31/10 -08[Snälla nån där ute]

Snälla finns det inget jobb där ute kvar till lilla mig? Finns det verkligen inte, är dem slut? Duger jag inte? Vad gjorde jag lite sämre än de andra?

31/10 -08[Det börjar ta sig]

Idag känner jag mig duktig. Har tvättat och diskat, och börjat med min uppsats som ska vara klar v49 men vill ha klart den till måndag, sen har jag tagiot fram matteböckerna och ska räkna lite. Upptäckte att jag kommer missa matteprovet pga arbete. Känns lite som jag inte kommer klara matten alls nu :( SKA banne mig klara det och räkna så mycket jag kan på dagarna

31/10 -08[Saknar]

På söndag ska jag få träffa Emelie igen:) Längtar.
Jag är superglad att du fick det jobbet och att du trivs, det var vekligen kul att Johanna kom upp med och jobbar bara några hus bort. Man kan nästan inte ha mer tur. Fast lite onda tankar tänker jag ibland. Vill ju att du ska bo nära, som när vi bodde i Svenljunga.
Saknar våra meningslösa chattstunder på msn när du satt jämte mig, haha. Men en dag kommer den dagen med;)

Hoppas du och Camilla är taggade på våran traditionella julshopping


31/10 -08[Attans dumma tyg]


Idag är det Halloween men i morgon är det Halloweenfest:) Jag har nästan gjort färdigt min outfit, men var tvungen att åka till Sara och sy det sista. Men vad händer då? Jo undertråden tar slut, jag tar en ny. Jag får inte den att snurra på rätt sätt, och på köpet har jag glömt min mobil och kan inte ringa Sara. Jag åkte till mötesplats kupan för att kolla på en billig kjol som ingen vill ha längre, men då är det stängt! Men ska se om min söta granne vill hjälpa mig.

30/10 -08[Det blir värre framåt natten]

Idag har jag och Ida med hennes sytser och syskonbarn spenderat en dag i Göteborg. Ida fick en tid till The Studio där och ville ha med oss. Visst ville jag följa med, väl framme i femman huset gick vi runt och kollade lite i affärer och sedan letade vi reda på vart vi skulle vara under dagen.
Jag orkar inte berätta om allt, men jag kan berätta dagen med ett ord : VÄNTETID.
Eftersom vi var 6 stycken blev vi indelade i två grupper och när min grupp var klara med sminkningen hade Idas grupp kommit till andra ombytet och när vi skulle gå in var de klara, och när vi var på andra ombytet fick de kolla på sina kort. Men när vi var klara fick vi vänta nästan 1½timma på att få kolla på korten.
Där inne var det en mycket otrevlig flicka. Hon blev sur för att jag inte ville köpa något kort och sur på de andra flickorna som bara ville ha sitt syskonkort, för då säger hon att det var onödigt av dem att de tog deras tid för att bara ta ett syskonkort. Det var ju väldigt begåvat sagt.

Nej, The Studio är ren dynga. Inte nog med att 2/3 av Sverige har vart där de är ju bara för att tjäna pengar men bryr sig inte om sina gäster.


29/10 -08[Sabrina gästar]

pruttsabrina

28/10 -08[Worms]


Jag och sambon har bakat sockerkaka, dock inte från grunden utan sån som redan är färdig och så tillsätter man bara vatten. Den blev jätte god, och så låg vi i sängen och spelade Worms. Jag trodde det var Worms 3d som jag spelade för ett bra tag sedan, asroligt, men det var en gamal verision. Helt okej men jag förlorade :(


28/10 -08[Dumma väder]

I natt när vi var ute och gick (ja natt) så tyckte jag att det blixtra till men sambon såg inget så jag trodde jag inbilla mig. Senare under promenaden tyckte sambon att det blixtra till med, men vi hörde ingen smäll. När vi pratade lite om det och jag höll mig nära honom och hårt i hans hand började det regna, inte alls mycket som tur är. När vi kom hem då började det spöregna och hagla. Sen kom en blixt och smällen. Jag var livrädd och Disa stod och morra på mullret, haha så dumt.

