30/9 -08[Doktorbesök]


Ringde till doktorn idag och hon tyckte att jag skulle komma så hon kunde titta på mig. Det är så konstigt när jag vaknade mådde jag hur bra som helst har duschat men nu kommer den sjuka känslan krypande. As jobbigt. Jag har ingen feber men har feberfrossa och fryser och mår allmänt som om min feber ligger på 39,7grader.

Idag ska jag även till arbetsförmedlingen sen ska jag och Mange åka till Halmstad, men först ska jag till skolan.

29/9 -08[Det är så här...]

.. att jag är ganska dålig så därför har jag inte skrivit någonting idag. Vi gick på en promenad tidigare idag och det var väldigt jobbigt, men sen började tabletten värka svettades jag som en gris och gick hem. Har legat i soffan och pluggat, jag är så duktig!

Nu ska vi kolla på rederiet säsong 2. haha jag är besatt.

Idag min underbara vän, jag finns allt här ring mig när du vill kom när du vill. Love you!


28/9 -08[Sjuk]

Yes! Kan man ju ropa, men det gör inte jag. Jag har blivit sjuk och det är mega jobbigt. Jag har ingen röst och mega ont i ryggen och nacke. Ska till läkarna i morgon och kolla upp detta.
Nu har Emelie åkt hem, eller Mange släppte av henne vid tåget. Nu ska vi till stallet.

28/9 -08[Dagen efter igår]


Igår var det ju fest med rocktema. De flesta hade klätt ut sig och vi hade jätte kul och trevligt. Andy hade med sig singstar så vi sjöng för fulla muggar, men när jag skulle sjunga i micken kom ingen färg i de tomma fältet, jag hade helt tappat rösten resten av kvällen lät jag som ett jätte hes Janis Joplin.

Idag har vi varit jätte duktiga, vi har städat och svabbat golvet slängt soppor och pantat flaskor.
Nu är Ida här så jag ska försöka hitta på något att göra som inte påverkar min nacke. Jag hade jätte ont i natt och hade feberfrossa. Det blir nog bättre ska till läkaren på måndag:)

27/9 -08[Snart är det rock!]Jaha ja då har lördagen den 27 september kommit då. Dagen vi nästan alla längtar efter, våran inflyttningsfest och temat blev hårdrock!
Jag längtar men jag har fruktansvärt ont i nacken och det är ju inte så bra, men det kanske alkoholen tar bort:)

Emelie har hittat hit och vi sitter i soffan och chattar som vanligt med varandra, haha. Nej nu känner jag att jag måste plocka undan lite.

27/9 -08[Allt är jobbigt]

Idag vaknar jag upp med en smärtande nacke, jag antar att det hände igår när jag ramlade, sen märker jag att jag nästan inte har någon röst kvar. På råga av allt ringer Emelie och vill prata kvart i fem, det är ju knappt så hon hör mig.
Mange åkte vid samma tid som Emelie ringde och jag kan inte somna om nu. Svårt att somna när det gör ont i nacken hela tiden med.
Nej jag måste försöka sova nu.


26/9 -08[Godismonster]
Jag är verkligen ett godismonster. Madde och Danne kom förbi och sitter och spelar guitar hero så jag sprang iväg till coop och köpte godis. Det blev lösgodis, chips och popcorn. Vi sitter och vräker i oss.
Jag måste börja sluta med det. Ska börja träna, börjar på måndag :)

26/9 -08[Hund på tåg]

Disa har en låda som hon har alla sina leksaker i och hon älskar att plocka ut varenda en. Men nu gör hon det för att hon själv vill vara i den. Jag hörde hur det bröta bakom mig och när jag kolla så står hon i den. Haha, som den leken när man var liten och satt på stolar och lekte tåg och sjöng "tuffe tuffe tuff nu ska tåget gå ut i vida världen".. osv

 

26/9 -08[Trampad på]


Jag kom nyss hem från stallet, men innan jag åkte därifrån och skulle släppa ut jeason i hagen hände det grejer.
Pierre (tror jag) stod och grejade med sin plöjmaskin och Jeason tyckte den var läskig men han gick med mig till grinden sen började han dansa och hoppade på mig så jag ramlade, han lyckades trampa mig på smalbenet och jag slog i höften hårt när jag ramlade. Jag fick resa mig upp och hämta Jeason som sprang som en vildhäst på trädgården.
Jag är svullen på smalbenet och det spänner en del så jag kommer få ett fint blåmärke där misstänker jag.

