30/4 -08[Nu är den f*n nog]

image361

Jag är super irriterad och sur just nu! Piss VeckoRevyn! I det nya nummret kan vi prenumeranter köpa ett solpuder för 10 kr via sms, allt man ska göra är att smsa sitt prem.nr. Enkelt eller hur. NEJ!
Jag har för det första inte hela mitt prem.nr! Så jag skickade ett mail, där jag även frågade om inte jag också har rätt till den där produkten, som alla i affären kunde köpa med tidningen. Det svarade de ju inte på. Utan typ dumförklarade dig. För att få solpudret måste du ange ditt prem.nr som står på baksidan eller på fakturan, lite längre ner hade hon så snällt skrivit mitt prem.nr.
Det kanske inte är en sån stor grej, men jag blev sur! 

30/4 -08[En snabbis bara]

Idag slutade vi 10 min tidigare för vi var så duktiga och gjorde slut på de pallarna vi fick in idag.
Ska byta om och sen åka till Sara i stallet, ska även  sätta upp min lapp där.

Nu måste jag skynda lite

30/4 -08[näsblod]

God morgon.
Hoppas ni sovit gott för det har inte jag. Drömde massa konstiga obehagliga drömmar.
Nu när jag gjorde ordning mig började näsan rinna och det kom blod. Brukar inte få näsblod.

Nu måste jag lägga på ett kol.

29/4 -08[Långfjollingar]

image360

Det är tisdag och jag erkänner. Jag har varit onyttig. Min mage var jätte hungrig och när den är tom blir jag på uruselt humör så söta Mange sa att det var okej att äta på McDonalds. Vi fick stressa på oss lite för 18:45 hade Sara bokat soltid till oss. Som tur är var det inget folk där så det gjorde inget att jag blev 5 min sen.
Det var skönt att sola, men varmt blev det och eftersom det är varmt ute är det lite jobbig värme. Nu behöver man inte långfjollingarna på längre :)

29/4 -08[Vart är orken?]

Vart fan tog orken vägen? Jag ville sola ju, men orkar inte med det. Får göra det ikväll när Mange kommit hem
Är trött och varm, så fort en motgång på datorn eller en jobbig negativ tanke dyker upp börjar jag svettas. Haha. Kul det lät.

Nej men nu får du ju komme hem, eller hur?

29/4 -08[Det stormar]

Tydligen stormar det här, så illa så att flera hus i Falkenberg är strömlösa. Vad sjutton har jag nu missat`? Det är strålande sol och blåser varma vindar, precis som igår. Vindarna kan vara lite starkare än igår, men storm. Nja det håller jag inte med om.

Undrar vad vi ska göra när Mange kommer hem, om han ska hjälpa Jan går jag och solar. Tycker jag behöver lite fräknar:)

28/4 -08[Ont i magen]

Min mage gör ont just nu. Det har den gjort sen 17. Tror det är magkatarren.
Det går väl över snart. Oj måste fixa mat tills i morgon ju. Helt glömt av


28/4 -08[Jag fick jobbet!]

image359

Min telefon har ringt som fasen idag, och jag har inte vågat svara så efter lunchen frågade jag om det var okej och det var helt okej. Vid 15 ringde Tina från SCA och berättade att jag har fått jobbet:)
Jag blev så glad! Gick in till Janna och sa att jag kunde jobba fram till den 21maj och hon var nöjd att jag ville jobba tills dess.
JIPPIE!

Sen åkte jag till Sara och kollade när hon red Jaeson. Är så avundsjuk! När hon var klar skulle hon ta upp skiten efter honom och frågade om jag vill sitta upp och skritta honom. Helt salig blev jag. Det är nästan 6 månader sedan jag satt på en häst. Det var... åh vad jag saknar det.
image339

27/3 -08[Vårt tema är Grönt]

Är hemkommen från Martin och Sara där vi har grillat. Är mätt nu och har ont i magen. Ischa. Men det var gott och vi hade kul som vanligt.
Mange ska vara kvar och fixa Martins garaget så han och Anderas skjutsade hem mig när de skulle hämta den andra bilen. Skönt att vara hemma i tid och att mat och frukost redan är fixat så jag bara kan lägga mig sen. Har även hämtat mina arbetskläder.

Igår var vi på IKEA och vi köpte lite nytt till badrummet. Inte för att det passar så bra i badrummet så var det ändå härligt att se färg:)

  

27/4 -08[I'm spinning around]

image355

Igår var jag ute med Sara, Alex, Johan, Anders och Lj. Jag drack inte mycket och avslutade varje cider med vatten, så jag var inte berusad. MEN nu på morgen när jag vaknade snurrade det i mitt huvud. Obehagligt när jag vet att jag inte var berusad. Fast det har gått över nu som tur är. Vill ju inte bli åksjuk av att stå stilla.

