30/11 -08[Jag är ond]

Jag och sambon var ute på en promenad med Disa, och vid rondellen ser vi en kompis kommer körandes med full gas och han sladdar och däcken skriker. Jag fnissa åt händelsen och vi går över.
Sambon: var det Johan du skratta åt? (låter som en 5 åring)
Jag: Vadå då?
Sambon: jag ville bara veta vad du skratta åt, om det var åt Johan, något som hände på shell eller om någon blev påkörd.
Jag: Jag skulle väl inte skratta om någon blev påkörd?
Sambon: Jo det skulle du!
Vi båda skrattar åt det.

30/11 -08[Idol Robin]

Jag tycker det är så kul att läsa olika bloggar som tycker om Robin Bengtsson i Idol. Han kommer ju från Svenljunga precis som jag så det är jätte kul :)

Undrar vad Rebecca Hallberger tycker om detta, hon har varit på audition 2 gånger (vad jag vet) och inte kommit med. (Rebecca är med från Svenljunga)

Jag tror Robin kommer att vinna, de sämsta vinner ju jämt.(!)

30/11 -08[Den första advent=)]

God morgon. (Vaknade precis)
Idag är det första advent. Jag ska tända våra adventsljus men inte försen ikväll för sambon jobbar. Idag kommer det nog bli en massa myspys, kanske bygger vårat pepparkakshus :)
JAAAAAAAAA snart är det jul!!
Bild

29/11 -08[Inte på humör]

Det är så konstigt. Jag kommer på en massa att skriva när jag är på promenad och har för mycket fritid men när jag sätter mig här så är det torka där uppe.
Nu kom jag på nåt!

Det finns en tjej i köket som är super otrevlig, i och för sig är alla det utom en för hon är servitris ibland. Men den här tjejen, hon är något (jag vet inte vad dock) och är tyken utav bara dess like. Hon är som Jonna, men Jonna kan jag hantera. Igår plockade vi in till kallköket och jag undrade om de ville ha något av det. Super otrevligt svarade hon "det är väl självklart". Men nej det är det inte!
Jag ska nog börja bli som Pim och våga säga det jag vill istället för att klaga till andra.

29/11 -08[Blä, julbord]


Igår var det julbord för hela slanten. Massa, massa julmat överallt.
Jag fick inte servera Jonna och det sällskapet men eftersom jag hade väldigt dryga danskar så kunde jag springa dit och prata med henne och Sara:) (som tydligen är mamma!)

Som sagt jag serverade danskar, och de var super dryga. När tallrikarna var borttagna satt de kvar i det rummet tills vakterna fick be dem gå vid 1 tiden. Sen gick det fort och smidigt. Antar att jag har kommit in i det nu för jag tycker det går ganska fort.

28/11 -08[.......plopp]

Ibland har man idébrist på rubriker.
Om 30 min ska jag åka till jobbet, och kanske får träffa min syster och svåger. Jag hoppas lite att jag får servera dem. Åtminstånde deras dricka.

Nej nu ska jag gulla med älgen.

28/11 -08[Haha ja vad säger man?]

Det här är SÅ jag! Jag lovar, jag är så korkad på riktigt, det skulle lika gärna varit jag.Den här gillar jag.

28/11 -08[En äkta man]

HAHA

28/11 -08[Jag och min jul]

Det blev mer julpynt igår. När sambon kom hem hjälpte han till att skruva fast gardinstången och hjälpte mig med sladdar så jag kunde få mina julstjärnor att lysa. Vi båda tycker det blev bra, och det ser hemtrevligt ut nu när vi har fått upp gardiner :)


27/11 -08[Tji fick jag för jag fuska]

Jag började julpynta idag, men swisch sa det så gick den ena julstjärnan sönder, swusch sa det så hade jag bara min söndriga adventsljusstake här inne.
Jag stängde av julmusiken fort och satt och tjurade i ett hörne.

WTF, så här får det inte gå till på adventpyntardagen!
 