26/9 -08[Nu börjar de lossna]

 Jag busade med Disa och så kollade jag i hennes mun och hon har tappat 4 tänder.

Jag blev så glad!

26/9 -08[Våran första dag]

Idag börjar våran första dag på våra nya liv.♥

25/9 -08[Totalt sönderdeppig]

Jag är deppig. Jag känner mig så dålig, värdelös jag vill bara försvinna i ett hål i marken. Det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.
Jag mår inte bra, jag vill berätta allt och säga till att de inte kan behandla mig som en skit. Men jag ska fanimej visa dem! De ska få se

25/9 -08[Halva dagen]

Nu är halva dagen gjord, och Madde sitter här hemma och fixar sina glosor men hon verkar ha fastnat framför hipp hipp. Ska ta mig till stallet och rida lille Jeason. Det blir lugnt idag för jag har extrem huvudvärk.


Var på Adecco innan och pratade med en liten tjej. Hon tyckte det var jätte bra att jag hade så mycket erfarenhet och blir det inte jobbet jag sökte finns det med all säkerhet jobb för mig studerar. Härligt.

25/9 -08[Tjoho]

Nu är jag tillbaka från mattelektionen och vi fick reda på resultatet av proven idag. Han sa att för vissa gick det jätte bra och andra inte fullt så bra, så jag tänkte shit gick det så jäkla dåligt, men jag fick G:) Mitt första g sen högstadiet! Jag är jätte glad att jag lyckades skrapa ihop lite poäng över gränsen. Ja jag är skit glad!

25/9 -08[Spring på stranden]

Igår åkte jag och Mange till stranden för att kolla på när Sara red på stranden. Det var perfekt väder och bilderna blev bra.
   

   

25/9 -08[Pengadag]

Jippi idag kom lönen! Asbra, nu ska de läggas på bra grejer, och senare idag ska jag på arbetsintervju hoppas att hon har något jobb till mig snart, gärna kväll, hehe.

24/9 -08[Stranden]

Om en stund ska vi bege oss till stranden och fota Sara och Malin när de rider där. När Sara åker utomlands ska jag få ta hand om Jeason och då ska jag rida vid stranden, har aldrig gjort det innan, så det ska blir riktigt kul.

24/9 -08[Kisse problem med matteprov]


Nu har jag haft mitt först matteprov. Det gick ganska bra, men tillslut kunde jag inte koncentrar mig för jag var så extremt kissnödig, men hur mycket jag än försökte så fick jag inte till de 3 sista uppgifterna.
Våran lärare ville helst inte att man skulle ut och jag ville inte gå från lektionen heller. Ja jag får skylla mig själv.
Jag ringde till Emelie för att försöka koncentrera på annat när jag gick hem, men det funkande inte. Jag sprang hem och sprang in på toa och tårarna bara spruta av lycka.

24/9 -08[3 månader kvar]


Tiden går ju fort som alla säger och nu är det bara 3(!) månader kvar till julafton:)
Jag kikade på ellos hemsida igår och de har massa jul saker framme nu och jag bara kände hur allt pirrade och jag längtade, men Linda och Jonnas födelsedagar kommer först.
Förresten nu kanske jag har råd att köpa julklappar, vi får se vad som händer på torsdag:)

23/9 -08[Datanörd]

Disa brukar sitta på ryggstödet av soffan så hon stödjer antingen tassarna eller huvudet på databordet. Egentligen vill hon upp på det, men hon vet att hon inte får det.
  

23/9 -08[Växer så det knakar]

         

23/9 -08[Tiffany Persson Handlar]Det har jag med gjort. Jag tänkte att jag
skulle baka, är så himla gotte sugen.
Men kom på nu att jag glömde andra saker. Ja ja, jag får köpa det senare.

23/9 -08[God morgon mys]

I morses vaknade jag av att Mange höll om mig och viskade att han går ut med Disa så jag fick sova lite längre. Gulligt av honom:)

Strax ska jag bege mig till matten och gå genom inför provet. Har väldans ont i magen idag.

22/9 -08[God natt]

Med detta inlägg säger jag God natt, sov gott dröm sött.

22/9 -08[Stackare!]

