31/8 -08[Måste det jämt drabba oss?]

Gah! Så arg, förbannad, sur, besviken och ledsen jag är!
Min mamma kommer snart hit, för hon är så super snäll som hjälper oss att tapetsera. MEN det vekar bara vara jag som tycker det, för Roy tycker det var dålig planering att hon kommer så sent för då hade de kunnat börja, och han hade skjutit upp på saker pga av tapetesering. Inte vårt fel, för han visste att mamma skulle komma. Jag fattar inte varför han inte kunde med att säga det till mig utan till sin son som inte vågar säga emot honom. Alltså det är våran lägenhet så det bara att gilla läget, vi väljer hur vi vill ha det. Ni är alla genom snälla som hjälper oss, men det är det enda ni gör, hjälper oss för det är vi som bestämmer där inte ni.

31/8 -08[Det kommer mera]

Nu har jag fått mer bilder från hur längenheten såg ut före.

    


31/8 -08[Idag händer det]

Det är idag allt händer :)
Emelie åker hem till Sverige och mamma och pappa kommer hit och tapetserar:D En bra start på dagen!
Det blev inget bloggande igår pga jag kom inte in på publishme eller blogg, sen var Ida och Revo här.
Disa mår bättre, hon stödjer på sitt ben och är sprallig så jag är glad.

Massa TACK till Ida som hjälpte mig igår, det var jätte snällt! Tack!


30/8 -08[Skadad]

Disa har skadat sig.

Det här har hänt: Jag och Disa åkte till den nya lägenheten för jag skulle slipa till golvet lite, men hon fick inte vara där inne så lät henne vara på altan och så stängde jag dörren men hon skällde och hoppade på dörren, så jag tänkte att jag förbereder mig där ute med henne. Men när jag gick ut sprang hon in och jag gick in och hämtade henne, tog henne i nackskinnet så hon skrek, men när jag hade satt ner henne slutade hon inte skrika! Jag fick panik, först tänkte jag att grannarna tror jag misshandlar henne men när jag tog upp henne i famnen och försökte lugna henne och hon fortsatte skrika blev jag jätte rädd. När jag satte ner henne såg jag att hon inte stödde på sitt högra bakben och jag var rädd att hon hade brutit det. Jag ringde Ida och ängeln som hon är kom hon och hjälpte mig. Hon ringde till veterinären och de trodde inte det var någon större fara bara att hon fått en flis i tassen, eftersom hon bara visade smärta när vi klämde på tassen och ingen annanstans, men har det inte lagt sig till eftermiddag så får vi åka in.

Jag ber om ursäkt till mamma och Magnus att jag var så sur, men jag var rädd och mena inte vad jag sa.
Vill även tacka mamma, Magnus och Ida för eran hjälp.

29/8 -08[Bus fisen]

När jag ladda över bilderna från telefonen hittade jag lite bus bilder på Disa.
 
Den färgglada råttan är en kattleksak (!) som hon hitta hos Sara och Martin, det var väldigt kul att kolla på. I början var hon rädd för den men bet den i svansen sen när hon bara ville ha svansen och råttan skulle stanna drog hon i den, men råttan följde efter och hon hoppa högt när hon såg detta.
   

Igår hörde jag Disa men kunde inte se henne, när jag ropa på henne stack hon fram huvudet från under soffan och bara blängde. Haha.

29/8 -08[GLASS!!]


Jag är super sugen på glass! Fattar ni? Törstig med, men jag orkar inte fixa. Är inte lat men jag har fixat hela dagen med att packa, söka jobb och ändra mitt CV och givetvis busat med Disa. Det är jobbigt, tror ni mig inte kan vi byta.

Just nu spelas den där låten i Snövit, den som visas varje julafton, Disa springer runt och morrar. Haha.

29/8 -08[Lite nytt i lägenheten]

Igår kväll skulle jag föra över lite kort från Manges mobil till min men det tog en evighet och i morses glömde jag av det, men några kort blev det iallafall.
      

29/8 -08[En slank vi dit]

God morgon.
Jag har sovit gott i natt, vet inte om det beror på att jag har hållt om min älskling. Igår såg jag honom nästan inte alls, det är väl så det är nu när vi håller på med lägenheten. Det är smällar man får ta.


Igår var jag med Ida på Gekås och handla lite, tänkte se om det fanns sakar vi ville ha till den nya lägenheten, men jag hittade bara två skålar. Det mesta är i och för sig utplockat på kvällen, de fyller ju på under morgonen och dagen.
Idag är det bus dag med Disa, och packa lite och plugga matte.

28/8 -08[Inte så smart]

I mitt förra inlägg berättar jag att jag är förkyld och vad gör jag då? Jo jag går ut i det blåsiga höstriga vädret med blött hår. Not so bright!

28/8 -08[Förkyld på hög nivå]


Idag har jag blivit mer förkyld. Näsan rinner hela tiden men det finns inget att snyta, jag har ont i huvudet och är hes av och till. Det är inte lätt att heta Frida idag inte.
Vi beställde våra tapeter idag så vi får dem i morgon:)
På måndag ska vi till IKEA och storhandla. Ska med Ida till Gekås idag, kanske hittar nånting där med.

27/8 -08[Ett steg närmre]


Idag var vi och kollade på tapeter. Jag trodde det skulle vara massa sura miner och bråk, men vi kom överrens. Ingen av oss var envis utan vi hittade något vi båda ville ha. Jag blev helt förvånad när Mange valde fondtapeten, trodde inte han skulle välja just den.
Nej vi blev nöjda och på söndag kommer mamma och hjälper oss:)

Ett steg närmre att flytta in.

27/8 -08[Haha, det var.. skoj]

Igår åkte jag och Disa till Ida. Haha det är fan inte en lugn stund där borta. Var det inte Revo och Disa som höll på så var det jag och Ida. Inte var vi nyttiga heller, får nog ta och springa några varv runt ätran idag.

Senare ska jag visa er bilder från lägenheten. Hade tänk visa före och efter med eftersom det inte går jätte snabbt visar jag det vi har.

27/8 -08[Bråk, inte min grej]

Idag har vi räknat bråk. Måste säga att jag var duktig på det innan, men efter genomgången idag fattar jag inte hur jag kunde förstå något av det.
Alla satt och frågade varandra, haha så kul jag är inte den enda med 2 hjärnceller.Vi har fortfarande inte hittat getingen, antingen dog den eller så gömde den sig så väl att den sover här tills nästa sommar.
Om en liten stund ska jag och Mange kolla på tapeter :)

26/8 -08[Geting jakt]

Jag och Disa satt i stora rummet och njöt av solen och den friska luften, vi hade balkongdörren uppe. Då flyger det tamejfan in en geting. Så nu ska jag och Disa åka till Ida tänkte jag för jag vågar inte vara kvar här, hittar den inte heller.

26/8 -08[Svettigt]

Matten gick bra idag. Det handlade om bråk, något jag är ganska duktig på och tycker är kul. Efter matten cykla jag till SCA och lämnade mina nycklar, sen till apoteket och köpte avmaskningsmedel och nu ska jag laga mat och betala räkningar, någon som är avundsjuk?


25/8 -08[Jag tvingar folk]


Nu är jag klar i lägenheten för idag. Roy kom och började fixa några saker jag inte kan. Han tyckte mitt arbete var bra, det är ju tur det.
Våran granne på övervåning kom ner idag och så här lyder konversationen.
- Välkomna till 6A.
Jaha tackar.
- Nu har jag tvångslyssnat på eran musik i två timmar.
Jasså?
- Jag sitter på balkongen och tvångslyssnar.
Jaha okej, då ska jag sänka.
- Ett annat tips, jag hör vad ni säger så stå inte ute och berätta "intima" saker.

Vad är detta? Jag har inte tvingat henne att lyssna på min musik, jag spelade inte jätte högt. Var hon tvungen att vänta 2 timmar? Tjuvlyssnar hon på folk omkring? Jag ska väl lika väl som henne få sitta ute och prata och spela musik. Jag tror inte vi kommer komma överrens.

25/8 -08[En av få]

Jag har en sån tur att ha Magnus vid min sida. Han är det bästa som hänt mig. Han står fast vid min sidan trots jag varit dum mot honom.
Jag känner likadant om han skulle vara dum mot mig skulle jag inte släppa honom. Jag sitter vid hans sida tills han lugnar sig.
Längtar efter hans kramar nu.


25/8 -08[Spackel på väggen där]


Är nu i lägenheten och har slipat och spacklat lite. Längtar tills tapeterna ska upp, för då är det väl dags att flytta hit sakerna. Ska hem om en liten stund och packa lite till, ska även rensa. Jag läste någonstans att man ska rensa ganska ofta och inte skaffa onödiga prylar (!) så jag ska hem och rensa sen får Mange kolla om han vill ha det.
Funderar på om jag ska ta ledig från matten på torsdag och fixa hemma, det löser sig:)

Förreseten, jag och Mange har löst våran twist vi hade :)

25/8 -08[Tant grön, tant röd]

Kom precis in från en promenad och givetvis började det regna, men det var inte långt kvar hem som tur var. När vi gick hemåt mötte vi tant grön, tant röd och tant gredelin, HAHA.

Jag ska ta bilen så åker jag och Disa med en gång sen när jag är klar. Hoppas vi blir klara snart.


25/8 -08[Vad är problemet?]

Jag är duktig på att ställa till det.

Idag har vi sovit länge allihop. Igår natt planerade vi att gå upp tidigt och fixa lite i lägenheten men vi orkade inte. Disa kom upp och la sig vid kuddarna men då la vi henne vi fotändan och det gick bra men rätt som det är hör vi en smäll och då ramlade hon. Hon har inte riktigt koll på kroppen än för hon ramlar även när hon sitter och kliar sig, haha så söter.

Nu ska jag äta frukost, gå ut på en promenad och sen gå till "skolan".

23/8 -08[Kort kortkort]

Sammanfattning.
Dålig uppdatering pga lägenhets renovering och idag fick vi besöka av Linda, Matt och barnen. Nu väldigt snart kommer Ida och hämtar mig för vi ska till hennes jobbar kompisar och festa lite. 16 tjejer i ett rum, det blir massa skitsnack och massa vin.

I morgon ska jag upp tidigt och rida, sen kommer jag vara i lägenheten så mycket som möjligt.

Nu vet ni.

22/8 -08[Hushållerskan]


Idag är jag nästan en hemmafru. Diskar, städar, tvättar, fixar ärenden och tar hand om "barnet". Idag sov jag och Disa länge, eller iallafall Disa. Vid halv tio väckte jag henne och så gick vi ut och busade. Längtar tills jag bara kan öppna dörren och låta henne gå ut och så kan man busa med henne utan att oroa sig för trafiken.

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor. Hoppas ni får en bra dag.

21/8 -08[Duktiga lilla jag]


Nu tycker jag att jag är ganska duktig. Har packat 4 lådor, och håller på att rensa i skåp och garderober.
Idag var sista matte lektionen för idag, och jag är så glad över våran lärare Jan Sandberg. Han lär ut på ett jätte bra sätt och han är rolig, jag tror det kommer gå vägen med matten :)

Ska rida Jeason i helgen, ska blir skönt så jag rensar bort de dumma tankarna jag har.
Igår rev vi bort nästan all tapet, vi har kvar en liten vägg och sen ska taket målas och när det är klart ska jag måla fönsterlisterna och byta handtag och sen kommer mamma och pappa och hjälper oss att tapetsera.
Ska fortsätta packa nu.

21/8 -08[Ont]

God morgon.
Har alla sovit gott? I morgon är det fredag ;)
Jag har jätte ont i mitt öra, ska ringa till vårdcentralen. Det värker på natten och ibland när jag gäspar, nyser, rapar eller bara gör nåt.
Ska ut med Disa och sen är det matte. Slutar 11 :)

20/8 -08[jag kreverar]

Just nu är vi i lägenheten och är näst intill klara med att ta bort all tapet :)

Manges farfar ville prata med mig om jobb, och som jag misstänkte så var det en sida jag redan är aktivt inne på och det berättade jag för honom men ändå skulle han berätta och visa vad man skulle göra. Jag ska inte klaga så mycket men de är enna för jävla jobbiga!!!
Vi får inte banne Disa när hon gör något dumt för det fattar hon inte enligt dem och hon håller på att säga NEJ och FY hela tiden. Ja ja jag ska ignorera detta.

Nu ska jag ringa Maria för hon har kommit hem:)

20/8 -08[Matte]

Började med matten idag som sagt. Fick läxa till i morgon, och jag minns inget och förstår inte riktigt hur det är tänkt att jag ska klara detta på en termin. Jaja det ger sig.

20/8 -08[6månader + en ny kompis]


Det är 6 månder sedan våran skrutt omkom. Just en onsdag den 20:e, och idag fick hon sällskap av Chappie.
Chappie har det bra där upp där han kan springa och leka med Nea utan att få ont.

Vi ger Jonna och Fredric massa kärlek och tankar.

 

20/8 -08[Nu är det dags]


Nu ska jag bege mig till "skolan" och plugga matte. Det ska bli intressant, för jag är inte bra på matte. Har dock hört att läraren jag ska ha är jätte duktig, så det blir upp till bevis:)

Har ont i örat och magen, trodde först att det kunde varit blindtarmen, men jag har tagit värk tabletter så det har gått över men finns kvar.
Ses sen.

20/8 -08[Alldeles för mycket]


Igår fick hämtade Mange nycklarna till lägeheten, och vi åkte dit och började riva ner tapeter och ta bort lister. Jag hade planer på hur jag ville ha det och Mange hade sina, men vi kunde nog lösa något. Jag vet att jag är enormt envis, men jag tänkte att vi kunde mötas på halva vägen, TILLS(!) hans familj kom.
De la sig i och tyckte det vi ville ha inte var bra utan det de tyckte var nog lite bättre. Det som är lite konstigt är att hans farfar sa att man har rätt att ha egna åskiter och självklart är det ni som ska bestämma, men när vi sa hur vi ville ha det var det ändå hans åsikt som skulle gälla. Hans pappa kom med massa ideér och sa att han planerar massa i huvudet och att det inte var meningen att lägga sig i.
Jag kan säga er att det var inte lätt att bara skaka av sig det de sa!
Det hela ledde till att jag och Mange började bråka och vi har inte löst konflikten än.

Jag har sett fram emot att hålla på med lägenheten sååå länge, men det är inte våran lägenhet längre och jag tänker inte lägga mig i vad som sker i den. Blir den blommiga tapeter med porslinsfigurer så får det vara. Jag vill bo där med min Mange och Disa och leva lyckliga i alla dagar.

20/8 -08[Tilly bus]

I måndags när jag var med Sara i stallet busade Tilly med Disa, eller nja. Tilly busa som bara den och Disa försökte hänga på.

          

19/8 -08[Allt händer idag]

Ja idag ska verkligen allt ske! Ska få mitt schema från skolan, vi ska få nycklarna vi ska vaccinera Disa och eventuellt börja med lägenheten. Ja säger då det.


Idag regnar det och det finns en här hemma som inte gillar det, hon heter Disa och vägrar att gå. Jag fick nästan släpa henne halva vägen sen gick hon själv, då berömde jag henne jätte mycket. VI mötte ett äldre par och det skulle vara mycket bättre om jag inte tog ut henne, jaha så hon ska göra inne då bara för att det regnar, ne du! Gubben sa att dobberman är farliga hundar. Nej oh fan!
Igår kväll när vi var ute mötte vi två lösa hundar och jag sa att jag inte ville att de skulle hälsa, de bara nähe varför? Men jävla nötter acceptera vad man säger istället för att starta ett argument!

Nu ska jag äta frukost.

18/8 -08[Helgen som var]

Här kommer lite bilder från helgen:)
                       

18/8 -08[Vill ha!]

Igår visade Fredric sin nya mobil och det skulle han inte gjort. Nu vill jag ha den!!
Jag ska inte köpa den än, ska se om jag kan hålla mig till julafton.

18/8 -08[Tråk måndag]

Idag är det måndag. En ganska tråkig dag, en seg dag innan veckan drar igång igen.

Jag hade tänkt ladda upp lite kort från helgen, men de ligger på Manges dator och den är lösenskyddad, men som tur är hade mamma skickat lite bilder.

      

16/8 -08[Bus i 6 timmar]

Igår vid 15 tiden åkte jag och Disa till Ida och Revo för att fika.
Tiden bara flög förbi. Vi hade så jäkla kul och Disa och Revo trötta ut varandra men ville inte sova.
Jag och Ida var helt skadade igår, det går inte beskriva. Som Peter C sa, ni två borde ha hund. (Menat att vi vara så flamsiga)
Först vid kl 20 somnade hundarna och rätt som det var skulle jag åka för kl var 21. Jag skulle till Manges bror som fyllde år, och efter det åkte vi till Svenljunga.
Sitter inte vid min dator så bilder kommer senare.

16/8 -08[59 år idag]

Idag fyller pappa 59 år och vi är i Svenljunga och firar honom. Vi kom sent i natt och gick direkt och la oss. Disa var jätte redig och sov hela natten och vaknade strax över 7 av att jag inte kunde somna om. Vi gick upp för att kissa och mamma var vaken och ville följa med ut och hälsa på henne. Först tyckte Disa det var lite läskigt men nu går hon bra med hela familjen. Christopher och Disa leker jätte mycket.

Pappa fick det han önskade sig, en trappstege och ett bord till sitt såg. Vi har precis ätit mat och efterrätt så nu är vi mätta och sega i bollen.
Ska nog spela kubb nu.

15/8 -08[Utflykt]

Senare idag ska vi åka till Ida och Revo :) Vi båda saknar dem.
De bor jätte fint, inte för långt ut på landet men det finns stora ängar och alla känner alla. Gör mysigt:)

Bild

15/8 -08[Tokaryck]

När Mange gick till banken gick jag och Disa ut på en promenad. Vi gick till gräsplättarna och hon var jätte busig. Men det var jag som blev tröttast av att spring upp och ner för nu när vi kom hem har ju den här fröken riktig damp.
Hon springer fram och tillbaka som om hon vore blöt. Får ta och busa med henne nu.


14/8 -08[Va rädd hon blev]

Jag tog nyss en snabbdusch och när jag gick ut hade jag på mig luvan på badrocken och Disa såg inte att det var jag. Hon började morra och sedan skälla, hon började packa bakåt och när hon kom till väggen började hon tjuta av rädsla och gömde sig under sängen. När jag satte mig på huk och tog av mig luvan och pratade med henne vågade hon sig fram.
Nu var det inte som så att jag retade henne utan allt gick jätte snabbt från det att jag öppnade dörren och steg ut och satte mig på huk.

14/8 -08[Disa bus]

Vi har busat en hel del och nu ligger hon utslagen i soffan jämte mig. Passade på att ta kort när vi busade.

      
Disas nya leksak


14/8 -08[varför allt tjat?]


När jag och Disa var ute och gick innan mötte vi en äldre kvinna med en hund och hon frågade om Disa var en tik och tog för givet att jag ville att de skulle hälsa. Hon frågade inte ens, så jävla dåligt! Men nu gick det bra och hanen var en snäll kille. Så frågade hon vad det var för ras och varje gång jag säger det är en Dobermann till vem som helst ska de berätta hur de är och vad man ska göra.
Jaha så bra att ni berättade det för mig, för jag hittade henne på gatan och trodde det var en chinchilla.

Igår träffade Disa Manges farföräldrar och helt plötsligt kunde ju hans farfar allt om hundar. De tog även för givet att hon inte kunde en massa saker och att ditt och datt var inte bra, men när jag sa motsatsen blev det tysta. Gah så irriterande sånt är!!

14/8 -08[Tröttisar]

Vi är enna en hög med tröttisar. Mange började 2 timmar tidigare idag, så vi gick ut med Disa vid 7 tiden och vi blåste nästan bort!
Nu ligger Disa vid min sida och drar timmerstockar, funderar på att lägga mig i sängen och vila lite jag med. Det har blåst hela natten så jag har sovit lite oroligt.
Disa var för övrigt jätte duktig, och vaknade vid 5 och ville ut och kissa:)
Nu ska jag sova lite.

13/8 -08[Regna bort]

Bild

Vid 14 tiden åkte jag och Disa till SCA och träffade LJ, jag skulle lämna hans väska och köpa lite produkter. Efter det åkte vi till stallet och där träffade Disa Tilly och de busade som bara den, men Tilly blev lite för leksugen ibland så Disa blev rädd. Tilly är inte ens 1 år än så hon är lite valpig med, iallafall unghung. Men det gick jätte bra, Tilly är en snäll och lätt hund så det var inga problem att säga till henne.
När Sara kom upp följde jag och Disa med henne och kollade när hon red i paddocken och då kom regnet. Först lite sen mer, sen ännu mer sen var det ingen återvändo vi var tvugna att springa hem i spöregn. Disa frös så hon skakade, när vi kom hem satte vi oss i soffan med en filt och jag drack varm oboy sen vilade vi en stund. Mysigt.

13/8 -08[Proud]


Jag var nyss ute på en promenad med Disa, och hon har blivit jätte duktig när det gäller mötande folk eller bilar som kör nära oss. Jag är så stolt.
Idag fick hon även träffa ankorna, en tant matade dem så de var precis där vi skulle gå. Hon viftade på svansen men när de började flyga iväg blev hon lite osäker och svansen sjönk. Hade henne lös näst intill hela promenaden och hon var super duktig! Jag sprang några snabba steg sen tvärtstannade jag och hon stannade med och när jag sa hit kom hon till mig, inte till min sida men det får jag börja träna med.
Jag är jätte nöjd över fjompan:D

12/8 -08[Överfallslarm]


Det är något som jag har funderat på ett bra tag, det är överfallslarm. Jag och Mange fick varsitt när vi teckna nån säkerhetsgrej (det är han som har koll på det inte jag)
Den tjuter riktigt högt, men om jag skulle dra den om (hoppas inte) jag blir överfallen skulle någon reagera på att det är ett larm och jag vill ha hjälp?
Ärligt talat, jag hade nog inte tänkt så långt tyvärr.
Det är fullt med ungdommar som har sina grejer som tjuter och de skriker och gapar så man vet ju inte om det är nåt ont som händer dem eller om de leker.

Tyvärr har det blivit lite som Peter och Vargen, ingen bryr sig. Är inte det lite skrämmande?! Tänk om det hade varit du, visst fan skulle du vilja att alla visste varför du skriker eller varför det tjuter som fan i busken.
Nej nu drar jag inte alla över en kam, men jag tror väldigt många inte skulle reagera.

12/8 -08[Duktig tjej]


Idag gick jag till arbetsförmedlingen och då fick Disa var ensam hemma. Tyvärr fick jag Herr otroligt seeeeg, så mitt korta besök blev helt plötsligt lite över 30 min. Men när jag väl kom in till honom gick det fort, jag skyllde på att jag skulle hämta en vän på tågstationen.
Men Disa var jätte duktig, hon skällde i 3 min sen var hon helt tyst, tror hon hade lagt sig för när jag kom hem sa det bara *duns* så sov hon. Haha sötisen.
Nu har jag även uträttat massa ärenden så jag känner mig duktig, trots att jag fick Mange att komma 1 timma försent till jobbet. Jag trodde han började 11 men han började 10, han kunde kollat upp det med. Jaja gjort är gjort.

12/8 -08[Borta med vinden]


Jag känner mig helt borta. Är jätte trött! Disa har vart vaken och sprallig sen jag rasta henne vid 5, men nu har hon lagt sig.
Sitter här nu, så här tidigt på morgonen och skriver ut CV. Ojch vad duktigt. Japp, glömde ju av att jag är arbetslös nu igen :(
Idag måste jag hitta en present och Madde, Matthias och pappa. Jag har turen att alla fyller år samma vecka. Onsdag, fredag och lördag. Nu tänker jag sova så jag inte är hur trött som helst sen idag.

11/8 -08[Ensam hemma]

När vi kom hem från våran promenad somnade Disa i soffan så vi bestämde oss för att lämna henne ensam. Vi rigga upp en cam och ljudinspelning och sen gick vi. Vi hämtade ett paket som kommit till mig och kollade på en tröja, sen åkte vi och handlade. Vi var borta i ca 40 min och hon hade bara legat och sovit. Hur duktig som helst! Vi ska träna henne mer sen. Men hon är jätte duktig, när vi började med det lät hon nästan inget alls, lite gnäll men den blev hon tyst. Raka motsatsen till "storasyster" Nea.


11/8 -08[What up?]

Idag har vi fått sova länge. Lilla skruttan kom och la sig i sängen vid 8 tiden sen vaknade jag vid 10 och gick ut och kissa henne, nu ska vi ta oss en promenad med henne.


10/8 -08[Sista dagen]

Vad det har regnat och blåst i natt. Jag vaknade av att det blåste jätte mycket så fönstrena dallra till. Det lät som någon kom in så då vaknade jag.
lånat av Ida

Fick massa mms och sms av Ida i natt, det går hur bra som helst för Revo och Disa, det busar och lever rövare. Inte en lugn stund, hehe. Disa är en kaxig lite tös, bara hon inte blir för kaxig. Ska hämta henne sen när jag har slutat, får se om hon vill följa med mig hem sen.

Idag är min sista dag på jobbet, både positivt och negativt. Jobbet i sig är jätte enformigt, hade vart kul att göra olika saker och kunna utvecklas. Men men, ett jobb är ett jobb och jag är glad att jag fick detta:)
Ska äta frulle nu.

9/8 -08[Nytt nyckeldatum]


Igår fick vi reda på att vi kan få nyckeln tidigare än vad som var sagt:) Vecka 34 redan.
Vi har nästan bestämt oss för våra tapeter, så det ska bli jätte kul.
Nu ska jag sova, för klockan 20 ska jag lämna Disa till Ida, Danne och Revo. Ida är så super snäll så hon ställer upp och passar Disa när jag jobbar och Mange åker iväg på en banträff så de kan köra sin projektbil.
Tusen tack Ida:)
Hörs senare

9/8 -08[Pucko]


Nu har jag tvättat min bil, men det gick sådär. Björkfröna fastna på bilen lika fort som jag fick bort dem. Manges föräldrar kom hem och de ville presentera katten för henne, ingen av dem brydde sig om varandra.
När vi kom hem, mötte vi en man med sin hund. Han var nog utvecklingsstörd. Han hade en 12 årig border collie som bara var, och så kom han fram till mig och började prata. Han berättade att dobberman är ingen barnvänlig hund. Jasså sa jag, min förra älskade barn. Nej nej, det ska man passa sig för, och man får inte ha de lösa och man får inte göra si och så. Sen frågade han om hon kunde gå lös, ja sa jag hon är väldigt duktig för att bara vara 10 veckor, då ville han att jag skulle visa honom och så han kunde träna mig. Nej sa jag, det vill jag inte.
Sen gick jag och Disa. Förresten hade han ingen pli på sin hund som han skröt om, hon gjorde mest som hon själv ville.

Åh folk!!

9/8 -08[Utvilad]

Det blev segt på jobbet igår med, typ från 4-6. När jag kom hem gick jag och la mig, och Mange tog snällt hand om Disa. Vid tolv sa han att han åker till sina föräldrar, jag var inte riktigt vaken så jag gick inte upp utan vakna vid 2 att telefonen ringer. Oj då. Men det behövde jag kan jag säga er.

Nu ska jag ta mig en macka och åka och tvätta bilen.

8/8 -08[Första doppet]

Idag när vi var ute och gick med Disa gick vi runt Ätran och så fanns det en liten strandplätt som vi gick ner på och kollde om Disa ville gå i vattnet. Hon var skeptiskt först men när Mange gick i så kom hon. Hon gick i flera gånger och råkade gå i för långt så hon doppa hela sig men det  verkade som hon tyckte det var okej iallafall. När vi kom hem duschade vi henne och gosa in henne i en filt på soffan.
Hon är så duktig den lilla fisen.

 En bild på Nea.

8/8 -08[Fantastiskt]

Det är OS-invigningen i Peking jag pratar om. Kollade på den och det var jätte fint, jag säger som kommentatorerna, hur ska nästa kunna överträffa det?
Det hade vart jätte kul att se faktiskt, jätte fint på tv.
Bild lånad av Expressen.


8/8 -08[Massa åttor]


Idag är det åttornas dag, hehe.
Att jobba natt gick segt, åh herregud vad segt. Tror vi alla somnade till lite då och då. Det två första timmarna stod maskinen still och sen gick det hyffsat, men sen gick det åt skogen och då stod den stilla i två timmar, då var det illa. Alla gick och dushade ansiktet i kallt vatten för att hålla oss vakna.
Det var skönt att komma hem och sova kan jag säga.
När Mange väckte mig gick vi på en lång promenad och hade henne lös mestadels av tiden. Hon är jätte duktig. Lite jobbigt att folk vill fram och hälsa hela tiden, eller när hon stannar och vi försöker få henne att gå och folk kalla

7/8 -08[Lekt med Revo]

Idag har det varit tyst i bloggen pga vi har varit upptagna hela dagen.
Vi fick lite sovmorgon idag och det var skönt, men vi både hade velat sova längre men det tar vi igen;)
Vid ett tiden åkte vi och besökte Ida och Revo så Disa och Revo skulle få bekanta sig. Det gick jätte bra, men Revo (som är två år) ville busa lite diffusare än Disa, men de gick så bra ihop och vi blev jätte glada.

Jag är lite stressad för jag börjar jobba snart, skriver mera i morgon.
 

6/8 -08[Sitt, ligg, rulla runt]

Vi håller på att lära Disa en massa nya tricks. Hon är väldigt duktig på sitt och puss kan hon med. Idag gick vi en lång promenad och så gömde vi oss bakom träd och sånt, det gillade hon. Vi sprang i massa backar också så musklerna kommer väl visa sig senare:)

Nu ska jag äta, börjar jobba snart

6/8 -08[Hur ofta faller man i sjön?]

Fick post idag. Åh vad kul för det var bara till mig, det var inte så kul! Bara massa räkningar och inte super billiga!
Jaja, sådana månader har man med.
Ringde till Slöinge innan och beställde till Disas andra vaccination och när vi satt och leta upp ett datum som passade upptäckte jag att snart får vi nycklarna till den andra lägenheten och vi har inte förberätt någonting.