27/11 -08[Idag händer det]

Idag har jag och Disa haft sovmorgon. Det var skönt och jag känner mig inte så trött som jag  brukar. Ska gå till Ica och köpa clementiner senare så jag tar frukt i ställer för kakor, som sambon fick.

Idag ska jag julstäda och sätta upp mina adeventsljusstakar och lyssna på julmusik så grannen där uppe kommer ner och säger att jag förstört hennes jul.

26/11 -08[Massa gamlingar :)]

Igår la sambon ner en massa låtar från några cdskivor och så satt vi och lyssna. Det är bara en massa gamla godingar från tiden då vi var små.
Det roligaste var att jag kunde sjunga med i de flesta. Varför kan de inte spela dessa låtar på krogen, då hade jag faktiskt haft

26/11 -08[??]

Vad hände med mitt vinterväder? Vaknade i morses att regnet smattrade på fönsterbläcket. Så kan det ju inte göra. Jag som hade tänkt julpynta. Får göra det i morgon när jag är ledig och hoppas att det är kallt iallfall.

Ska strax åka och jobba. Snälla Ida kommer och rastar Disa så hon inte är ensam i 6 timmar i sträck. Tack så mycket:)

25/11 -08[Lite där och lite här]

Följde med Ida till frisören som smakråd, men jag satt och läste skvallertidningar och var så inne att jag inte hörde att de pratade med mig.

Nu ska vi laga mat, jag är super hungrig!

25/11 -08[De kan mysa med]

För några dagar sedan var jag hemma hos Ida med Disa och vi försökte få hundarna att inte leka inne. Disa var duktig och gick och hämtade ett ben bland Revos leksaker. Hon låg där och gnagde på benet och Revo blev nyfiken och ville ha benet han med.
Sen hittade även han ett ben och där låg de på mattan och tuggade på varsitt ben:)


25/11 -08[Hej här är jag]

Hejsan svejsan. Det är 2 dagar sedan jag skrev.
Vi har haft datorförbud här hemma.

Jag ska uppdatera lite snabbt, i söndags (23/11) åkte jag och Ida med hundarna till Svenljunga. Jag bytte vinterdäck och hundarna lekte på Lindas monsterstora trädgård. Vi alla hade jättekul.
Igår (24/11) var det exkat en månad kvar till jul och mina julkänslor spelade mig ett spratt, helt underbart. Jag var bort i stallet och red Jeason, det var helt underbart, fick träningsverk direkt när jag hoppade av sadeln.

Lite snabbt om idag: Jag ska sätta upp den nya grinden, följa med Ida till frisören och plugga historia och matte.

22/11 -08[Händiga jag]

Jag följde med sambon till Martin och där byggde jag våran nya grind. Alldeles själv:) Får se hur den blir när den kommer upp, men både jag och sambon blev nöjde, även Martin.

Ikväll ska jag ut, jag blev så sjukt sugen igår och Sara sa att hon skulle ut så självklart hakar jag på!

22/11 -08[Jag är snygg i grönt]

Igår serverade 1100 personer från Carlsberg. Det gick jätte bra och fort. Mot slutet värkte både rygg och ben, så vi nya fick sluta 02:30 istället för 03:)
Innan folket kom fick vi veta att vi skulle ha på oss Carlsbergs gröna "besökar"rockar. Det var varmt och klumpigt men man fick bita ihop och le, vilket gjorde att jag hamnade på flera kort.
Vi där nere fick underhållning i form och personer. Trollkarl, långbenta hotellspöken, en silvirig hoppande man och en robotman. Robormannen var ju tvungen att komma till mina bord först och jag trodde fanimej att jag skulle börja gråta. Han var så äcklig och så var han vit och hade svarta linser. Blä!


21/11 -08[JAA, ännu mer!]

Nyss när jag och Disa var ute och gick kom det mera snö:)
Först trodde jag att det var spån men rätt som det var blev det så vitt att jag nästan inte kunde ha ögonen öppna.