27/10 -08[Mer klappar]

Idag har jag varit och besökt Ida i hennes nya hem. Det var jätte fint, ser ut som en stuga så det var mysigt att vara där inne. Revo tyckte det var jätte kul att jag kom utan Disa, han var jämte mig hela tiden.
Vi har även vart på Gekås, Ida ville dit och jag tänkte att jag behövde se mig omkring efter något till halloween men hittade inget. Hittade några små julklappar iallafall.
Nu ska jag och sambon äta prinsesstårtad:D

27/10 -08[Lite sjuk]

Disa har sedan förrgår betett sig lite underligt under våra promenader. Hon kissar väldigt ofta, som om hon markera revir så jag trodde att hon kunde vara könsmogen men sen tänkte jag att det kunde vara urinvägsinfektion. Men när hon sedan inte ville bajsa blev jag orolig, eftersom hon tuggar sönder mycket saker kunde det ha fastnat något i tarmen eller dylikt.

Jag ringde till veterinären igår och fick en tid idag. Hon hade urinvägsinfektion och går nu på antibioka, och inget trasigt ben har hon heller:D

26/10 -08[Pang du är död]
Nu har jag lärt Disa ett nytt trick, hon kan det sådär. Jag lärde henne "Pang", vilket innbär att hon ska dö. Hon är så jäkla söt när hon gör det. Hon gör det inte på samma satt som Nea, utan hon lägger sig på rygg med benen upp i vädret, åhh så urgullig hon är.
Det var inte så  svårt att lära henne "Pang" men från vilken position hon skulle utgå från är svårare. Får öva med henne lite då och då.

26/10 -08[Långtråkig dag]

Det bara regnar och blåser ute. Jag blir så trött! Kan det inte vara sol och blåsigt iallafall?

Igår slutade jag klockan 01, och det var skönt. Tiden gick verkligen sakta igår. I det sällskapet jag serverade träffade jag min kompis mamma, vi stod och pratade lite.
När jag kom hem var Mange vaken och skulle gå en promenad med Disa så jag följde med. Det var kallt, brr.
Idag blir det inte mycket gjort känner jag. Bara en slödag. Jag och Disa får gosa, och hitta på mer nya aktiviteter:)

25/10 -08[Ett fint hem är ett bra hem]

Idag försökte jag sova ganska länge men blev väckt av att Disa låg och hade maraton i sin dröm.
Eftersom jag gick upp relativt tidigt så började jag städa, men mitt i mitt dammsuganade la dammsugaren av! Jaha, tänkte jag, ska jag ligga på alla fyra och sopa upp resten? Men efter ett tag gick den igång.
Disa försökte hjälpa till att städa, men jag tyckte det blev värre när hon jagade dammsugaren och moppen.


Jag lyssnar på riktigt goa 90 tals hits, jag dansar omkring och sjunger med min mindre fina sångröst. Det var nog därför Disa ville ut hela tiden. HAHA.

24/10 -08[Två månader kvar]

Har ni tänkt på att det är den 24 idag? Exakt två månader kvar tills den stora röda gubben med skägg kommer:)
Jag längtar jätte mycket dit.
Julafton är en jätte viktigt del i mitt liv. Hela familjen samlas och man är glada och förväntasfulla, det pirrar i magen och maten är kalas god. Under en hel dag är hela familjen samlad under samma tak och man mår som bäst.

Jag längtar!

24/10 -08[Hur fångar man en dag?]


Carpe diem är på svenska fånga dagen, men hur fångar man en dag? Jag har iallafall misslyckats idag. Har sovit fram till 1.
Vi slutade klockan 4 i natt, och 7:30 väckte Mange mig för vi skulle till en person. Vi var tillbaka strax efter halv nio och jag tänkte vad bra då kan jag läsa lite historia och sedan gå till skolan, men jag kunde inte kocentrera mig eller hålla mig vaken. Jag försökte nå läraren men han var inte ens i skolan, så jag somnade. Ja jag somnade och vaknade runt 1. Då mina vänner är man trött.
Igår var det kul att jobba, men aj aj vad mör man var i kroppen. Jag och en till gick som gamla tanter, men vi klarade oss genom dagen och i morgon är det samma visa:)

Nu ska jag och Disa aktivera oss.