Idag hade jag två lektioner, trodde båda var på 1 timmar var dvs att jag skulle vara borta 2 timmar. Men nej! Våran dryga naturkunskapslärare måste ha minst 2 timmar på sig att gå genom dagens lektion.
Disa fick vara själv den tiden och det var helt bäcksvart i lägenheten när jag kom hem. Jag hade ju inte tänkt på att tända någonting så hon hade ju skällt och ylat av obehag. Kände mig som en dålig matte då.
Men nu ska vi mysa en massa och snart kommer även husse hem:)

22/9 -08[Bästa drömmen]


Igår kväll somnade jag och Mange i soffan och vi båda sov så gott, men jag ville till våran goa säng.
Där drömde jag en underbar dröm. Min syster skulle gifta sig och de slog verkligen på stort. Det var en JÄTTE stor sal och hon hade bara vigsel akten på 1/4 av salens storlek och det var ett helt restauranglag med som lagade mat, och i salen hade ägarna målat med glittrande silver massa stjärnor och porträtter på golvet. Det var super fint. Min syster hade även klänningen Carrie bar i SATC filmen.
Bröllopet, eller drömmen var helt perfekt. När jag vakna upp berättade jag för Mange och sa att jag ville gifta mig nu! Haha.

22/9 -08[Blä måndag]

God morgon mina vänner.
Då är det en ny vecka. Vi kommer bara närmre och närmre dagen då den glada tjocka gubben med vitt skägg kommer:)


Idag ska jag till skolan och lära mig historia och naturkunskap, ska även plugga massa matte så jag kommer fixa provet. Såg att vi ska ha nationellt prov i matte så då ska jag banne mig ha bra betyg på de vanliga proven ifall att det kan går lite sämre på det nationella.
Nu ska jag ut en runda med överaktiv.

21/9 -08[Snällt störningmoment]


Vi gick till Coop. Medan Mange sprang in tränade jag Disa utanför. Lite längre ifrån oss stod en kvinna med sin lagotto och ropade att hon var vårat störningsmoment och att vi skulle fortsätta. Disa var jätte duktig, men vi gick fram till dem och pratade, de fick busa lite med varandra. Hennes lagotto var 10 månader och jätte duktig, hon tyckte Disa var duktig med.
Det är mycket roligare att prata med hundvana personer när de inte lägger sig i och berömmer en. Jag berömde henne med, hon var verkligen duktig med sin hund.

Nu ska vi krypa ner i soffan och äta godis:)


21/9 -08[My bad]


Dålig uppdatering idag. Trodde jag hade skrivit inlägg innan men det hade jag inte.
Då ska vi se. Igår åkte jag till Sara som var på en tjejkväll med några jobbarkompisar. Jag kom lagom till Singstar turneringen, kom bara till kvartsfinalen. Hon hade några nya skivor men jag kunde inte 1/3 av dem. Jag hade kul iallfall, sen skulle vi gå ut och jag var inte på hugget men Sara övertala mig och vi gick till Harrys och skakade våra rumpor med väldigt många tjejer som ville helst dansa på oss.
Till poängen, jag hade jätte kul med Sara:)

20/9 -08[Utgång]

Strax ska jag bege mig bort mot Sara och sjunga singstar med hennes arbetskollegor. Det ska bli jätte kul:)

Kan tyvärr inte ladda upp några kort på denna förbannade datorn!

20/9 -08[7 månader]

Idag är det 7 månader sedan Nea bus dog. Vi "firade" det genom att ta med Disa till havet och springa och bada precis som Nea älskade att göra.


Det som gör mest ont är att jag inte längre minns Nea, jag minns inte hennes sätt att vara eller vad vi gjorde.
Jag saknar henne jätte mycket.

20/9 -08[Matteprov]

Nu när jag väntade på att Mange skulle vakna har jag läst klart historian och pluggat lite matte. För första gången på evigheter känner jag att jag kan det här, men jag vet att när provet ligger framför mig kommer allt flyga ut ur rummet. MEn jag ska plugga en massa. Provet är på onsdag och vi är lediga på måndag så det är bara plugga som gäller:)

20/9 -08[Fyllesnack, haha]

i
Igår när Mange kom hem hade jag svårt att somna om, så vi låg och prata lite. Jag märker att han håller på att somna när det han säger inte rör sig om det samtalsämnet vi har.
Jag sa att jag hade svårt att somna
Han: säg till om du behöver hjälp med nåt.
Jag: ja, jag kan ju inte somna
Han: sätt i embalaget eller värdekortet i framrutan.
Jag: ??

Det var lite kul tyckte jag så jag spann vidare på detta och förskte se vad jag mer kunde få ur honom. Jag frågade när det är ebb och när det är flod.
Han: Ebb är det när Emelie kommer hit.
Jag: flod då?
Han: det är det hela tiden annars, jag såg den innan.