Strax ska jag iväg till jobbet. Jag är så nervös så jag måste på toa hela tiden. Det kommer gå bra, och kommer säkert gå fort, men det som jag är nervös över är att jag har borden längst bort från disken. Alltså nu snackar vi kanske 100-150m, medan de andra bara behöver gå 20m. Jag kommer inte klaga, ska bita ihop och visa dem att jag med kan.

21/11 -08[JAAAA snö!!]

Fick ett sms av Ida i morses att det snöa, men jag vaknade några timmar senare. Jo visst låg det lite kvar på marken och halt som bara den är det med. Det är då man inte vill ha en dragande hund (som Disa) som gör att man åker skridskor på marken när man försöker stanna hunden. Haha så kul det måste se ut.

Hade tänkt att gå ner till stan och kolla på JC och någon tyg affär för jag måste ha nål och tråd, mina knappar på min skjorta är lösa och vissa har gått av, går inte när man jobbar på restaurang.

20/11 -08[Låång dag]

Idag ska jag jobba en lång dag. Från 11 till 21. Känner på mig att jag kommer inte vara världens piggaste. Hoppas att Johanna kommer så jag har någon att prata med.

19/11 -08[Ett par leriga byxor senare]

Både jag och sambon är lediga idag. Sen drygt klockan 11 åkte vi till garaget och medan sambon fixade med bilen lekte jag och Disa ute på ängarna.
Jag har tänkt att börja med agillity och då måste jag kunna ha henne lös och hon ska följa mig. Jag släppte henne och började springa och visade henne vart vi skulle. Det gick bra först, men sem började hon hoppa på mig så det blev svårare att springa. Det slutade med att mina ljusa jeans var bruna med tassavtryck överallt.


18/11 -08[Allt bli personligt]

Jag tar allt så himla personligt. Johan på jobbet försökte hjälpa mig att inse det. Han har så fuktansvärt rätt. För ett tag sedan gick jag och sambon förbi en kvinna med en valp, jag gick fram och frågade om rasen, sen tog och fram hand och sa "stopp, han får inte hälsa". Det tog jag åt mig och funderade på det i säkert 2 timmar. Varför gör jag så?!

18/11 -08[Erotisk dröm]

I natt hade jag en mycket, mycket erotisk dröm. Det var helt sjukt. Kom på när jag vaknade att det måste varit dominans beteende. Visa att jag med är stark.

Idag ska jag jobba, sen ska Ida hjälpa mig välja blommor, och så får nog hundarna träffas en liten snabbis med. Snart kan jag börja adventsdekorera:) Längtar!

 

17/11 -08[Helt i onödan]

Jag plugga lite lätt till provet jag skulle ha idag, kände att det är ingen ide att plugga in det för det går inte.


Kollar på klockan och ser att klockan börjar bli 16 och provet är 17:30, stress stress. Går ut med Disa, kommer hem kl 17, stressar in i duschen, klockan är nu 17:17. Stressar på mig kläder och slänger mig på cykeln och dårar ner till skolan. När jag hoppar av cykeln kommer jag på att det stod 22/11 i meddelandet. Jag kollar i telefonen, den 22 är en lördag så det måste vara 24. Puh, bara att cykla hem.
Nu kan jag plugga till provet i lugn och ro och kanske till och med klara det:)

17/11 -08[Nu är snön nära]

I morses var det lite vitt på backen, och det är en ganska bitande kyla men lite klen är den allt. När jag och Disa var på promenad var vissa vattenpölar is. Jag blev så glad och tänkte nu kommer snart snön. Gud läste mitt blogginlägg igår och fixade det.
Men jag har inte satt på mina vinterdäck än, får åka till far till helgen och fixa det, kanske även hämta mina gardiner:)


16/11 -08[Är vi de enda utan eller?]


Jag har suttit och läst lite bloggar, och det verkar som om alla har eller har haft snö hos sig utom vi! Vad är det för en jäkla stil då?! Jag älskar snö och snön är hur välkommen som helst, eller ja så fort jag satt på vinterdäcken får ni komma.
Sambon gillar snön med, han blir som ett barn.
Snälla snön kom, du är välkommen!