23/10 -08[Ömmar]

God morgon.
Idag blir det inte mycket till blogg. Ska jobba idag med och innan dess har jag ganska mycket att göra.
Bland annat har jag ett prov i morgon som jag hade glömt av.

Funderade på att vila nyss men klockan har ju sprungit iväg så jag får ta det innan jag börjar.

22/10 -08[Köpa någon]

Nu har jag fått nog och vill sälja min dobermannvalp på ca 5 månader. Hon är jätte gosig på alla sätt och vis men jag orkar inte ta hand om henne ensam längre, jag vill inte se mina skor, kläder eller dylikt ligga utspridda över hela lägenheten något mer. Jag har fått nog!


22/10 -08[Jobba jobbaaa]

De ringde precis från strandbaden och berättade att de var 3 man kort så han ville att jag skulle hoppa in. Självklart sa jag.
Tyvärr blir Zandras kalas lidande, men hoppas du förstår.
Nu ska jag göra mig ordning för att gå på matte.

21/10 -08[Tips på aktivteter?]

Just nu sitter jag och tittar lite på caesar milan och han ger massa tips, bl a massa på att aktivera sin hund, men en del tips han kommer med kan jag inte göra.
Är det någon som har något bra tips på vad man kan göra för aktiviteter, inne som ute?

21/10 -08[Intervju]

God morgon.
Idag har jag varit på intervju på hotell Strandbaden. En mycket tråkig person intervjuade mig, eller det gjorde han inte! Han bara "haa, mmm, okej". Men något bra måste jag gjort för jag ska provjobba på lördag och går det bra vill han eventuellt ha mig till frukost buffe'n med.
Så nu är det bara att öva Öva ÖVA.

20/10 -08[Svaret på gåtan]

Det är ingen som gissat, men jag gjorde det för Jonnas skull.Shaggy i scooby doo är lik Robin E i Idol.

20/10 -08[7månader sedan +1]

Det har gått 7 månader sedan Nea busen omkom. Jag fäller inga tårar längre, men igår hittade jag en boll vi hade när vi gick våra kurser och hon tyckte den var jätte rolig. Att minnas det fick mig att fälla några tårar, vet inte om Disa märkte det för rätt som det var kom hon och satte sig och tryckte mot mitt ben. Ibland ser jag Nea i henne.

Det har nu gått 1 månad sedan Chappie fick somna in.

Saknar dem båda.


20/10 -08[Lika som bär?]

Igår tipsade Jonna mig om en kille som var lik en kändis.


Kan ni se vem han är lik? (Svaret kommer senare idag)

19/10 -08[Ja må du leva]

Inte Thomas di leva.
Idag fyller syster Linda år. Vi ska till henne senare och fira henne och fika :)

Vi var hos Stina och Sebastian igår och spelade lite Alias och Sebbes berömda öl spel, men jag och Stina var för trött för det så det fick bli en ny omgång Alias. Vi fick tacos till mat och det var super gott, både jag och Mange var hungriga.
Det var verkligen super kul att vara med dem, det får bli fler gånger!

18/10 -08[Håll hellre mun]


Jag blir så trött på allt folk som tror att vara arbetslös är en dröm! Det är sjukt tråkigt, jobbigt och deperimerande. Man har inga pengar kan inte göra allt som alla andra vill, kan inte shoppa och ibland har man inte ens råd till mat. Låter det som en dröm?!
När folk sedan sitter där framför mig och klagar på att de måste jobba och jag säger att jag jobbar gladligen åt dem, säger de "nej jag har tur som har ett jobb", det är ett slag i ansiktet. Som om jag valt denna situationen, som om jag är nöjd.
Det är så tröttsamt och höra skämt på min bekostnad om min arbetslöshet. Om ni alla tror att det är en dans på röda roser och att det är jätte lätt att hitta jobb, då kan vi byta och se om ni kan göra det bättre.

18/10 -08[Konstiga drömmar]

Jag kan verkligen drömma konstiga drömmar.


Idag står inte mycket på schemat förens ikväll då jag och Mange ska till Christine och Sebastian. Det ska bli jätte roligt, ska bland annat spela Alias, jag känner redan nu att jag vill vara i Stinas lag, haha!
Kommer bli dålig uppdatering hela helgen.