Haha, jag låg och kved mig av skratt. Men helt plötsligt börjar han kvickna till och tycker jag är jobbig, men då berättar han en jätte gullig saga för mig så jag kunde somna:) Gulle min pojkvän ♥

20/9 -08[Bus på stranden]

Idag ska vi ta med oss Disa till stranden. Det ska bli kul att se vad hon tycker om det, hennes "syster" älskade havet och att bada.
I natt har hon sovit mellan mig och Mange, det upptäckte vi först när vi höll på att ramla ut från sängen båda två. Våran lilla valp tog hela sängen. Haha!

19/9 -08[Bloggar har virus, min med!]

Om någon ändå vågat sig in här så vill jag berätta att det finns bloggar som har virus, för vi är några stycken som har fått virus av att gå in på bloggar. Vi har formaterat om denna dator 2 gånger och varje gång jag går in på bloggarna får jag det igen! så var försiktiga.

19/9 -08[Sjusovare]


Idag vaknade jag av att jag hade en snarkande hund brevid mitt öra. Tänkte att det var dags att gå upp, kolla klockan och den var 9:30. Det längsta vi sovit denna veckan.
Idag ska jag plugga väldigt mycket matte och läsa om kapitlet i historia boken.

går inte att ladda upp bilder

18/9 -08[Dagmatte]

Såg en annons på blocket om ett par här i Falkenberg som behöver hjälp med att rast sin hund och jag ringde och vi träffades och de tyckte jag passade och jag tyckte hunden var okej. Jag trodde och hoppades på en liten ersättning för detta men det visade sig att det ville de inte ge,  men det spelar ingen roll för det ska bli kul att gå ut på en långpromenad 3 gånger i veckan.
Men när jag gick hem från dem så började jag tänka och tveka. De blev så jätte glada att jag ville ta hand om honom så jag hade inte mage och säga det då.
Det finns både positiva och negativa delar med det här, men jag vet inte. Jag ska ge det en vecka så får vi se sen. Det känns bara som att jag behöver gå ut och gå av mina bekymmer. Vi får se hur det går.

18/9 -08[Onöjd]


Jag är inte nöjd med tillvaraon idag. Hemligheten jag pratade om i ett tidigare inlägg blir inte av. Vi har hur mycket som helst som ska upp i lägenheten och jag känner mig stressad och känner att det inte kommer vara lika fint och prydligt som vi hade innan alla lådor från igår. Får väl se om jag kan slänga en massa.
Vi hade en svart "möbel" i den gamla lägenheten som jag tänkte göra sönder och göra några hyllplan utav, men jag kan slå vad om att Manges farmor och farfar och eventuellt pappa kommer säga nej och slänga den. Då kommer jag bli helt tokig av ilska.

18/9 -08[Virus eller bångstyrig?]

Jag vet inte om den här datorn har fått ett virus eller bara har vaknat upp på fel sida. Jag kommer inte in på några sidor förutom några bloggar och sj och IKEA. Innan försvann alla ikoner på skrivbordet och startmenyn, japp bingo. Det är nog virus. Så nu får datorn sova tills Dr Mange kommer hem.

18/9 -08[Vart ska allt vara?]

Igår när vi var i andra lägenheten tog vi med oss en massa nya lådor. Problemet nu då. Vart fasiken ska allt vara? Jag hade problem med att hitta plats till det innan med ju!
Jag gav Disa en akteveringsboll, jag ångar lite att jag gav henne den. Hon blir helt besatt.


17/9 -08[Nästan tomt]

Vi har varit i den gamla lägenheten och rensat lite där och nu börjar det bli tomt :) Mest porslin kvar. Vi tog hem bestick och köksknivar idag så nu kan vi göra stekpotatis och skiva vad fasen som helst.


Jag skulle lyfta upp Disa för att gå ner för trapporna och hon blev super stressad när hon såg att Mange gick och sprattla som bara den i min famn så jag tappade henne :( Hon verkar inte ha ont och hon skaka av sig det så det var nog ingen fara men det gjorde jätte ont i mig.

Nu ligger hon och gottar sig i soffan och jag ligger i sängen och väntar på att Mange ska bli klar på datan så vi kan planera lite.

