3/3 -2011[Pissed of]

Igår släppte jag och Sanna ihop våra hästar. Givetvis i den större hagen. Den hagen Erica vill ha för sig själv. Men eftersom två hästar behöver mer bete än en så blev det givetvis den stora, som sagt.

I morses släppte Erica ut, och hon frågade hur hästarna skulle stå. Givetvis (!) kunde inte hennes totto stå i den lilla eftersom hon inte vill ha den hagen.

Blir så grinig.
Vi är fyra, FYRA, 4 stycken i stallet men alla anpassar sig efter henne.

Jag frågar er, är detta normalt?

Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline♥

Hahah näe verkligen inte. Sätt era hästar i den stora så får väl hon sätta sin i den lilla.

2011-03-04 @ 10:52:38
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anonym

ner med erica!

2011-03-10 @ 17:00:11
Postat av: Anonym

dramaqueen sluta lipa på din blogg och prata med henne i verkligheten i stället som vuxna människor gör :)

2011-03-10 @ 18:46:32
Postat av: Anonym

och dessutom att faktan om hur halt Ericas häst är och har varit i sex månader inte kom med i din snyfthistoria

2011-03-10 @ 18:53:24
Postat av: Anonym

båda hagarna är lika stora och med tanke på hur ofta du besöker din häst borde du hålla käft, shit vad du ljuger dig trött

2011-03-11 @ 09:36:16
Postat av: Freda

Verkligen ingen snyft histora. Jag får tycka vad fanken jag vill, precis som du tycker nu.

2011-03-11 @ 11:11:41
URL: http://fredaom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snyft, snyft FRIDA! Det var verkligen en otroligt sorglig berättelse du levererat, men HUR vore det om du höll dig till sanningen en stund???



Det handlar ju inte om stor mot liten hage, det handlar (som du mycket väl vet!) om slät mot knagglig hage och en häst som varit halt sedan i september och som nu kanske, kanske äntligen är på bättringsvägen och att det handlar om att han inte ska bli skadad igen. Fast hade du skrivit det så hade du inte kunnat knipa billiga poäng och sympatier angående, i dina ögon, Ericas ”själviskhet” som du nu gjort. Rätt lågt faktiskt, rena mellanstadiet när man tänker efter. Dessutom glömde du visst att nämna att du har blivit lovad att så fort lilla hagen inte är frusen och knölig längre så ska vi byta tillbaka.



Och på tal om egoism, lite märkligt att livet är så orättvist nu eftersom det hela tiden gått 2 hästar i den mindre hagen, medan din häst har gått i ensamt majestät i den stora ända sedan hon kom till stallet. Det är kanske så att det hela handlar om VEM som går där och inte att det gäller betet eller orättvisa??????????????



Eftersom du valt att blogga om detta och inte pratat direkt med oss så får du svar på samma sätt, men var så vänlig meddela när du tänker dyka upp i stallet så ska jag med största intresse höra på dina motiveringar till varför du tycker att vår önskan om att undvika ytterligare skador och lidande är sååååå orimlig!



Hälsningar Annica en av ägarna till ”Totton” (fint förresten att du har ett öknamn på vår häst! Och för att citera en viss bloggerska "jag frågar er, är det normalt)

2011-03-11 @ 18:25:16
Postat av: Anonym

Såååå lågt att hänga ut en person med namn på internet där alla kan läsa utan att först prata med personen i fråga på ett normalt och vuxet sätt. Men om man läser i din blogg blir man ganska snabbt medveten om att du inte vinner nobelpriset i kategorin intelligens. Tyck så mycket du vill, men inte på internet där vem som helst kan läsa.

2011-03-11 @ 18:50:39
Postat av: Annica

Frida, väntar fortfarande på besked när du tänker komma till stallet.... jag kan hela denna helgen, tisdag efter 5, onsdag efter 5, torsdag mellan 5-7, hela nästa helg, veckan efter det kan jag alla dagar efter 5 och hela helgen efter det så du har gott om valmöjligheter. Men antar att det är lättare att skriva skit och hänga ut någon med namn i en blogg än att stå för sin åsikter öga mot öga så jag har inga illusioner om att du kommer att svara.



När man medvetet vill skada ett djur för att man hatar ägaren...... "jag frågar er, är det normalt?"

2011-03-12 @ 12:39:52
Postat av: kajsa

Hej !



Var med och tävla på skrh.blogg.se om att bli veckans blogg! :)

Allt du behöver göra är att kommentera inlägget " veckans blogg "

för att vara med och tävla " :)



Lycka till// skrh.blogg.se

2011-03-12 @ 13:06:33
URL: http://skrh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback