[2 dagar kvar]

Då har jag jobbat min första natt för den här veckan. Det gick bra, men när klockan var 5 höll jag på att somna flera gånger. Jag jobbar idag och i morgon sen är jag ledig i 5 dagar, underbart!
Mamma och pappa kommer eventuellt förbi när jag är ledig med barnen, det ska bli kul:)

Senare idag ska jag och Mange åka till Sara som sagt, så jag kommer vila innan jag åker och få kanske ta med nåt som håller min energi i gång.
Ska ta och äta lite frukost nu.


15/7 -08[Nu är jag nervös]


Jag läste precis på aftonbladet om olyckan på Liseberg! Stackars dem. Läs mer HÄR.
Vi pratade om Liseberg härrom dagen och tänkte att den vill jag åka med Mange, men det går ju inte. Kalla mig fjant om du vill, men just nu känner jag en såndär känsla att vad som helst kan hända och det får mig inte vilja åka nåt. Jag kommer ändra mig, men nu har jag nästan rysningar i kroppen när jag tänker på vad som kan hända på tex Ballder eller Kanonen.
Tur iallafall att de som åkte klarade sig utan allvarligare skador.

15/7 -08[Blä]

Vet inte vad det är, men idag har det varit en blä dag. Inget har varit bra typ. Jag längtar så till den 7 augusti (den 6:e är fel) när hon får komma hem och vi ska mya och busa och lära känna henne:)

Har precis ätit pastasallad som vi gjorde själva, den var god och mättande så jag tar med mig det till jobbet.
I morgon ska vi åka till Sara och grilla hos henne, hennes familj är på besök. Ska bli trevligt att träffa dem.
Ska läsa lite i boken nu.

14/7 -08[Segt]


Så där, nu är jag hemma från jobbet. Det har gått bra idag, relativt snabbt och jag har inte stressat sönder mig i dag. Jag har börjat störa mig på ordinarie personal. Jag vet att min uppgift är att fylla på material, men när jag är på rast är det svårt att göra det. När jag kommer tillbaka från rasten har de inte fyllt på heller så jag måste stressa att fylla på näsa rulle så inte hela maskinen stannar. Innan vi sluta fick jag göra detta, och så hade truckförarna ställt en pall med fyra limmtunnor  mitt i gången så jag kom inte in med min truck, och jag var ju tvungen att skynda mig så jag frågade om de kunde hjälpa mig. Svaret blev vi får ta det sen, jag kommer ju inte förbi sa jag då. Du får lugna dig svarar de och står och snackar och skrattar så jag antog att det inte handlade om jobbet. Men jag flyttade på den med en vanlig handtruck, men jag trodde den var jätte tung och att man skulle ha en annan truck att ta bort den med. Men jag tyckte det var lite respektlös att bara ignorera.
Nu ska jag spela lite guitar hero tills Mange kommer hem.

14/7 -08[mammas dag]

Nu ska jag visa lite bilder från mammas födelsedag. Det är bilder på olika ting. Vi spelade kubb när vi väntade på maten, vi såg en helikopter från Jonna och Fredrics trädgård när vi var hos dem dagen före. Givetvis lät vi mamma och pappa spela Wii, vilket uppskattades en hel del.

                 

14/7 -08[Sov morgon]

Nea bebis

God morgon gott folk.
Har märkt att jag inte uppdaterar så mycket, anledningen är att det har varit saker att göra.
I lördags började Mange sin semester så han fick gå ut och fira det, så i firade våran dag i går (söndag) med att äta god mat och sen blev det godis och film:)
Idag till torsdag jobbar jag kväll/natt känns rätt skönt. Tror min kropp har vant sig att jobba natt. På torsdag är det 3 veckor kvar tills vi hämtar Disa, vi längtar jätte mycket. Vi satt i bilen och planerade massa. Jag håller på att läsa en bok om valpköp och valpens första år, det står jätte bra i den så den kommer vi ta lära efter.
Ska höra med Sara om jag kan få bilder på henne så ni får se.
Nu ska jag väcka Mange.

13/7 -08[Valp ägare]

Efter jobbet åkte jag och Mange till Angered där vi träffa Sara och hennes familj och hundar. Alla var så söta och jag ville krama allihop. Det var en tik som utmärkte sig och jag blev kär i henne, Mange tyckte också att hon var en underbar liten filur. Vi sa att vi tar henne och skrev kontrakt och den 6 augusti hämtar vi henne.
Hinner inte skriva så mycket nu, blir mer sen eller  i morgon.


12/7 -08[3:e kvarttalet]

Idag har vi varit tillsammans i 3 kvarttal:) 9 underbara månader med den bästa jag vet.
Jag antar att vi kommer fira det i morgon med eller efter valpen.  GAH det är imorgon, om ca 24 timmar åker vi till henne. Nu pirrar det gott i magen. Hoppas inte dagen kommer gå sakta, vi ska jobba 9 timmar i morgon så den kommer gå långsamt mot slutet i och för sig. Maskin går rätt bra så jag har saker att göra hela tiden så jag tänker inte på henne som jag gör när jag kommer hem.
Ska eventuellt till Jonna och Fredric senare, men vi får se. Blir det inte idag blir det v 31:)
Nu ska jag vila.

11/7 -08[Snart söndag]


Ihhh snart är det söndag. Fast tiden går segt.
Men som Mange sa, man ska inte ha för stora förväntingar för det slutar med att man blir besviken. Han har rätt som vanligt men det är ju så SVÅRT!
På tal om något helt annat. Vi hade kul och åt jätte gott igår. Familjen O hade dukat ute under trädet men när det hade regnat tillräkligt på oss flyttade vi upp oss till altanten där det blev efterätt.
Ikväll ska vi grilla hos Alex, hoppas det blir gott.
Nu ska jag läsa en hundbok.

10/7 -08[Full rulle]


Pratade med Mange och han berättade att vi är bjudna till Alex i morgon för att grilla och sedan gå till kräftfestivalen, tyvärr jobbar jag på lördagen så jag kan bara följa med och grilla. Men helgen är fullspäckad med händelser, bl a:

-Grillning på Tröingeberg ikväll
-Jobba 6-14 på fredag
-Grillning hos Alex på fredag
-Jobba 6-14 på lördag
-Gå på kräftfestivalen
-Jobba 6-15 på söndag
-Åka till valpisarna efter jobbet på söndag

Skönt att sluta tidigt så jag kan vila 30 min.


10/7 -08[Snart söndag]


Om ca 4 dagar är det söndag, men måste tiden verkligen gå överdrivet långsamt?!
Hoppas att det kommer gå fort när jag jobbar i helgen.
Undrar hur mycket jag får i lön.
GAH vad dfet pirrar i magen! Förstår ni eller, vi kommer eventuellt ha en hund i augusti lagom till den nya lägenheten.
Pratade med min Sara och hon verkar glad för våran skull, hon sa att hon ville hjälpa om det var nånting och hon hade tid. Gulle dig.


9/7 -08[Står klockan still?]


Herregud vad tiden går långsamt! 5 min känns ju som en timma. Det är bara för att jag längtar så mycket till på söndag.
Det gör Mange pojken med, vi har nästan redan bestämt oss om det faller oss i smaken. Men eftersom det känns så bra kommer det finnas något som går fel.

Vi har ätit mat och kollat på MIB (Men In Black) och skivan hoppade och hade sig så jag vill slå sönder tv:n.
Nu ska vi gå och lägga oss så det blir söndag någon dag!

9/7 -09[Inre stress]

Bild

Jag känner mig så stressad! Tänk om någon annan hinner tinga någon tik innan vi åkt till dem.
Igår natt vi skulle somna hade vi en diskussion om det, och vi vill gärna ha nu när vi har ny lägenhet och vi kan lösa problemen med att vara ensam hemma hyffsat bra. Ska ringa ett hunddagis i morgon och kolla lite. Men vi är ganska säkra på att det är den här kullen vi kommer finna våran nya bebis hos.
Jag vill ju så gärna det, MEN jag vet mycket väl att ingenting är säkert och jag kan se alla nackdelar med.

9/7 -08[Check]

Jag har precis pratat med Sara K, och vi ska komma och besöka henne på söndag. Hon var hur trevlig som helst, vi började prata pengaproblem. Härlig tjej.
Ringde ett hunddagis men hon var mest döv och okunnig.
Ska ta och äta lite sen ska jag plocka in tvätten vi tvätta hos mamma.


8/7 -08[Mors födelsedag]


Idag firar vi min mammas födelsedag. Hon blir jämt men pga vädret blir det grillning här hemma och lite lek med bl a Wii:)
Vi åkte vid 13 tiden igår och åkte till Jonna och Fredric där hela familjen var samlad. De har kommit ganska långt med huset. Mamma skulle följt med oss till Borås där hon skulle få prova ut sin present men det blev försent så vi fick åka själva dit och hittade snygga tshirts till henne som hon blev jätte nöjd med:)
Igår kväll satt vi och spelade tennis och Rayman, mamma och pappa tyckte det var askul, idag ska vi ta det med Linda, Jonna och Fredric.

Har suttit och spelat så mycket guitar hero att ögonen går i kors, men nu har jag varvat det, dock på easy men det är ju början.

7/7 -08[Vart är vi på väg]


God eftermiddag.
Istället för frukost sitter Mange och spelar guitar hero. Haha vi är som besatta:)
Sanna ringde precis och frågade om jag ville följa med henne på en promenad på stranden och det ville jag men hinner inte för vi ska åka till familjen om en stund. Typiskt.
I natt drömde jag att vi skaffade en valp och det var så verklig dröm förutom att hon kunde prata ibland. Vill ha en valp snart!
Nu ska jag duka fram frulle och se om han tar något;)

6/7 -08[Sista dagen]

Snart börjar jag jobba mitt sista pass på veckan. Kom hem vid kvart över sex och kunde inte somna, låg och försökte hålla Mange vaken. Lyckdes somna och vaknade ett och var redigt trött, men gick upp och lagade mat.