17/9 -08[Mätta, busade och trötta]


Vid 3 kom Ida och Revo förbi och åt lite mat som jag hade gjort, jag hade nämligen gjort lite för mycket. Disa och Revo busade lite sen gick vi till Coop och vägade Disa och hon väger nu 11 kg, 2 kg under Revo hehe. Efter det åkte Ida och Revo hem och jag hade hoppats på att Mange var hemma men då får han jobba över idag med. Så typiskt varje gång jag planerar något händer det jämt något. Får se när han kommer hem idag.
Jag är så äckligt trött så jag tänkte vila men jag måste läsa mer Historia.

17/9 -08[Hihi hemligt]

Nu har jag vart riktigt busig. Vill berätta för alla men kan inte. Jag kommer säkert ha glömt det om några dagar.
Men det ska bli riktigt kul

17/9 -08[Beröm]


Igår gick vi alla tre ut på en promenad mot coop. Mange fick springa in och handla medan jag och Disa väntade utanför. När vi väntade försökte jag träna Disa lite med rallylydnad. Det gick inte superbra, om jag har godis kanske det går bättre. Men vi övade på kommandot stanna och så försökte jag få med henne där jag gick, då kommer det fram en gammal söt tant till oss och frågar om vi över, ja svarar jag. Sen fortsätter hon prata och fråga lite om Disa sen säger hon, åh tänk om alla hundar kunde få hade lika bra som hos er.
Naw det var väl gulligt.

16/9 -08[Haha på mig]

I mitt förra inlägg sa jag att nu ska jag äntligen se SATC filmen. Det var bara bullshit. Jag kan inte packa upp rätt fil :(
Sitter istället och planerar en överraskning. Har även hunnit läsa 15 sidor i historia med.

16/9 -08[SATC nu blev det av]

Ja nu ska jag ta och titta på SATC filmen. Jag är inte ett stort fan av serien men alla har ju pratat om filmen så jag tänkte att nu får jag ta mig i kragen och kolla då.

16/9 -08[Jag missar ALLT]

Rix morgonzoo har börjat sända på tv, ja jag gillar dem, och vi har ännu inte fått igång tv:n. Jag missar top model, Ellen och massa annat skit. På ett sätt är det bra att inte ha tv för då fastnar jag inte där och får mer gjort. MEN nu börjar dagarna gå väldigt långsamt.

Snart ska jag bege mig till skolan, jag kom försent igår för jag trodde vi började 5 över halv men det var 5 i halv i stället, han blev inte ledsen ändå:)

15/9 -08[Den tråkiga dagen]

Idag har jag varit jätte uttråkad och känt mig krasslig och stressad samtidigt.
Det är inte alls mycket som har blivit gjort idag, jag har räknat lite på matten, i morgon ska jag räkna mer och läsa historia.
Disas uppfödare Sara ringde innan och ville höra hur allt var med oss och Disa, tyvärr blev det inget långt samtal då vi lagade mat och jag hörde inte så mycket. Vet inte om min telefon börjar bli äldre eller om min hörsel sämre eller båda och. Sen ringde min Sara och undrade om jag ville rida Jeason när hon longera honom i morgon. Självklart.

Nu har vi ätit god mat och kollat på två avsnitt av Rederiet. Åh Uno det är min favorit!

15/9 -08[Ingen frukost]

Vi har nästan ingen frukost här hemma. Eller vi har men inte så jag kommer bli mätt.
Idag ska det pluggas matte, jag har missat några lektioner pga flytten så det ska jag ta igen så jag kommer få Godkänt på matten. Det är mitt mål. Jag har jätte svårt för matte.


Planer annars för idag (utöver matten) är att plocka lite mer i den gamla lägenheten och läsa historia.
Nu ska jag ta hand om damp Disa.

14/9 -08[Öl och mera öl]


Igår kväll ville Mange gå ut och jag var uttråkad så jag sa att de kunde vara här. Trodde först att det var ett fåtal folk som skulle hit men det blev lite mer, och allt gick bra.
I morses vid 3 tiden ringer Johan och undrar om jag kan köra hem honom, och visst ställer jag upp han bor ju långt från stan. Åker och hämtar honom, sen ska LJ med, och Anders och de var så roliga bak i bilen att jag trodde jag skulle kissa på mig. När jag lämnade av sista man, Johan, tänkte jag vad skönt det ska bli att lägga sig under mitt varma täcke och somna. Men när jag la mig under täcket kunde jag inte somna så jag frågade Mange om han kunde berätta en godnatt saga, javisst. 
-Det var en gång en flicka.
Mer då?
-Mummel mummel..
Va? Vad sa du?
-Omen (argt och vänder sig om)

Haha jag skrattade lite.

