19/4 -2013[När råttan är bort dansar katten på bordet]

Tänkte skriva ett inlägg om att jag är i livet, men såg att söta Mlisa
 
hann före och jag tycker hon sammafattade det rätt bra.
 
Ska redigera alla 14 tusen bilder vi tagit ungefär.
 
Ska försöka få i mig något, då jag tyvärr blev dålig när jag kom hem. 4½ av åtta blev dåliga här hemma. Mer om det sen.
 
 

Freda is back!

Freda är i Sverige igen, men att skriva ett inlägg det första hon gör när hon landat på svensk mark var tydligen inte prio 1. Så jag får la säga hej åt hennes vägnar!
Hon har haft det bra iallafall, nähä? Sol o bad kan la knappast bli dåligt. 
Solat o badat har hon alltså gjort, åkt lite båt för att kolla på en fisk, som inte var Nemo. Besökt någon känd gata, solat lite till, gått till Supermarket i kolsvart mörker och blivit attackerade av poliser med glasflaskor. 
 
Synd att klaga liksom. 
 
Jag då, jag har njutit av vårsolen här i Sverige, att det fortfarande blåser SVINKALLT bryr jag mig inte om. Här skippar vi allt vad jacka heter och tar på oss en liten tröja och trekvartsbyxor med ballerinaskor, huttrar på cykeln men ändå, lite kyla har väl ingen dött av. 
 
Okej, ni som fortfarande är hysteriska, polisen attackerade väl inte riktigt, de slängde flaskan på en skylt, som KUNDE vart Freda, och följde efter henne hela vägen sen samtidigt som dom upprepade Ajm Sårry, Ajm Sårry, i varje steg. 
 
Men tillbaka till Sverige. Tänkte tagit en promenad på lunchen idag, i jeansjacka. Gick ut, blåste SVINKALLT och jag ville bara in igen. Hade jag med mig nyckeltag? Svar nej. Mobil då? Svar nej. 
Så jag stod la ute och huttrade en kvart innan en utav alla kollegor i matsalen såg att det faktiskt var en människa, och dessutom en kollega, som stod utanför fönstret och hoppade runt som en gorilla med loppor. 
 
Vårsoool i stormen!

Vad är sol i Egypten mot sol i Sverige?

Okej, så Freda ligger på playan i Egypten, det är typ sådär 30-40 grader varmt, med blått hav o palmer som utsikt. Typ såhär:
 
 
Men vaddå, vi har sol här i Sverige med, och hela 8 grader varmt på dagen, visserligen inga palmer och blåa hav, men gult ängsgräs ska man väl inte klaga på?
 
 
Jag menar, jag behöver inte ha den varmaste vinterjackan längre, det räcker med skidjackan. Och mössa, nehe, den ligger på hyllan, nu är kepan på istället! Summerfeeling in my heart!
 
 
Amen, kolla så fint, ha! Okej, kanske inte riiiktig sommarkänsla, men nästan? Jag gjorde iallafall slingor i håret idag, så det ser lite sådär solblekt ut, nästan som om jag också vart i Egypten, men vart rädd för att bränna mig av solen så täckt hela kroppen med solskydsfaktor 250 så bara håret fått njuta. Typ så. 
 
Okej, kanske inte. Men jag saknar Freda, okej?! Tycker hon ska komma hem nu, så vi kan prata i telefon varje dag, planera hund, ventilera. Hon har vart borta i 3 dagar!! Tre dagar utan Freda-prat. Det funkar liksom inte. Blir helt messed-up här!
Även om hon om nån förtjänar denna resan. Hoppas hon njuter riktigt ordentligt, och blir sådär fräknig som bara Freda blir, så hörs vi på måndag igen! Tills dess lovar jag att hålla ställningarna i Sverige och inte sola alltför mycket i skogskanten med det tjälfria o blöta gräset som underlag. 
 

6/4 -2013[Hålla i etern]

Roliga nyheter.
 
Jag har blivit med jobb.
Började i tisdags, och jag trivs väldigt bra än så länge.
Ska bara ta en veckas semester innan jag går all in igen, hehe.
Nyhet nr 2.
Jag fick ett mail från min blivande uppfödare att hennes hane äntligen har parat sig och vi väntar nu på om det tagit sig. Som jag har längtat efter detta.
 
Ja, det var det. Nu ska jag packa vidare