Annars hade jag jätte kul igår:)
Idag ska Mange och jag fixa med hans bil sen ska vi ev till Martin och Sara och äta tacos.

26/4 -08[Är jag stressad nu?]

Mange undrar om jag känner mig stressad nu. Nyss urkommen från duschen, vid 17 kommer hans gäster och jag ska hinna dammsuga, diska, ta på mig och sminka mig. Nej inte så värst stressad, men han är.

Marre mår jätte bra, alla i stallet tycker om honom och han är mått bra under dessa 5 månader. Så han har inte lidit det minsta.
Men förbannad är jag!

Idag ska jag Sara, Diana och kanske Emelie och mer ha kalas. Det ska bli kul, sist hade jag och Sara jätte kul :)

26/4 -08[Nu är han såld]

image354
Klockan ringde 06:20 i morses. Jag hittade inte Marres papper så jag åkte till stallet för att leta där, men hittade dem inte(!) så jag ringde till mamma och pappa och det visade sig att de hade det hemma hos sig.
Vid 8 tiden begav sig mamma, pappa, Jonna, Sanrina och så vi till Lerum/Floda.
När vi kom fram möttes vi ha Jeanette, hon var jätte trevlig och vi började prata om hur det har gått och vad fan Annica håller på med. Jeantte berättade att varken Annica eller Madde har varit upp i stallet på två dagar, så Jeanette har fått fixa med honom.
Lite senare kom Becky och Jeanette begav sig för att göra ordning sina hästar då hon skulle bort på träning. Vi kom fram till att Becky är en bra person och han verkar komma till ett gott hem så vi skrev kontrakt och nu är han hennes. Känns skönt men är ändå lite spänd.
När allt var klart där begav vi oss till Markus och hälsade på honom, sedan körde vi till IKEA och hittade lite smått och gott. Sitter i bilen just nu och håller på att bli åksjuk så det blir mer senare.


25/4 -08[Dagens I-landsproblem]

image353

Linda ringde innan och frågade om jag vill följa med ut på stan. Självklart. Efter ett tag kom den förbannade huvudvärken tillbaka och jag kände mig jätte dåsig. Jobbigt.
Är hemma nu, tänkte vila en kort stund sedan tvätta. Men givetvis går det ju inte tvätta för tvättmaskinen har gått sönder så hon som är där före mig är ju givetvist inte klar ännu. Jävla SKIT dag!
Tar med tvätten hem.
Träffade Malin och sa att hon med ska hem till S:a:)

25/4 -08[Vad f*n händer?]

image352

Allt är upponer! Det börjar på morgonen vid 9:30 då ringer min telefon från dolt nummer. Det var Ulf från Skaras länstyrelsen, han berättade att jag måste ta tillbaka Marre pga Annica Björkman har ett förbud att vara nära hästar.
"Va?! Jaha okej", var min första reaktion, min andra var "vad fan ska jag göra nu?" min tredje var att jag började gråta.
Ulf berättade att jag måste hämta honom så snart som möjligt. Jag fick nummret till Eva på polisen och hon gav mig information om vad jag skulle göra.
Hela morgonen har jag ringt runt till polis till stallägaren till intresserad köpare. I morgon ska vi åka till stallet och prata med lite folk.
Tror det kommer lösa sig till det bättre!

Bild: kimj.blogg.se

24/4 -08[Huvudvärk *100]

Mitt huvud känns som.... nej jag vet inte vad. Men ont gör det. Är förkyld just nu och när jag tar ett djup andettag genom näsan gör det ONT. Önskar Mange kunde komma och göra det bättre.

Jag hittade det obejktet jag budade på i helgen. Vill köpa det, ska prata med Mange boy om det.


24/4 -08[Sikken dag]

image351
Ja det kan man lugnt säga. Vid frukosten fick jag ett sms av Annica där hon berättade att hon har fått djurskyddnämnden på sig, vilket även drabbar mig. Sen har ett dolt nummer försökt nå mig och eftersom jag inte kunde svara kopplade jag om telefon till Jonna. Där ringde det dolda nummret som visade sig vara polismydigheten. De ska ringa mig nu snart. Men det var tydligen ingen större fara trodde Jonna.
Jag vet att Marre har det bra där han står och att de nya ägarna (komma skall) bryr sig om honom och tar hand om honom. Så jag är ändå rätt lugn.