Nu ska vi ut på en långpromenad.

5/8 -08[8 timmar städning]

HERREGUD!
När jag kommer till F2's övervåning har tjockisen inte förberätt någonting! Blir irriterad på sånt. Sen kör vi i ca 30 min och då ska vi ha omläggning och sen ska vi göra service. Eftersom jag inte kan nånting om det så fick jag städa! Jag fattar inte hur du gör det Sara och jag förstår varför städkärring på jobbet är så jädra otrevlig. Jävla f*tt kärring! På tal om otrevligt min fadder är en mupp. Blev riktigt arg på honom idag. Ville smälla till honom och säga att han är inte värd mer än ihjältrampad pissmyra!

Nu ska jag laga mat till hjärtat och mig.

4/8 -08[en tröttis]


Jag är super trött. Funderar på att gå och lägga mig redan nu när jag är trött. Disa och jag har busat en hel del, det är mental utröttande för mig med, men sen sov jag lite tokigt. Jobbar den sista tidiga dagen i morgon sen kan jag sova länge:)
Bloggen kommer bli lite tyst pga vi tar Disa i första hand och då kan jag inte sitta vid datorn.
Nu blir det sängen.


4/8 -08[Disa fisa]

Nu är jag hemma från jobbet, och jag har längtat jätte mycket efter att komma hem. När jag kom hem låg hon i soffan och var helt avdäckad, husse hade lekt lite med henne innan jag kom. Försökte få lite liv i henne men hon la sig på husse och somna om. Sötisen.
Några bilder från igår
   

3/8 -08[Hemma med puppy]

Nu är vi hemma med Disa:) Resan har gått jätte bra, hon sov nästan hela vägen från Göteborg till Falkenberg. Hon går jätte fint i koppel och hon gnäller inte alls mycket. Just nu ligger hon i soffan och sover.
Hinner inte lägga upp bilder så det får bli imorgon, för nu måste jag sova.

3/8 -08[Jag är rädd]


När Mange gick ut genom dörren försökte jag somna om, det började gå bra men sen började det morra där ut. Det lät som en lång utdragen kurrning i magen. Det var åskan. Jag hatar blixtar och åskan!
Ska städa här idag får se om det kommer gå bra om det ska hålla på och cp:a sig där ute.

2/8 -08[Det blir imorgon]

När jag och Mange åket till stallet innan pratade vi lite om när det skulle passa honom att hämta Disa, och han svarade idag efter vi har ridit. Men det gick ju inte så han tyckte det var okej om vi hämtar henne i morgon. Jag kommer inte kunna sova och klockan kommer gå SAKTA i morgon. Åh vad kul!!!

2/8 -08[Where to begin]


Jag tänkte att jag kunde börja packa inför flytten, men vart fasen ska jag börja? Gah det är ju skitsvårt. Jag vill ha det planerat så man inte står i sista sekund och panikpackar och det blir en massa bråk och saker går sönder eller man glömmer nånting.

2/8 -08[överviktig tvätt]


I tisdags natt när jag var lite på lyset, kom jag på en smart ide(!) att vi skulle tvätta igårkväll. 22 - över natten. Vi båda var jätte trötta igår och ville bara sova, men vi tvättade och ingen tvättade efter oss idag så vi bokade till kl 11 idag. Innan vi gick och la oss igår sätte vi på de sista maskinerna och när Mange gick upp gick jag ner och hängde upp det och gick tillbaka för att sova. Nu när jag var ner och hämtade det var tvätten fortfarnade pisseblöt. Centrifugen funkar nog inte på ena maskinen för jag fick vrida ur vatten från kläderna. Tvättenkorgen blev jättetung av de lilla jag plocka i.
Nu ska jag hänga upp det här hemma och så får vi se vem som plockar ner det;)

1/8 -08[Magnus Uggla]

God morgon gott folk.
Jag har glömt att berätta att vi var på Magnus Uggla i onsdags. Är inget fan av honom, även då en av hans låtar har blivit våran låt. Han var jätte bra och rolig, kan tänka mig se honom igen. Jag kunde sjunga med i 3-4 låtar av ungefär 18. Men han var jätte bra och vädret var super fint och där vi stod var otroligt fint med.

   (Vi hade ingen kamera med oss så det fick bli Manges mobil och den är inte bra)