15/11 -08[Mycket nytt]

Igår fixade jag och sambon lite i lägenheten. Vi satte upp alla lister i hallen, och gardinstänger, så nu fattas det bara gardiner som jag köpte när jag var i Svenljunga som min kära syster Linda ska sy upp åt mig:)
Hade gärna visat bilder, men det vill inte datorn/bloggen.

16/11 -08[boredom]

Jag har en bakissöndag utan att vara bakis. Usch vad det är tråkigt.
Skulle plugga naturkukskap, men efter läst två sidor fattade jag ingenting så jag kollade på Step up 2 istället. Efter det läste jag faktiskt ett helt kaptiel och förstod bara en sak. Men som tur är har jag en bok där någon har skrivit vad som kommer med på provet.

Sambon är och bygger och jag och Disa leker sök, men vi båda börjar tappa intresset för det.
Vad ska jag göra?!


15/11 -08[Den funkar bäst]

I onsdags hämtade jag min nya telefon, men hann inte kolla så mycket på den eftersom jag blev sjuk.
Igår tog jag av alla skyddslappar. (Emelie, du ska veta hur svårt det va, men dator lappen kommer sitta kvar!) Tog lite kort och hade mig. Jag är super nöjd med den. Den är snygg och liten och passar mig suveränt :)

Tack mamma och pappa ♥


15/11 -08[Velig]

Idag är det lördag, och jag mår bättre men är fortfarnade matt i hela kroppen. Har börjat må illa men det är nog för att magen får mat som inte kommer upp igen.

På schemat står det att jag ska jobba, men jag är så osäker. Eftersom jag fortfarande är matt kanske jag inte kommer klara av att servera och då kan de inte ringa in någon mitt i allt, och jobbar jag inte känns det som jag "skolkar".

Det ger sig.

14/11 -08[Ja må du leva]

Idag fyller syster Jonna år.
Jojomensan, idag blir tant-mamma-jonna en rynka äldre. Snart tittar de gråa håren fram och rullatorn är snart nära till hands.


(Som vanligt är det kvinnan på bilden som texten handlar om)

14/11 -08[Shiet]

Shit vad jag är bra på att uppdatera. Men att sitta vid datorn när man är magsjuk är inget jag vill.
Idag mår jag jätte bra, har en fruktansvärd huvudvärk men utöver det mår jag jätte bra:) Har sovit hela natten och det var super skönt att slippa vakna var 10:e minut.


På dagens lista står bl a att jag ska spika upp några lister, städa och tvätta. Sen får vi se. Ska öva natur med, har prov på måndag. Ska göra bättre ifrån mig denna gången.

13/11 -08[Dumma mage]

Var i Svenljunga tisdag till onsdag. Meningen var att jag skulle lämna Disa hos mamma, men så frågade Johanna på jobbet om jag kunde ta hennes kväll i stället så då behövde jag inte lämna Disa, men just nu önskar jag att jag hade gjort det.
Igår kväll fick jag magsjuka. Låg med ansiktet en i en spann hela natten. Låg och klaga och skrek och vred och vände mig, stackars sambon. Jag sov inte från 03 till 07, hade ont i ryggen som jag vet inte vad.

Mamma blev med dålig igårkväll, antaligen en smitta som satt på henne som hoppa över till mig och pappa med.
Tur att Disa är lugn idag, hon ligger och vaktar mig:)


11/11 -08[Sjuk]

Jag håller på att bli sjuk. Har jätte ont i halsen och ifta känner jag mig febrig men det går över ganska snabbt. Nej vill inte bli sjuk nu. Hinner inte.

Idag ska jag åka hem till mamma och pappa.

9/11 -08[A big no no]

Jag och sambon kollade på en film för ett tag sedan, Day watch är namnet. Början är väldigt knepig, men det värsta är att den är rysk så man hänger inte med allt för mycket.
Jag satt där och sa hela tiden, ungefär, "jag fattar ingenting, fattar du?" Sen stängde vi av den.
Men om ni gillar annorlunda filmer eller mer utländska så tipsar jag er.