14/9 -08[Idag ska det hända grejer]

Idag är Mange ledig och då ska vi fixa till det i den nya lägenheten och försöka plocka ut så mycket som möjligt från den gamla. Än så länge har vi fått upp en lampa i taket. Haha det tar sig;)

13/9 -08[En svart änka]

Stod och pratade med våra grannar precis och då berättade hon på övervåningen att tydligen finns det en svartänka som bor vid våran dörr eller så är det bara en ruskigt stor spindel, och det spelar ingen roll vad det är för sorts för jag tycker inte om det ändå!!
Ryser i hela min kropp jag vill bara ta av mig kläderna och elda upp dom!

13/9 -08[Nästan som en bakisdag]


Det är som jag är bakis idag. Helt knäppt, för jag drack ju inget igår.
Idag ska jag och Disa ta det lugnt, det blir att ligga i soffan och titta på film, blir antaligen Lilla sjöjungrun och Sunes sommar:)
Igår var jag hos Ida och åt tacos, och sen åt vi godis och latade oss på soffan. Man såg hur min mage jäste över haha! Det får nog bli lite sit ups för det.

12/9 -08[Ckrockodilen]

Idag gav vi Disa en ny IKEA leksak, nämligen krokodilen. Det är en barnleksak som är större än henne själv, haha så dumt. Det finns alltid så roliga leksaker på IKEAs barnavdelning, vi köpte även en mjuk fotboll till henne. Men vi kan ge henne ett gammalt äggskal och hon blir överlycklig.

  

12/9 -08[80tal till tvättmaskin]

Jag tvättar som sagt tvätt och vad händer när den är färdig? Jo jag får inte upp locket på den!! Men hur tänkte de när de tillverkade tvättmaskiner på 80 talet?!

12/9 -08[Ni är få, men får plats]


Mina vänner är få men alla får plats i mitt hjärta.
Jag är så glad i mina vänner, de får mig skratta, känna mig älskad, trygg och all min smärta försvinner. Vad skulle jag göra utan er?

Nu när jag flyttat är jag så tacksam att jag hittat två vänner här som får mig att må lika bra som mina andra. Jag har givetvis inte glömt min andra kompisar, jag pratar och försöker träffa de så ofta jag kan. När jag pratar och träffar dem är det som vi inte har varit ifrån varandra så länge som vi har.
Det jag vill ha sagt är att jag tycker om er jätte mycket!


12/9 -08[Tvätta tvätten]

Idag tvättar vi tvätten.

11/9 -08[Kakmonster]


I eftermiddags kom Ida hit och snattde lite mat, sen åkte vi till Ica och handlade bakingredienser för vi blev sugna på sockerkaka bland annat. Sen åkte vi till Ida och gick ut med hundrana så Revo kunde göra i från sig. Disa och Revo låg i varsit rum och var jätte duktiga båda två.
Sen kom Sara och Zandra och skulle smaka på kaka med. Sara åkte hem till Martin så hon hann inte smaka ändå.
Vi gjorde först en sockerkaka men det blev mer sockerdricka så den slängde vi. Sen blev det kladdkaka, men då kom envisa Frida och sa att det inte var hennes recept så då gjorde vi det på mitt vis och den blev jätte god, sen gjorde vi en kaka med glasyr på, hann inte smaka på den men Ida sa att den var god.

Nu är jag väldigt trött så jag tror det blir sängen om en liten stund.

11/9 -08[Pucko]

Jag kom hem från stallet för drygt en timma sedan, Disa har varit hemma i 2 timmar. Tror det har gått bra, fast hon har kissat 2 gånger och sen kissade hon på sig när jag kom hem. Nu har hon damp och jag är jätte trött men ska leka och gosa med henne. När jag kom hem släppte jag ut henne och så kom grannen och hälsade på henne och hon lutade sig mot staketet som bara är av höns nät så det åkte ju neråt av hennes tyngd och nu är det ett stort hål mot grannen. Hon hörde att han klippte gräset så hon ville gärna till honom och då såg hon hålet och var på väg över. Aj aj, jag måste åka och köpa staket nu.

11/9 -08[Är jag den enda?]

Är jag den enda som inte kommer in på msn idag igen?!

10/9 -08[Alla kläder]

Nu är alla kläder på plats, puh.
Jag tänkte att Mange kunde ha två lådor och jag två i byrån jag pusslade ihop. Men då hittade jag en låda längst ner i kartong högen och nu har Mange bara en låda och jag tre. Stackars Mange som har en tjej med kläd-mani.

Men nu har vi inte mycket att plocka upp, hurra.