Annars idag, har jag vart ute med Linda:) Dagen gick inte lika snabbt som igår pga min huvudvärk.
Ska ta mig nåt att äta nu.

24/4 -08[God morgon]

Datorn var ändå framme och igång så jag tänkte att jag kan väl skriva mig ett inlägg.
Det var segt att gå upp och nu sitter jag och äter frukost, känner mig lite stressad. Idag är sista dagen på arbetsveckan:) Ska sova länge i morgon har jag bestämt mig för.

Hoppas ni får en bra dag.image350


23/4 -08[Svårt att välja]

image349
Varför har de lagt top model, greys och lost samma tid? I och för sig tittar jag inte på lost längre, det har blivit för mycket. Jag har missat några Greys avsnitt för jag vill hellre vara med Mange när han kommer hem och då har jag ju automatiskt missat top model.
Men idag verkar greys vara spännande,  tror Mange kan förlåta mig om jag kollar på det ;)
Nu börjar det snart


23/4 -08[Ute hela dagen lång]

image348

Så där, ännu en dag avklarad. Det gick bra idag för jag fick vara ute hela dagen, tiden går mycket fortare och det är rätt så kul faktiskt. Hoppas jag får vara ute i morgon med eller att Linda får stå inne och sortera med mig.
Tim fick reda på att folk har klagat på henne så hon har tydligen skött sig idag.
När jag kom hem bytte jag bara om sedan begav jag mig till Sara i stallet. Meningen var inte bara att umgås utan att gå till olika hus och fråga om de behöver hjälp med sina hästar. Sara tyckte att jag skulle skriva en lapp, så nu försöker jag formulera ihop något bra.

Ska äta lite kommer snart

22/4 -08[God Natt hångel]

Nu ska jag lägga mig och sova, får se om hjärrtat kommer och lägger sig jämte mig:)

22/4 -08[Två dagar kvar]

image347
Ännu en dag avklarade i Hitler-ladugården. Nu är det bara två dagar kvar, om jag och Linda får ledigt. Inte säkert nu med tanke på att vi klagat på Tim.

Var på intervjun idag, jätte skönt att slippa jobba 2 timmar. Men intervjun gick bara bra, de var jätte snälla och jag tappa nästan hakan när jag såg hur allt blev till, trodde inte det var så man gjorde blöjor. Nu väntar jag bara på att de ska höra av sig. Tror att jag kommer bli kvar där jag är nu, tyvärr:(

21/4 -08[Jag jobbar med Hitler]

                  image344

Hitlers själ måste ha vandrat in i min arbetsledares kropp. Fan hon är ju helt idiotiskt dum i huvudet!
Jag och Linda åkte till Janna och berättade vad hon håller på med, och hon sa att hon ska prata med henne. Får se hur det kommer gå. Helt jävla otrolig är hon!
Så arg just nu så jag vill inte dra det!

Annars har en förkyldning brytit ut i kroppen och sitter bl a i min hals och öron, jätte jobbigt. Ska lägga mig tidigt, för i morgon är det arbetsintervju:)
Ska åka till hjärtat nu.


20/4 -08[Bikini dags]

Har tittat runt på olika bloggar och de flesta börjar ranka badmodet. Så jag gick in på olika sidor och jag hittade en som jag blev kär i. Lite typisk Freda stil
image343

Hoppas att Marie blir bättre från sin allergichock.

20/4 -08[Tråksöndag]

Ja det är vad det verkligen är! En tråkig söndag. Mange jobbar, och jag är trött och hängig. Håller jag på att bli sjuk eller vad är problemet?
I morgon börjar Emelie sin utbildning. Hoppas det är roligt så hon kommer åka tillbaka. Jag vill ha ett nytt jobb, det här är tungt och super tråkigt. Linda kommer sluta efter veckan som kommer, vet inte hur jag ska klara det.
Snart slutar gullungen och då ska vi åka till havet och fota lite:)

Håller på att kolla resor med, hitta några till mycket bra pris, om Mange är på kanske vi bokar:)
image342

20/4 -08[2 månader sedan]

God morgon gott folk.
Vi la oss sent igår och vid 2 tiden i natt ringde mitt alarm för jag ville buda på ett objekt jag blev kär i på tradera, men förlora :( Fast nu kan pengarna gå till våran reskassa i stället:)

Idag är det 2 månader sedan Nea försvann från våra liv. Saknar henne obeskrivligt mycket, men jag känner mig starkare. Brukar sitta och titta på kort på henne, ibland är det jobbigt men oftast går det bra då jag tänker på hur bra hon har haft det hos oss. Men allra helst vill jag bara vrida tillbaka tiden och aldrig följt med Mange dit bort. Får en panik känsla när jag tänker på det.
Matte saknar dig skrutten.
image341

19/4 -08[trött och sjuk(?)]

Jag känner mig halvdålig, säkert något som håller på att bryta ut sakta i min kropp. Jobbigt sådant är!

Vi betsällde pizza innan och då visade Mange mig sitt partytrick. Haha!
image340

"Jag är så dålig på att laga mat så när min fru åker bort måste hon koka upp vatten som jag kan värma upp senare." HAHA så kul

19/4 -08[Ap trött]

Idag följde jag med Sara till stallet och sedan till Slöinge där hon skulle rida privat träning.
Jag vaknade runt 07:38 och sen kunde jag inte somna om, råkade väcka Mange med. Efter stallet blev jag super trött, så jag åkte hem och vilade. Är fortfarnade hur trött som helst. Har svårt att hålla upp ögonen.

Iallafall åter till Sara. Stallet hon är i är perfekt. Det är litet och allt får plats, ligger bra och bra pris.
När jag fick se hennes häst blev jag kär. Han är fux med bläs och är 1,74 cm i mankhöjd. Sara började massera och stretcha honom. Det såg roligt ut, jag blev facinerad. Ska ta kort på det nästa gång.
Gud vad jag saknar att rida!
Nu ska jag försöka vakna på något sätt.

image339


18/4 -08[en aning bild]

Nu var jag duktig dom la in mina bilder på datorn.
Hittade ett meddelandet från hjärtat nu. Han hade skrivit gulligt till mig:)

image334image335image336image337

18/4 -08[bowling ikväll]

Godagens.
Hemkommen från en tråkig dag. Har stått ensam med alla dessa jädra thailänskorna. Hade på mig min mp3 så lite fortare gick det, kanske 5 minuter.
Ikväll ska vi bowla med Martin, Sara och Andreas och Sandra. Först ska vi äta tahimat. Lite lustigt.
Är väldigt trött, hann inte vila idag heller. Fattar inte hur jag inte kan hinna. Iallafall, tur var det för jag har pratat med Emeliesan. Haha stackaren är super nervös och jag förstår henne helt.
Måste skynda lite nu.

image333

17/4 -08[Hemma bäst]

image332

Denna dag har gått långsamt. Jag har träningsvärk och ont i ryggen så jag orkade inte jobba ute idag utan fick då stå inne. Där står tiden still! Men som tur är tog tiden fart och nu är jag hemma.
Jag kanske är lite seg, men jag har försökt mobilblogga men det verkar inte om det funkar. Då får jag ladda upp bilderna i morgon.

På lördag åker Emelie skrutt. Kommer sakna dig jätte mycket. Synd att det är så tidigt för jag hade gärna velat se dig innan du åker. Jag vet att du kommer ha det jätte kul, och du kommer hata någon och bli förbannad men oj vad du kommer älska det :)

16/4 -08[Ute hela dagen]

Idag fick jag vara ute igen. Men det var helt okej, det gick snabbt. Hela jag gungar igen, jätte obehagligt.

Fick ett samtal från SCA idag och de ville att jag skulle komma på intervju, får väl se. Fick ett annat kul samtal om min älskade Emelie. Hon har fått chansen att gå på utbildning i 2 veckor i Grekland, kruxet är att hon ska åka nu på söndag. Jag följer med henne om hon åker och om jag får bo med henne.
Nej måste lägga mig ner, mår illa av det här gunget.


15/4 -08[Intresseklubben]

Kul att få så roliga kommentarer när man skriver om sitt liv eller vad jag ska göra osv. Intresseklubben på topp!

Ja Tim är en kvinna!


15/4 -08[Husvisning]

Idag har jag fått jobba ute, men med ett annat ekipage. Det var kul, fast att stå i en traktor hela dagen fick min värld att gunga! Det är obehagligt, det känns som allt gungar. Jag hållerpå att bli sjösjuk!
Sen vid 16:30 var jag och Mange på husvisning. Ganska renoveringsberoende. Men det var gulligt. Vi har delade meningar, får se hur det blir.

14/4 -08[God natt]

Jag och hjärtat har varit jätte duktigta. Vio var och handlade och så har vi gjort massa mat lådor igen. Synd bara att våran frys är lika liten som en barn skorkartong.
Vi kollde på filmen "Min brors flickvän". Trodde det var en rolig film med tanke på Steve Carell var huvudrollen.
Men nu vet jag iallafall.
Ska gå och lägg mig, är trött och vill ha sovit bättre än igår.