9/11 -08[What else is new?]

Jag och sambon låg och titta på film innan, och jag lyckades somna. Vaknar av att jag fryser och frågar vad klockan är, känner mig just då hur trött som helst. Klockan var bara 21! Nästan överlycklig for jag upp och frågade om vi kunde springa till coop och köpa godis. Nu sitter vi i soffan och spelar Guitar Hero och äter godis, så förbaskat nyttiga vi ÄR!


9/11 -08[Bus med Ida och Revo]

Härromdagen busade jag och Ida på stranden, vi hade även med oss hundarna. Hade lite problem med kameran men några kort blev det.

     

9/11 -08[En tuff dag]

Idag är det farsdag:) Tyvärr är jag inte hemma hos min far och kan fira den, men jag kommer nog och besöker honom på onsdag, och då ska jag även hämta min nya mobil.

Det har nu gått 5 år sedan han försvann. Jag brukar tänka på honom och han dyker upp i vissa drömmar, men idag är det ganska jobbigt. Lite jobbigare än vad det brukar ha varit.

8/11 -08[Snart är den min]

Snart är jag, nog som en fjärdedel som svenska befolkningen, ägare till den nya Sony Ericsson mobilen :)

7/11 -08 [Elsa from Swiiden]


Sitter och tittar på "My boys" och Mini Anden är med som den svenska barnflickan från Sverige och hon pratar så scandiniavisk dialekt. Så kul att lyssna på.

7/11 -08[Nu tänker jag shoppa online]

Fick som nästan hela Sverige HMs presntkatalog igår och kollade lite på nätet idag. TJOHO vad jag vill ha halva katalogen.¨
Men nu är det som så att jag vet många i min krets som önskar sig kläder så det blir till dom, och lite till mmig från Disa;)

7/11 -08[Idag kommer han]

Idag kommer sambon hem! Jag längtar jätte mycket.
Han har varit borta sen i måndags, och idag kommer han:) Jag har saknat honom, tror Disa har det med.

Ska hitta på något att laga till honom, kan inte komma på något annat än hasselbackspotatis.


6/11 -08[Är det sant det han sa?]

Jag och Ida åkte till Varberg för att kolla på mattor till hennes lägenhet. Hon hittade ett par riktiga skönheter ;) Vi var inne på Rusta och Ida sa att hon tycker det är för mycket med julen nu, då säger en av personalarbetarna att det är ca 1½ vecka kvar till första advent. Stämmer verkligen det?!

6/11 -08[Lååång natt]

Igår slutade jag 03, åkte och hämtade Disa hos Sara, sen åkte vi tillbaka hem då jag inte mådde så bra. La oss i sängen 04:16 vaknade 10:18. Jaha ja okej. Lite trött är jag men nu har jag duschat och är pigg. Ska till Ida och gå ut med Disa på stranden sen ska jag träna Disa på vara ensam och följa med Ida när hon åker och köper mattor. har lite bråttom nu..

5/11 -08[Vilken tur, egentligen]

Jag är inte jätte insatt, men jag skulle inte orka med en Bush kopia i ytterligare 4 år. Obama skulle nog göra sitt jobb bra. Men sånt är ju så svårt, för de väl får makten kan de ändra och ha sig. Men hurra för "Neger Seger"

5/11 -08[Ogillar dolt nummer]

Jag avskyr när folk ringer från dolt nummer och inte lämnar ett meddelande om man inte skulle hinna svara.
Hur fasiken ska jag veta vem som ringde och om det var viktigt? Måste jag prata in ett speciellt meddelande till dem?

"Hej ni  har kommit till Frida.
Om du ringer från dolt nummer lämna ett meddelande.
 Ni andra kan jag ringa upp
"

4/11 -08[Vill ha!]