Just det ja, jag fick mina skor jag beställde från ellos för någon månad sedan. Är nöjd.

5/7 -08[Inte nu IGEN!]

Nu lyckades jag få tillbaka headern men alla bilder som jag lagt ut försvann. Men vad kul!

5/7 -08[Slow ride]

Igår när Mange kom hem hade han köpt guitar hero:) Vi spelade lite innan jag skulle jobba, tyvärr var det så kul att jag fick redigt bråttom till jobbet, men kom i tid.
Har suttit och spelat en hel del nu, håller nog fel för jag får asont i handleden.
Ska spela djävul när jag och Mange är lediga:)

4/7 -08[Orka!]

Jag tänkte vara så ambitiös och fixa lite med bloggen, bl a ändra text osv, men vad händer då? Jo min header försvinner, jag orkar inte pilla med det!
Det får vara så tills jag orkar.


4/7 -08[Super slö]


Idag vaknade jag 13:50 och kände mig riktigt utvilad. När jag kom hem i morses höll jag Mange vaken i 20 min så när hans klocka ringde senare så höll han mig vaken, men jag ville vara vaken med. Redan då kändes det som jag sovit ett bra tag men hade bara sovit 3 timmar.
När klockan var 3-4 i natt höll jag på att somna, maskinen stod still och jag hade inget att göra det var farligt.
Idag har jag hunnit med att städa och plocka undan och ätit, men nu vill jag bara sitta ner ett litet tag.
Oj klockan är snart 17:15, jag börjar ju snart, ska vila vid 19 med.

3/7 -08[Nyvaken]

Nu har jag vaknat från min tupplur. Det var segt att vakna upp, men det gick till slut. Står och diskar lite och kollar på Supersize vs superskinny.
Snart kommer Mange hem och då ska det benne mig mysas i soffan innan jag beger mig till jobbet.

3/7 -08[En dag på stranden]

Bild

Det hann bli en dag på stranden:) Jag packade med mig badkläder till stallet så det var att byta om där när jag blev klar. Men jag glömde vatten, andra skor och något att ligga på, men som tur var hade jag kvar solstolarna i bilen.
Lite färg hann jag få, men det blev ganska långtråkigt på stranden efter ett tag.
Just det ja, Camilla (Saras kompis) fyller 25 år idag. Det firades på stranden. Som hon sa "födelsedagen kunde inte bli bättre med det vädret".

Nu ska jag städa lite innan jag ska sova, känner att jag somnar nu.

3/7 -08[Gooood morning]

Happ happ då är jag vaken idag med.
Igår kväll tittade jag och Mange på film och åt godis:) Det var länge sedan jag åt godis, så jag tyckte det smakade lite konstigt. Bra det för då äter jag ju inte så mycket av det.

Nu ska jag åka till stallet och rida sen ska jag till stranden och sola med Sara och ev fler:)
Tjing tjing

2/7 -08[Massa att tänka på]


Hej hallå.
Idag gick vi upp vid 10 och jag gick ner för att tvätta, efter att vi ätit frukost gick Mange ner och skulle ta det sista. Men när han kommer upp säger han att det inte är vi som ska tvätta utan en granne. Nej vad pinsamt då har jag sett fel datum och tvättat på någon annans tid. Vi skrev en lapp och bad om ursäkt, hoppas hon inte tog illa upp bara.
Vi har även varit på stan och uträttat några ärenden. Det är skönt att gå ut, det är varmt och skönt idag, vill med åka till stranden. Ikväll blir det att titta på film med Mike, tror jag.

I natt vaknade jag till och vände mig till Mange, och tur var väl det för rätt som det är ramlar gardinstången ner jämte mig! Nu är det fina stora hål där fästena satt. Typiskt nu när vi ska flytta att vi måste spackla och måla.
Ska ta mig något att äta och sen ska jag gå till jobbet.

1/7 -08[Jisses]

Det är ju 1 juli idag! Herregud vad tiden bara springer förbi en. Jaha är det nu sommaren är? Den är inte här ännu iallafall fast det är skönt ute men ingen sommarvärme.
När jag kom hem från stallet satt jag och läste massa bloggar, sen kom jag på att jag var sugen på kött så jag gick till Ica och handlade lite till kvällen. Hade gärna haft hasselbacks men det är svårt att göra på färskpotatis. När Mange kommer hem ska det vara klart och sen kan vi spela Wii. Vi pratar om att köpa guitar hero, hade hoppats på redan ikväll men det får bli en annan dag:)
Bild



I morgon börjar jag 14 så jag får sova länge, men måste fixa lite saker på stan och tvätta med.
Nu ska jag plocka undan här.

1/7 -08[Home sweet home]


Ja då är jag hemma från jobbet. Det har vart full rulle hela dagen, maskinerna krånglade så jag fick göra saker runt omkring där så jag var sysselsatt näst intill hela tiden.
Ska iväg till Sara och cykla med henne när hon rider ut, känner inte för det för jag har så ont i ryggen (träningsvärk sen när jag red igår) men jag umgås hellre med Sara än att sitta hemma och inte göra nånting.
Så har ni tur skriver jag lite senare:)