God natt

14/4 -08[Helt slut]

Idag har det vart jobbigt! Idiot Tim blev mer idiot idag. Usch gillar henne inte!
Sen fick jag och Linda arbeta ute och det var skönt, men tungt. Min rygg mår sådär nu.

Jag och Mange ska till Magnus Uggla den 30 juli :) Vad kul.

13/4 -08[Grillning]

Idag har vi åkt inlines, gick sådär för min del. Mange har åkt en han var liten så han var sjukt bra.
Sen efter det hade vi inget att göra, så Mange åkte till Martin och hjälpte honom och jag åkte till Lina. När jag åkte hem från Lina ringde jag Mange och undrade om han skulle med hem, men då hade grabbarna bestämt att vi skulle grilla :)
Ohh vad gott det var och vad jag längtar mer efter sommaren! Det var jag, Mange, Martin, Sara, Ida, Danne, Andreas och Sebastian och vi hade hur kul som helst:)


Hörde precis om Engla. Hemskt. Skönt för föräldrana att kroppen är hittad.

13/4 -08[Underbara sol]

God morgon.
Idag när vi vaknade blev jag sugen på frallor istället för min ordniarie frukost. Så jag gick till Ica och handlade frallor. Det var nästan så jag hade klätt mig för varmt för det är ett underbart väder ute. Solen skiner, inte ett enda moln på himlen. Underbart!
Ska kanske åka blades senare idag:)
image329

12/4 -08[Hemma igen]

image328

Nu är vi hemkomna från Halmstad. Först åt vi jätte god thai mat här i Falkenberg, efter det åkte vi till Halmstad för att gå på bio. Vi kollade på NO COUNTRY FOR OLD MEN.
Den var ganska bra fram till slutet, sen var det som manusförfattaren fick ide torka och bara slängde ihop lite. Fattade inte riktigt slutet. När vi kom hem blev det massa mys, och ännu mer ska det bli:)
För att sammanfatta kvällen var den helt perfekt med det perfekta sällskapet.

Älskar dig Magnus

12/4 -08[Snart klar]

Kom ur duschen, ska föna håret hitta kläder att ha på mig. Har bara kommit på vad för trosor jag ska ha på mig. Bra det.
Var i stan lite innan och köpte presnter till Mange, hoppas han gillar det.

  


12/4 -08[6 månader]

image322
Just denna dag fírar jag och Magnus 6 månader. Ha! Tänk vad tiden går fort när man har roligt:)
Världens gulligaste pojkvän väckte mig idag genom en puss på kinden och viskade "grattis på våran dag älskling". Sen låg vi och kramades och berättade roliga minnen och hur vi ser på våran framtid. Det var mysigt.

Ikväll ska vi kanske till Halmstad och äta på restaurang och gå på bio om han känner sig bättre annars ska vi mysa här hemma.
Ska iväg och skaffa något till honom nu.


12/4 -08[God morgon]

Vaknade tidigt idag, fast jag kunde sova hur länge som helst. Fast att vakna 8 är en sov morgon när man går upp 6 vanliga fall.
Mange jobbar idag :( Han är blivit förkyld med, stackar´n.
Undrar om Emelie är bakis? Hon var rätt full när jag pratade med henne kl 20 ungefär. Ska ringa henne snart, mohaha.

image320image321

11/4 -08[Hallå]

Hejsan hej.

Nu har jag jobbat. Stod och pratade med Linda hela dagen. Vi bor tydligen jätte nära varandra :)
Eftersom det är fredag så flamsade vi en hel del. Jag hade jätte kul-
Rätt som det var kom det en gäng tahiländskor till. Hallå (!) tänkte jag.

Jag är super trött. Ska äta nu.

10/4 -08[Men... problem]

Ja! Problem hela tiden! Blir sur.