Jag har funderat på att sälja min bil, men nu verkar det som om jag är provanställd där jag jobbar så jag funderar på att kanske byta bil till Volkswagen Touareg. Har faktiskt tänkt att bilen efter den jag har nu ska vara en suv, och jag tycker Toureg är snygg. En snygg front och en snygg bak och om man frågar Robert vet han att jag har problem med bilar med fula bakar.

Ska försöka övertala sambon, tror det kommer ta något år, men det kan det vara värt.


4/11 -08[Första natten avklarad]

God morgon.


Det känns som jag har försovit mig, hela dagen känns jätte stressad. Ska hinna en långpromenad med Disa, duscha, jobba, tvätta, städa, åka till Sara och äta. Det kommer jag väl fixa som allt annat.


Jag har klarat av en natt av 4 att inte sova utan sambon, det är okej att somna men sen att vakna och inte se honom där är tråkigt. Disa gjorde nog sitt bästa att ersätta honom för hon bredde ut sig väldigt i sängen, det slutade med att hon rev mig på armarna (när hon sträcker sig)

Nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa allt det jag skrev ovanför.

3/11 -08[Impad]

Idag jobbade jag i 4 timmar och under den tiden var Disa ensam för första gången på en vecka ungefär. Hon har varit jätte duktig. Hon tyckte ett reklamblad var mycket roligare än hennes leksaker så den låg sönderriven vid hennes bädd, sen hade hon gjort en kissepöl men vet inte om det var när jag kom eller om hon gjorde det tidigare. Sen upptäckte jag att hon tagit en hund-godispåse men hittar inte resterna, jag vet att hon tog den för jag hittade en tejpbit från den. Knepigt, men jag är jätte glad att hon är så duktig :D

3/11 -08[All alone]

Imorses åkte sambon till Örebro för att jobba på ett nybygge. Han kommer vara borta i en vecka :( Men som tur är kom Disa hem igår så jag har henne att umgås med, och vi kommer vara hos Sara en hel del.

Klockan 11 ska jag jobba och slutar 15. Idag är det skönt att sluta så tidigt för jag är trött, jag har svårt att somna om efter att sambons mobil-väckarklocka ringer och han ligger och snoozar i 1 timma ungefär. Trevligt.


2/11 -08[Gården i bilder]

         
En del av dem

1/11 -08[Halloween-bus]

Nu är jag hemma från Johan och Diana, ja jag vet att det är tidigt men jag var trött och mådde super illa för jag åt chips (dumt).
Jag har tvättat av mig sminket och är redo att kasta mig ner i sängen. Men först
Festen var jätte rolig, de flesta var utklädda och jätte fina, det bjöds på en jätte god bål och de hade dekorerat hela huset med massa spökliknade saker så som blodiga yxor och spindelväv med spindlar.

Vi tog en massa kort men kameran är kvar med sambon hos Johan och Diana, så det blir bild info i morgon.
God natt på er

1/11 -08[Tyget hatar mig]

Jag har försökt att göra sambons dräkt, så snäll som jag är la jag mig i hans val ändå fast jag inte skulle. Men nu har jag försökt med det mesta och inget fäster på det förbannade tyget. Vi kan måla med målarfärg men tror inte det hinner torka tills vi ska åka. Han får komma på något annat. I sista minuten som vanligt.

1/11 -08[Onödigt blek]

Jag är så hiskiligt blek. I och för sig är det ju snart vinter så vad gör det. Funderade innan på om jag skulle ta lite BUS, MEN så kom jag på att jag ska ju vara död idag, då brukar man inte vara brun utan blek som jag är. Men jag blir gladare om jag får lite färg på mig.
Jo jag smörjer in mig så jag blir en fläckig flicka.

1/11 -08[Nu har vi gjort det]

Igår fick vi Worms 4 och vi satt och spelade. Sambon sa att mina ögon var jätte stora och jag såg ut som ett litet barn. Jag hade jätte kul, men sambon tyckte att den äldre verisionen var roligare. Jaja, jag får väl spela mot mig själv:)

Snart är det dags att börja sminka sig, hihi nervös!