10/9 -08[Idiot msn]

Jag kommer inte in på msn, jag hoppas att det gäller hela Sverige och inte bara mig!

10/9 -08[Muskelvärk]


Jag har hållt på med våran byrå sen kl 15 tror jag, och är fortfarnade inte färdig men det är inte mycket kvar. Jag är bara trött i armarna och i ögonen behöver en liten paus. Är hungrig med, grannarna håller på att baka, funderar på att handla ingredienser i morgon och göra något jag med. Ida kanske kan komma förbi så jag vi en stor sats;)

Nu får jag väl bli färdig så jag kan packa in mina kläder äntligen!

10/9 -08[Lampan var är du]

Vi har inga lampor här hemma. Eller jo, men inga tak lampor så vi har en Halogenbelysning på säkert 500 W, det känns som en bastu och dessutom lyser den ju inte överallt. Är Mange i hallen med den ser jag inget i sovrummet.
TIll helgen ska vi föröka få klart allt, så lådor blir tomma och de tomma lådorna hamnar på tippen:)

10/9 -08[Alltid är det nånting]

När jag har viljat uppdatera foton har det vart nånting. Antingen har jag inget minnes kort och när jag har det har jag ingenstans att plugga in det i, sen funkar inte internet och på dator det funkar på finns det ingen grej till minneskortet. Dessutom är Optios batteri slut och till Sony ligger minneskortet i den gamla lägenheten. Se alltid ska det vara nåt!

9/9 -08[En annorlunda ställning]

Det ligger en snarkande hund vid mina fötter. Hon har lustiga sovställningar. Hon vrider kroppen så det ser ut som hon går av.
Så här ligger hon ibland. Vet inte om hon härmar mig, ser inte jätte skönt ut.


9/9 -08[Nu så]

Nu har jag tagit lite dålig kvalite bilder med min mobil.

    

9/9 -08[Så här har vi det]

Igår hämtade vi datorn och tv och nästan resten av den gamla lägenheten så nu kan jag visa er hur det ser ut här.

Fondväggen
  

Våran tavelvägg som inte är färdig ännu.
 

Såg att jag inte hade alla bilder så de kommer när jag plockat undan lite och kan ta kort.


8/9 -08[Första gången]


I natt sov jag och Mange i våran nya lägenhet. Sängen är jätte skön och stor, men täcket är för litet så Mange tog det hela tiden. Åt även vår första frukost med:)

Den kassa uppdateringen beror på att igår var vi på IKEA och handlade det sista och sen åkte vi till Svenljunga för att hämta mina saker och firade Christopher. Vi var hemma vid 19 tiden och började lasta ur släpet och sen kom Ida, Danne, Sara och Martin och åt pizza med oss. Efter det pussla vi ihop sängen och gick och la oss.
Idag har vi pusslat alla andra möbler och målat lister och städat.
Nu ska vi sätta upp tavlor osv.
Bilder kommer ikväll när jag har mitt minne med mig;)

6/9 -08[Tack mina underbara]

Tack tack tusen tack för igår!
Det var verkligen super kul, alla lägger upp bilder från höger och vänster på facebook och pratar om hur kul det var och det var ju kul.
Jag ser redan fram mot inflyttningsfesten nu, har nästan bestämt temat, hehe.

Åter igen tack alla underbara vänner!

6/9 -08[Idag ska det bli klart]

Om en stund kommer mamma, pappa, Sabrina och Disa hit, och då ska vi göra klart i lägenheten förhoppningsvis så mycket att vi kan börja att flytta in! Det hade ju vart prefekt.
När man är i den nya lägenheten känns det jätte kul, men jag kan inte fatta att det är där vi kommer att sova och när vi vart borta så är det där vi kommer gå in och sätta oss i soffan. Det känns konstigt. Minns inte om jag hade den känslan när jag flyttade till min första lägenhet.
Men mer uppdatering senare i dag.

6/9 -08[The 80's]

Igår var det utflyttningsfest som stod på schemat, och det var det vill jag lova. Alla var utklädda och hade verkligen gått in för det. Vi hade jätte kul, och senare på kvällen gick vi ut och folk visste nog inte vad de skulle tro med vek sig av skratt det gjorde dem.
På något sätt hade vi prickat in musikens tema ganska bra, för DJ:en spelade en massa goa 80 tals musik:)
                  

5/9 -08[Emelisa]

Glömde berätta att jag träffa Emelie igår. Det var som vi inte vart ifrån varandra men ändå stog vi där och inspekterade varandra. Haha.
Vi ska ha så kul ikväll du och jag min lilla smörblomma.
Jag hinner knappt se dig försen du ska åka igen, men jag kommer och hälsar på dig i huvudstaden och så shoppar vi loss och dansar på baren.
Ses snart.