Tack Sara för att du passa Disa igår, det var jätte snällt, och det var kul att höra att allt hade gått bra:)

17/10 -08[Är det bra nu?]

God morgon. Idag vaknade jag klockan 7, vet inte varför. Drömde att Viggo i rederiet ville döda mig så jag försökte gömma mig. Hela natten gick ut på att gömma sig och smyga och vara tyst, rätt stressigt faktiskt. Undrar vad en drömmen betyder.

Idag är Disa hos Sara på hennes jobb. Sara säger att hon är duktig så det hoppas jag att hon är hela dagen:)
Nu ska jag ta mig ner till Linda för vi ska till byn, kanske.

16/10 -08[framme]

Är framme nu, men det har jag i och för sig varit sen klockan 15:20. Man märker verkligen skilland på busstrafiken i halland och i västra götaland. Hallands chaffisar är mer snälla och väntar tills kunden har betalt. Västra götalands kör så det rycker, plockar helst upp folk i farten och är otrevliga.

Nu sitter jag hos mamma och pappa men innan dess höll jag till hos Linda.
Ska hjälpa mamma med maten nu.


16/10 -08[Duktig hund]

Jag tog med mig Disa till stallet, men så var inte Tilly ute så Disa fick inte springa av sig. Då tänkte jag att jag kunde ta med henne när jag rider ut. Hon följde med och var jätte duktig! Jag blev positivt överraskad, super nöjd:) Jeason tyckte det gick jätte bra med.
Vi red förbi ett stall där de har två shettisar och Disa trodde det var stora hundar så hon ville sätta igång dem för att leka men de tyckte hon var läskig och jobbig. (hon var utanför hagen hela tiden!)


16/10 -08[Mycket att göra på lite tid]


Idag känner jag mig verkligen stressad. Idag ska jag hinna gå ut två långrundor med Disa, rida, städa, packa och sedan gå till bussen som går mot svenljunga kl13. Jag var duktig och ställde klockan på 7, gick till och med upp med Mange, men somnade om. Hur jag än hade gjort missade jag matten, tyvärr. Men tänkte höra om söta Christine vill hjälpa mig lite för hon är duktig på matte :)

Nu ska jag iväg.

15/10 -08[Perfekta hunden på postorder?]

Ja nu kan man tydligen köpa mäniskans bästa vän på postoder. Finns två alternativ med, small eller medium.

15/10 -08[Julklappar på väg]

Nu har jag vart så busig/duktig och beställt julklappar :) Kom på att det blev lite för mycket till en person dock.

15/10 -08[Vill simma]

Jag har läst en del bloggar att de spelar The sims var och varann dag. När jag var några år yngre höll jag på med det med, men sen flyttade jag och spelet funkade inte i min dator jag hade då sen blev det lagt på hyllan. Men varje gång jag ser de spelen kliar det i fingrarna och jag vill bara ha och ha. Funderar på om jag ska börja igen. Men vilket ska jag välja?

14/10 -08[legat i rabatten]

God kväll dear blogreaders.
Jag läste två kapitel i historia boken och sedan begav jag mig ut och började ta bort våra land. Givetvis hade ju någon åsikt om detta och idag var det vår kära granne brevid. Hon tyckte det var lite dumt för hon tyckte vårat ogräs, nej sjögräs mena jag är så himla vackert. Jag tycker det ser för jäkligt ut, men hon fick iallafall en bibban med ogräs, sjögräs(!), så hon kunde ha i sin trädgård.

Sen kom Sara förbi och lekte med Disa medan jag låg på alla fyra och svor åt blommorna. När Sara hade åkt hem kom killarna på att vi skulle hem till Sara och Martin för att äta mat och surprise surprise blev det tacos:)
Jag och Sara ska sy våra Halloween kostymer ihop, så en dag när vi båda kan ska vi iväg och leta tyg. Ska bli kul.

Nej nu hoppar jag snart i sängen är så trött

14/10 -08[SUCK(IT)]


Vad jobbigt! Jag vet att jag såg en tröja på HM eller någonstans iallafall jag kände att jag ville ha den men ville vänta. En dag, kommer inte ihåg vilken eller vart så såg jag en tjej ha på sig just den tröjan. Idag kom jag på att jag ville kolla på den och se om jag ville ha den. Men jag hittar den ju INTE!