Klämde handen på jobbet, när jag kommer hem slår jag i den 2 gånger i dörrkarmen och bordet. Sen slår jag i foten i min dataväska och det gjorde SJUKT ont. När jag kom hem från jobbet fanns det ingen parkering så jag ställde mig på betalparkering, sprang ut lite då och då, men fastnade givetvis framför topmodel så när jag går ut har jag fått en parkeringbot! @#! (jag vet att jag får skylla mig själv)
Parkerar bilen på Shell minns inte om jag låste den, men jag var så trött så jag vände inte för jag hade inte låst lägenheten.
Jag vill bara skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika.

image319

10/4 -08[Första jobbda´n]

Jahopp, hemma från jobbet nu då.
Vad finns det att säga. Rätt mycket faktiskt. Riktigt dåligt organiserat och hon hade ju inte berättat mycket om vad vi skulle ha med eller göra.
Det fanns ingen micro, inge bestick, inga glas. Vi äter i baracker, som dessutom är uppdelat. Kvinnor, män och thailändskor. När vi skulle bli tilldelade våra arbetsuppfifter från våran thailändska arbetsledare förstod vi INGENTING! Helt kasst. Men jag träffade två killar som hette Jonathan, båda två och vi hade jätte kul :)
Jag kan räkna till 25 nu;)
image318

9/4 -08[Börja i morgon]

Idag har vi vart i full gång hela tiden. Vi var bl a och kollade på huset utanför, såg mindre ut. Men Manges pappa ville följa med och kolla så det verkar ju som att det kan bli något ändå:)

Fick även samtalet att jag kan börja jobba i morgon. Känns rätt bra, hoppas att det kommer bli kul och att jag får nåt efter det här med.
Nu ska vi dra till hans föräldrar igen, åka lite rollerblades sedan äta.
image317


9/4 -08[Top of the morning]

God morgon.
Planer för idag, dem är många. Jag och Mange kommer hålla i gång hela dagen. Det är härligt när han är ledig och har tid att umgås med mig. Bilarna tar ganska mycket tid, men nu är FOSen besiktad så nu är det inte lika mycket!
Ska se om vi kan klämma in en promenad vid havet med:)
Hoppas alla får en bra dag.
image316

8/4 -08[Hungrig]

Jag är hungrig men vi har ingenting.
Idag fyller Marie år :) Grattis till henne.

Gillar detta klippet.

8/4 -08[Älskar dig]

Jag måste bara få lov att vara en kärleksfjant nu.
Sitter och tänker på min Mange och det pirrar i hela kroppen, härligt. Vill ligga och krama och pussa honom. Han ger världens bästa pussar, älskar hans läppar, hans mun.
Jag gillar när han slingrar in sin varma kropp runt min.

Älskar Magnus :)image315

8/4 -08[Duktiga jag]

image314

Nu tycker jag att jag var lite duktig.
Sims la bara av mitt i spelet :( Blev arg och började morra. Så jag la mig i soffan och sappade på tv:n. Fick ett ryck och sa att jag kan inte ligga här måste göra något. Så jag lagade mat, diskade och satta mig inte vid datorn, försen nu då. Det är stort.
Idag är det inte lika fint väder ute, men jag ska ta mig en runda nu ändå.

Fick precis sms av Annica, hon berättade att Marre fäller. Det är ett vår tecken om nåt.

8/4 -08[Morgon med the sims]

God morgon, fast jag gick upp vid 9 tiden.
Igår gjorde Mange pannkakor till oss, sen spelade vi tv-spel. Det var riktigt mysigt :) Vi gick även och la oss i tid, vaknade av alarmet och låg och kramades tills han skulle gå upp. Det var ett tag sedan det var så.

Idag ska jag fortsätta städa, ska ta mig an badrummet.

Nästa tisdag ska vi kolla på ett litet hus. Det är ett gammalt fritidshus, ganska gulligt.
image313

7/4 -08[Sista för idag]

Nu har min kärlek slutat. Han skulle kanske göra ett ärende innan han kommer hem, håller tummarna på att Chrille har åkt.
När han kommer hem ska vi bara mysa, bara vi två:)

Hörs i morgon.

7/4 -08[Vill flytta]

Jag vill flytta till ett hus/lägenhet med tomt.
Min förra lägenhet hade ju tomt lika stor som en fotbollsplan, härligt på sommar eller våren. Kunna sitta på altanen eller trappan och kunna dricka saft/eller vad man vill ha och bara andas frisk luft prata med grannen pyssla i trädgården eller leka med hunden.
Så synd att jag inte föddes snorrik, för allt kostar ju! :(

image312

7/4 -08[Sol+värme=vår]

image311
Ja det är värsta vår vädret ute och jag får njuta av det från balkongen pga tvätten!
Vi hade verkligen samlat på oss mycket tvätt, speciellt underkläder. Hela torkrummet består av sockar.
Ska gå till blomsterlandet sen :)

7/4 -08[Helgen som var]

     
En mycket god smörgåstårta, servetterna som mamma satt och gjorde, gulligt.
     
Jonna & Fredric (föräldrarna) Pappa & mamma (mina föräldrar) 
   
Syster Linda, Sabrina Christopher och Natalie

      
Presenterna och Jonna som öpnnar, fick hjälp av alla barn.
 
Magnus och jag:)
 Kortet jag gjorde:)


7/4 -08[Städ dag]

God morgon/middag.
I morses gick jag upp 7:20 med Mange. Det var dags att besikta FOSen. Jag tycker om att gå upp tidigt på morgonen när solen precis gått upp och det är småkyligt ute och nästan ingen traffik, det är mysigt.
Bilen klarade sig :) Mange blev jätte glad, och han var såå nervös när bilen skulle in. Söt.

Min dag blir att städa, tvätta och träna. Kommer ta en promenad senare och ta massa kort.

Hoppas ni får en bra dag.
image290

6/4 -08[Bra youtube-klipp]

Den här tillägnar jag till mig och Emelie :)

6/4 -08[Kvällsbloggning]

Jag hade tänkt att lägg upp lite bilder som vi har tagit i helgen, men så blir det inte. Tar det i morgon.
Har inte mått kalas bra idag, så det har varit mest soffliggande medan Mange grejat med bilen. Efter att han kom hem och åt mat med mig följde jag med honom till svärföräldarna och hjälpte honom. Givetvis hände det 1 eller varför inte 5 grejer som gjorde att det tog längre tid. Det var kallt och mörkt, kunde gått in men han behövde ha min hjälp. Nu är han i garaget och jag hemma och kollar på en favorit, Dukes of Hazzard.
Kommer väl somna snart.
God natt sov gott dröm sött :)
image289

6/4 -08[Hej hallå]

Igår var det dop och födelsedags kalas hemma hos Martin.
Jag blev snorfull :( Men jag hade jätte kul, det var super trevligt. Mange var ur gullig som tog hand om mig.

Orkar inte skriva mer idag. Tar det vid ett annat tillfälle.


4/4 -08[God Natt]

Jag vet, sova nu? På en fredag?
Ja faktiskt. Mange är jätte trött och jag mår sådär, vi ska även upp relativ tidigt i morgon då det är dop.

Vi hann åka till Borås och handla lite. Hittade en present till Martin, och tyvärr kläder till mig. Ångrar mig inte dock.
Nu ligger Mange boy och dregglar på min axel, yummi.
God natt
image288

4/4 -08[det löser sig]

Ja det gör det ju alltid:)

Hoppas alla får en bra och frisk fredag

4/4 -08[Vill ha häst]

Jag vill rida igen! Saknar det som fan. När det är fint väder ute blir jag inte mindre sugen. Ska se om jag hittar någon som vill ha en medryttare för jag har inte råd eller nån plats att ha en egen på än.

Hade jag fått bestämma skulle Manolito vara min. Vill ha honom tillbaka.
image286

4/4 -08[Ännu en morgon]

image285
God morgon alla.
Hoppas ni sovit gott, för det har inte jag. Hade svårt att somna och i morses hade jag svårt att somna om.
"Dagens i-lands problem"?
Jahopp då var de fredag. Vad ska du göra?
Jag ska till Svenljunga och kanske in till Borås. Så tråkigt att vara arbetslös, det SUGER!


3/4 -08[Händiga]

Nu har vi satt ihop garderoben, och det var tungt! Jag var lite velig över vart jag ville ha den, där jag vill ha den fick den inte plats så där Mange pekade först fick den stå. Ser konstigt ut men jag kan leva med det :)
Nu kan jag hänga upp jeansen och låta mina tshirtar komma upp från golvet.

Mange har grejat lite med en bil grej, och sitter i soffan och kollar på insider med mig. Mysigt!

I morgon ska jag till Svenljunga och sen ska vi till Borås med Emelie kanske hälsa på Maria.

image284

3/4 -08[Thai mat]

Jag och Mange firade fredagen en dag för tidigt :) Jag blev jätte sugen på kina mat och Mange blev sugen på det med, så vi åkte iväg för att uträtta några ärenden sen åkte vi till Skogstorps Thai. Vi beställde vårrullar och friterad kyckling. Det var gott!
Jag skulle nog med ett tåg eller så trodde jag att Mange skulle ta min mat för jag bara slängde i mig maten.
Vi fick med två såser med, en söt sur och en stark chili sås. Men jag fattade inte att det var strak chili jag trodde det var salsa, så jag doppade gaffeln i burken och stoppade i munnen.
@#! vad starkt det var! Det kändes som gaffeln hade gjort märken på min tunga. Jag överlevde iallafall :)
image283

Nu ska vi nog sätta ihop garderoben. Härligt att ha Mange hemma idag.

3/4 -08[Lever du?]

Igår snackade jag med Emelie och vid fyra tiden stack hon. Det är inte likt henne.
Hon uppdaterade inte heller bloggen.
Blev liter nervös, så skickade jag ett sms och frågade om hon levde, hon svarade jaaaa.
Nu sitter jag och pratar med henne:)

3/4 -08[Ams-möte]

Idag vid 13 tiden var jag på arbetsförmedlingen för att lyssna på "Jobb till tusen". Det var bra att de hade gjort det för alla arbetslösa och de som söker nytt, men ganska dåligt organiserat.
Jag lyssnade på tv möten lämnade min cv och sprang hem.
I morses när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen, och när jag satt där och lyssnade på dem kändes det som jag skulle spy.
Nu sitter jag i hörnet på soffan ihop kurad med ett täcke. Det är inte dags att bli sjuk!
image282

2/4 -08[Vi alla bär på sorger]

När jag läste min systers kommentar blev jag rörd, inte utav vad hon skrev utan vad som hände.
Jag har inte tänkt på det så mycket faktiskt, men jag minns allt i detalj.
Första gången när hon bara låg ner och såg död ut. Jag var så rädd, men jag fick upp henne och vi trodde det var kolik. Hon blev bättre, men andra gången fick jag knappt upp henne. Hon bra vägrade. Jag var rädd då med, men jag var så arg på henne. Jag ropade att hon skulle gå upp, men hon låg kvar och skakade.

Jag ringde vet. Lone och senare kom Jonna, och Carro. Lone sa att det fanns egentligen bara en sak att göra. Hon gjorde ordning Pluttan och jag fick hålla huvudet, hon drog en djup suck och bara föll. Det var obeskrivligt.
Jonna var stark och tog det hela ganska bra, antar att hon hade förberett sig på det.
Jag minns allt.image281


2/4 -08[Hatar onsdagar!]

Jag hatar verkligen onsdagar!
Det var på en onsdag för 1½ månad sedan det hände. Varje onsdag är den samma. Mörk, dyster och jag känner bara för att försvinna. Bara en liten stund.
Jag har vart i garaget sedan det hände och det har gått väldigt bra så länge jag är inne i garaget. Ska dit idag med, fast nu känns det inte som jag vill. Klockan närmar sig att åka och hjärtat dunkar skit hårt.

image283

2/4 -08[Tack Emelie!]

Vill tacka min söta Emelie för hon hjälper mig på bloggen. Jag har verkligen tummen mitt i handen.

image282

2/4 -08[Goder morgon]

Nu är jag vaken:)
Skulle somna om när Mange hade gått men det var omöjligt ett tag. Hade för många tankar i huvudet.
Drömde att jag var Pippi som jagades av en häxa, en aning jobbigt var det.
Nu ska jag upp ur sängen och göra färdigt saken jag håller på med.

image281


1/4 -08[Jag är med och tävlar]

Ja
image280

1/4 -08[Bilmekaniker nästa?]

Sedan Mange kom hem vid 17:30 har vi varit i garaget och mekat med hans bilar. Jag ska inte klaga för vädret var helt underbart. Men framåt kvällen började det krångla, och krångla och krångla lite mer och.. jag behöver inte fortsätta va? Bara krångel från 19-21. Eftersom jag inte kunde göra så mycket var Mange en gullunge och skjutsade hem mig :)

Ska äta något sedan krypa ner i sängen eller så ska jag göra en annan sak till på lördag.
image279

1/4 -08[Våren är här!]

image278
Vitsippan ute i backarna står
Niger och sjunger att nu är det vår
Tjoho! Snön smälte och solen trängde sig genom alla gråa moln. Fåglarna kvittrar som galningar, det pirrar i hela kroppen som när man är ny kär, fast jag redan är det.
Funderar på att gå ut och ta lite kort.

1/4 -08[April april]

När jag skrev det första inlägget kom jag ju på att det är 1 april idag och så ska det luras. Men jag är fortfarande rätt seg i huvudet så jag kom på mes töntiga saker.
Bl a att jag skulle hämta en ny hund, att jag gjort sönder Manges TV när jag spelade Wii.
Så jag googlade lite och hittade det här: aprilskamt.se

1/4 -08[Härligt härligt]

Det var inte en dag försent. Gissar på att många har varit rätt så irriterade. Inte minst Emelie som klagade så hårt att det började låta som mitt fel och jag nästan ursäktade mig själv för att blogg inte funkade.

Mycket som har hänt och som inte har hänt.
Är bara glad att bloggen funkar så jag skriver senare.

image277