5/9 -08[Jucka med tuppen]


Idag vaknade jag kl 7 och letade efter Disa. Den gottegrisen har legat jämta mamma och pappa hela natten.

Mina planer för idag är packa klart det jag hinner från min gamla lägenhet och köpa färg och eventuellt dörrhandtag, sen åker jag och Emelie till Falkenberg.

Marie: Vi ska ha utflyttningsfesten idag, men inflyttningsfesten är senare och det var den jag hoppas att du/ni kunde komma på:D

4/9 -08[Snart åker jag]

Om en liten stund ska jag åka till Svenljunga men innan jag beger mig ska jag ta med mig lådor jag har packat idag och så ska jag köpa färg till köket. Tänk att Mange litar på att jag köper en fin färg.
I morgon ska vi klä ut oss och jag har nästan hittat det jag ska ha på mig. Får se vad Emelie ska ha på sig med.
Nu måste jag sticka


3/9 -08[Det ramlar]

Idag har det blåst och stormat näst intill hela dagen. Men varje gång vi har vart ute så har det inte blåst så vi ramlar iallafall. Flaggstången här bredvid oss ser ut att besöka oss snart.


Annars har det inte hänt så mycket idag alls. Jag känner inte för någonting, är bara trött fast jag sov bra i natt och Disa gick inte upp försen 8 tiden, duktig tjej:)

Nu ska jag plocka undan lite.


3/9 -08[Nästan, just almost]

Igår var vi i lägenheten till 22 och tapetserade. Mange är mycket duktig för att aldrig ha gjort det. Vi hann med två väggar, det som är kvar är fondväggen och över fönster och garderober och det får mamma göra. Snällt va?

Hallen. (dålig kvalite)
  

Den högra väggen, vi fick hjälp med de två första tapeterna som ni ser på bild 1, sen tog Mange över själv.
   

Den vänstra väggen
   

3/9 -08[Vår egna lilla värld]


Jag var ute och gick med Disa och så ringde Magnus mig och det ledde till små tjaffs. När vi lagt på kom jag tänka på att när man pratar i telefon hamnar man i sin egna lilla värld. Man pratar som om person stod brevid en och i samma tonläge som man brukar ha med den. Som nu när vi tjaffsa höjde jag rösten och vem som helst kan höra våran konversation. Det var som ingen annan fanns runt omkring utan jag var i samma rum som honom och pratade.


Om man tänker på det, så har man mött flera olika folk som skriker i telefonen eller gråter, hotar osv. Det är ju rätt lustig att man hamnar i sin egna värld och inte märker att folk runt omkring faktiskt hör dig.

2/9 -08[Nu är det nära]

Just nu håller vi till oss i vår nya lägenhet och Mange är jätte duktig och tapetserar vårat storarum. Det blir jätte bra!
På lördag kommer förhoppningsvis mamma och fortsätter i hallen och gör våran fondvägg om inte vi hinner det.
Jag har tagit kort men jag kan inte föra över dem till denna datorn så det blir när vi åker hem.

Disa är bättre men hon har fuffens för sig med sitt ben, vet inte om det är valpfasoner. Ska höra med Ida om hon vill åka in med mig och kolla. Hon har ju ändå smärtstillande tabletter.
Nu ska jag springa och hjälp Mange.

2/9 -08[Ta, ta mej ta, ta ta ta]

[Hassan]
Jag är uppe så här dags fast jag kunde sovit till 9 ungefär, lika bra att vara uppe nu så kan jag räkna lite matte. Är lite efter planeringen nu eftersom jag inte var där igår och det var synd för jag behövde den genomgången.


På schemat idag står det att vi ska tapetsera lite, packa och ta upp sakerna till lägenheten. Jag ska försöka planera så gott jag kan till på fredag då det är utflyttningsfest med 80tal-tema.
Nu ska jag vara duktig. Hej so long

1/9 -08[Shopping på hög nivå]

Idag har vi varit på IKEA och storhandlat. Eller det blev faktiskt inte så mycket, jag tycker det var dåligt utbud finns mer på Bäckebol.
Det blev iallafall en ny säng :) I morgon ska jag börja ta med mig saker till lägenheten så denna blir tom och den andra fylld;)