Dagens I-landsproblem.

14/10 -08[Underbar höstdag, nästan]

Idag försov jag mig till matten, eller jag hade inställt mig på att inte gå men jag gjorde det ändå och jag är jätte glad att jag gick för nu äntligen fattar jag ekvationer. Det var bara en såndär aha upplevelse typ.

När jag kom hem gick jag en promenad med Disa och tränade kontaktövningar och stanna och hon var jätte duktig så hon har fått jätte mycket beröm idag. Tänkte vara i trädgården och härja idag med, fast måste läsa klart ett kapitel i historian först.

Jag har märkt att jag är som mat tina och säger JÄTTE väldigt ofta, eller skriver iallafall. Irriterande när jag tänke på det.

13/10 -08[Vad är det för fel?]

De senaste dagarna har jag sovit dåligt och har haft svårt att somna och vaknar tidigt och är klarvaken. På dagarna går jag omkring som en zombie och idag på matten kunde jag inte koncentrera mig. Det är jätte jobbigt.

13/10 -08[Hund+mobil=inte sant!!]

Natten till lördagen vaknade jag av att Mange sprang upp ur sängen och blev förbannad på Disa. Jag frågar helt yrvaken vad som hände, då hade den lilla råttan tagit min telefon och gått och tuggat på den! Den är inte så fin nu, hon har dessutom ätit upp svarsknappen och knapparna är jätte sega.
Men varför går man upp klockan 2 på natten och vill ta min mobil?


13/10 -08[Underbara helg]

Jag och Mange har haft en underbar helg :)

lördagen fick jag god frukost och i paketet fick jag två rör med boda nova glas (älskar boda nova glas) och fina blommar. Mange hade även planerat en liten utflykt med picknick, men vi vaknade sent och vädret var inget vidare så det blev på söndagen. Eftersom jag fick nya boda nova så tyckte vi det var dags att sätta upp de skåp vi köpte för 2 månader sedan och medan vi var igång fixade vi annat i lägenheten med. Sen blev klockan sent och Mange fick min present och sen somnade vi gott ♥
    

söndagen vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om så jag gick runt och plockade undan och startade några maskiner med tvätt, sen när klockan blev 9 väckte jag Mange med frukost på sängen. Vi tog en långpromenad med Disa och när vi kom hem packade vi till picknicken och åkte iväg. Vi åkte till handikappsbadet i Tylösand och gick deras fina slingor där. Vädret vad underbart och sällskapet var perfekt och matsäcken var jätte god.
När vi kom hem fixade vi lite till med lägenheten, vi fick bland annat upp lampan i hallen.
          
Jag hittade Manges kvarglömda leksaker, men gubben i stubben hade snott dem, så jag försökte charma honom genom att leka gumman i tunnan (HAHA)
  
Man kan säga att våran present till varandra var att göra ordning i lägenheten och det var omtyckt av oss båda:)
                

11/10 -08[Våran årsdag:)]

Idag firar jag och Mange våran första årsdag:) Dagen började med en jätte god frukost och fina blommor och ett stort paket:)
Jag kommer inte blogga mer idag eller i morgon. Hoppas ni får en bra helg för det kommer jag ha.


10/10 -08[Kanske klar]

Idag har jag och Ida vart på Gekås så jag kunde köpa lite mer julklappar. Det gick sådär. Fasiken vad mycket folk det var. Jag tänkte att om vi åker på kvällen kanske inte folk är där, men det var de!

Vi hittade vad vi ville ha och lite till. Nej nu är jag färdig med shopping denna månaden. I och för sig handlar jag till andra.
Ska gosa med Disa som har varit en jätte duktig tjej som har varit själv hemma medan vi var borta:)

10/10 -08[Ny tradition]

Fick reda på att vi ska starta en ny tradition, eller ja bryta den vanliga. Det ska bli jätte kul och spännande. Jag och Mange pratade om det igår, ser fram emot att fira jul i det nya huset:)

10/10 -08[Ingen bra dag]

Denna dagen började inte så bra, den slutade inte bra igår kväll heller.  Men det blir nog bättre:)
Jag vill tillbaka till IKEA och köpa juldekoreationer. Det fanns så mycket!

Är tillbaka från Adecco förresten. Jag skrev på kontrakt med dem, så nu är jag studentanställd via dem. Både bra och dåligt, men jag funderar på att plugga till det jag och Ida pratade om. Jag vill inte nämna något för då kommer det inte bli bra, när jag har bestämt mig berättar jag så jag lämnar ingen utanför.

Nu ska jag laga mat och mysa med Disa.

9/10 -08[Utnyttjande människor]

Usch blit så trött på allt detta utnyttjande och att jag är så förbannat snäll och vill alla till lags. Nej nu är det slut med det!

Jag säger som Ida, nu vet man vilka som är en äkta vänner. Jag hade ju hoppats på annat jag.


*SUR*

9/10 -08[Handlat hela dagen]


Idag åkte jag och Ida till IKEA för att inhandla lite. Ida till sin nya lägenhet och jag handlade julklappar, blev även lite smått och gott till hemmet med. Köpte en ljusslinga som jag skulle ha i mina vaser men oj oj vad dåligt de lyser så jag får nog skaffa något starkare eller så får det vara en nattalampa:)

Jag är iallafall nöjd med dagen, trots att vi gick in på Elgiganten (ryser) Nu är jag väldigt trött, har flammsat och sprungit runt som små tokar.
Madde var super snäll och passade Disa, tack så mycket:)

9/10 -08[Förbannade matte]

Jag hatar matte! Har jag nämnt det tidigare?! Jag ogillar matten väldigt VÄLDIGT mycket.
Fattar ju ingenting. Jag får skylla mig själv att jag missade den lektionen.

9/10 -08[Haha, så dumt]

Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.
(Åker älgar motorcykel...?)


Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på
Finlandsfärjor??)

8/10 -08[Seg i bollen]

Nu har mamma och Jonna åkt hem, eller inte nu nu, det var ett bra tag sedan. Jag har suttit och skrivit lite uppsats, tror jag är klar nu så att jag kan lämna in den och plugga matte och läsa till historia provet.
I morgon ska jag testa att ha Disa ensam hemma i några timmar. Jag och Ida ska till IKEA en snabbis. Vad JAG ska göra där kan jag inte avslöja i bloggen.
Jag får diska nu för att hålla mig vaken.


8/10 -08[Mitt ärende]

Det var det här jag var och gjorde i morses
  


8/10 -08[Blir stolt]

Jag är stolt över våran lilla hoppetossa. Vid nio tiden gick jag för att uträtta ett ärende och Mange åkte till jobbet. Jag kom hem vid 11:40 och under den tiden har Disa lekt, sovit, lekt och skällt lite innan jag kom. Jag är jätte stolt. Det går så bra nu:)
Får se hur det går i morgon.

8/10 -08[Fin besök]

Idag kommer det fin besök till Falkenberg:) Vet inte vad vi ska göra men jag ska planera någonting.

I natt har jag sovit bra, men jag hade svårt att somna för Mange låg och pratade med mig i sängen när jag skulle somna så jag blev ju klarvaken, hehe.
Drömde om Rederiet och att han "Björn Lindeman" skulle sätta dit mig men jag var inte rädd så jag stod där och käfta tillbaka sen slog jag ner honom.

Nu ska jag är frukost.

7/10 -08[Boråset]

Jag var rätt så uttråkad idag så jag åkte och besökte Jonna, sen beslöt jag mig för att överraska mamma och pappa och nu ska vi till Borås så jag får shoppa lite.

7/10 -08[MIN kakdeg]

Tillbaka från matten. Satt och funderade på vad jag skulle äta och medan jag gjorde det smakade jag på lite kladdkakesmet. Men det blev bara mer och mer.

  

7/10 -08[God morgon världen]


Idag vaknade jag pigg och redo att möta världen, trots det har jag inte sovit bra. Kunde inte somna i natt och Disa ville hoppa upp i sängen flera gånger och gnällde att hon ville ut.
Om en stund ska jag till skolan och räkna matte, sen ska jag klippa gräset och ta bort en massa växter från våra fula land. Disa har gjort sönder näst intill alla växter. Tänkte plantera solroser och ärter bland annat.

Nu ska det ätas frukost. Hörs senare

6/10 -08[Som jag trodde]

Precis som jag misstänkte ställde han helt fel frågor på provet. Jag svarde så gott jag kunde men när jag ser hur alla svarar som noveller blir jag nervös och tappar allt. Det gick med andra ord inte bra på provet, men JAG gjorde det bästa jag kunde.
Nu ska jag plugga historia och skriva klart uppsatsen och så ska jag satsa på matten.

6/10 -08[Prov]

Om några timmar är det dags för mitt naturprov. Jag har läst genom boken 2 gånger och skrivit ner lite stödord men jag känner på mig att han kommer ha krånglat till det och ska fråga hur vissa saker uppstår och sånt. Det kan jag inte!
Hade även tänkt lämnat in min uppstas till Göran idag men eftersom jag kom på att jag hade naturprov blev det inte så. Är halvklar med uppsatsen.
Idag skulle jag och Mange satt upp lister och våra skåp, men efter mötet orkade vi inte det och jag behövde plugga.

Nej nu ska jag ta och gå genom det för en sista gång. Önska mig lycka till.

6/10 -08[Möte]


God morgon.
Snart är det dags för ett möte. Vi ser inte fram emot det.
Idag är Mange ledig så vi ska fixa lite i lägenheten. Jag hoppas att skåpen och lampan i hallen kommer upp:)
När vi kommer hem ska jag plugga natur som en liten blå, sen skiter jag i det. Det får gå som det går. Prov är inte min starka sida, allt låser sig.
Nu ska det bli frukost

5/10 -08[Lögnare]

Jag blir så galet förbannad! Det känns som jag är med i en film, en dålig film. Önskar att det inte drabbade mig.
Jag fattar bara inte hur någon kan krama om mig i min sorg och säga att man tänker på mig för att sedan gå bakom ryggen och fula sig. Falska människor tål jag inte! Men i detta fallet är allt annorlunda. I denna filmen är det jag som ska segra.
Fy fan vad jag ska segra!

5/10 -08[Fångad av en storm(vind)]

God morgon alla bloggers and readers.
Idag är det den finaste dagen på hela året. Stormens dag. Jag trodde ett tag att huset skulle lyfta. I morses ville Disa ut och kissa, jag fick först inte upp dörren för det blåste så. Disa gillar inte riktigt när det regnar så hon försökte kissa i flykten men det gick inte bra, haha såg dumt ut.
 

Mina planer för dagen är att plugga natur och se glad ut

4/10 -08[Lövjagare]

Tidigare idag var jag och Disa på en blåsig promenad, och när löven blåste blev Disa helt sprallig och skulle jaga dem. Det såg jätte kul ut, hann tyvärr inte ta upp kameran i tid och sen slutade det blåsa (hmm?!)

  Sen började det regna och hon visste inte om hon ville ut eller in så hon gömde sig under en pall vi har ute, hann inte heller ta kort på det. Hon tycker det är så kul när jag tar fram mobilen så hon vill gärna äta på den.


4/10 -08[vad lustigt]

Jag har sökt en del jobb idag, lördag. Det som är så konstigt är att jag fick svar så snabbt av ett företag som sa att tjänsten redan är tagen. Så kanske det är, men sista dagen för att söka är i slutet av denna månaden. Hur ska man tolka det? Att de måste annonsera, eller att mitt CV suger?

4/10 -08[Hemlig agent]


God morgon.
Mange försov sig i morses som tur var vaknade jag lite i tid så förhoppningsvis kommer han inte jätte försent. Det är andra gången denna vecka.
I natt drömde jag en häftig dröm. Jag var en hemlig agent, eller höll på att bli och min kollega var Kurt Russel. En aning häftigt var det minsann tills vi skulle simma över en sjö med snorkel och jag bara flöt upp med min rumpa, haha.

Idag ska hör städas, iallafall dammsugas och plugga en massa onödig information..

3/10 -08[Monster trötta]


Idag har det varit full rulle. I morses åkte jag och Disa till stallet där hon busade med Tille sen när jag red var hon i bilen. Disa var jätte duktig upp i stallet idag, blir så glad och nöjd.
Sen åkte vi till Ida hos hennes föräldrar där hon fick träffa Revo. Det märktes att de saknat varanade. De fick busa lite och under tiden gick jag och Ida och bakade kladdkaka efter det blev det ut i skogen och leta efter svamp. Vi lyckades fylla 1/4 av en ica påse. Haha vi blev helt snurriga i huvudet.
När jag och Disa åkte hem var vi båda döda höll nästan på att somna i bilen.

Berättade för våra svampplockande vänner om vad jag hade gjort. Haha de låter nästan som dessa sköna gossar.

3/10 -08[Låter illa]


Är det någon som har hört Jonas Brothers? Ja det kan säkert inte vara någon dom missat dem.
Första gången jag såg dem var på Ellen och alla småtjejer hade en sådan hyssterik över dem, då hade jag inte hört de sjunga. En dag uppträde de på ett tak och jag trodde det var ett skämt! Fan vad illa det lät. Jag trodde de skämtade men de sjöng så illa hela låten och nu kan man ju höra de på radion och det låter lika illa där. Hur kan man skriva ett kontrakt med dem när de inte kan sjunga?
Ja detta är min åsikt och jag väljer att inte lyssna på dem.

3/10 -08[Täppt]

I morses vaknade jag av att jag var helt täppt i näsan. Men efter ha lutat huvudet fram ett litet tag kunde jag andas igen.
Om ett litet tag ska jag gå en lång promenad med Disa för jag ska till stallet och rida nu på morgonen så att jag kan ägna mig åt mina studier sen.

2/10 -08[Nedräkning]

Nu börjar nedräkning till min nya hemsida. Det ska bli jätte spännande.
Här kommer ett litet smakprov

2/10 -08[Var är mina lungor]

Jag hostar snart ut mina lungor! Det gör jätte ont i ryggen och lungorna när jag hostar så jag hostar ganska mesigt, försöker inte hosta heller så kanske jag glömmer att hosta.

Idag har det verkligen inte hänt någonting. Varit på matten, kollat på idol fasen vad skön den nya juryn är.
Nu ska jag plugga naturkuk med. Stackars Emelie som har det i morgon.

2/10 -08[Naturkukskap]

Pluggade lite natur igår och det är tråkigt och klurigt. Det stod om ett ämne som heter så och så blir det så och då kallas det för si men man säger så och då gör man si och så höll det på. Jag fattar inte!

Idag ska jag försöka rida, eftersom han har vilat sen jag skadade mig och blev sjuk börjar jag lite mjukare. Jag som såg fram mot denna veckan då jag skulle ha Jeason och så blev det pannkakssmet av det :(


1/10 -08[Sats upp]

För första gången på länge håller jag på att skriva en uppsats. Ska vara klar om 3 veckor, men vill ha den klart tills på måndag. Men som jag upptäckte nu så kanske det inte går för på måndag har jag prov i natur och jag har inte ens kollat i boken. Inget bra.

1/10 -08[Jag är efter]


Jag är så efter. För ett tag sedan tittade jag på SATC filmen och nu 5 år senare ska jag kolla på Mamma mia. Ska sitta i soffan och mysa med Disa, har redan varit i stallet så det blir lugnt idag:)

1/10 -08[Kommer ni ihåg?]


Jag var sugen på glass igår och vet inte vart det kom från, men jag blev jätte sugen på winner taco. Kommer ni ihåg den? Det är den godaste glassen jag har ätit. Jag skulle alltid ha den och kunde be mamma och pappa åka ner till kiosken för att bara köpa den.
Men vad hände med den? Varför var den bara en säsong? Jag måste ju ha bidragit en massa pengar till GB. Skulle så gärna ha tillbaka den!

1/10 -08[Frisk, kanske]

Nu känner jag mig mycket bättre. Har i och för sig rethosta men mår bra. Läste Sandras kommentar om ett fästingbett och några av mina kompisar har hittat så det kanske kan bero på det, eller nej jag har inte gått där jag ska ha blivit utsatt för det. Nu kliar det på hela kroppen!

Disa fick en ny leksak igår och när vi lämnar henne ensam får hon ha den och hon älskar den! Den är as rolig säger hon, haha.