30/6 -08[en snabbis]

Igår vid 20 kom vi hem till Falkenberg. Jag och Mange åkte till garaget och fixa klart hans bil, det var inte alls mycket som skulle göras men stackarn glömde ett par saker så han fick göra om lite här och där två gånger, men nu ska den vara klar och gå bra.
I morses gick jag upp 5 och gjorde ordning mig och sen begav jag mig mot jobbet. Hade för mig att vi slutade 15 så jag tyckte det gick segt men jag sluta ju 14 så det var en positiv överraskning:)
Ska strax ta på mig ridkläderna och dra mig ut till Sara och rida på Jeason.

27/6 -08[Blogg från husbilen]


Hej. Nu rullar vi på vägen mot Mantorp.
Det var lite kämpigt att få igång den så våran deadline kl 15 blev 15:40 då hämtade vi Mange och började vi våran färd.
Hoppas nästa stopp blir snart jag och Jennifer är hungriga. Det är Jennifer, Johan, jag och Mange som åker Jennifers mammas skrutt.
Vi har kul och mysigt här bak.
Nu börjar jag må lite illa så jag bloggar senare eller i morgon.
Förresten det regnar på vägen :(

27/6 -08[Nu är jag glad!]

Bild

Yes! Nu har äntligen (!) jag fått mitt arbetsintyg! Det tog bara över 5 veckor.

Jag vet inte vad det är med mig men jag lyckades somna igen, sov bara 30 min, men jag tycker det är skumt. Ska göra ordning det sista nu.

27/6 -08[Ny dag, nya tag]


God morgon. Visst är jag redig som gick upp nu:)
Ska ta och äta frukost, sedan packa det sista så jag bara kan sitta i soffan tills Johan och Jennifer kommer och hämtar mig.
Vi åker till Mantorp idag redan, lika bra tyckte de. Igår var vi på Gekås och inhandla lite, får väl se om det räcker. Massa chips och godis till mig och Jennifer iallafall.
Nu skriker magen efter mat så de får det bli.

26/6 -08[Så dummer jag är!]


I morses ringde ju Mikael mig och jag gick upp och satte mig vid datorn, men vad händer sen? Jo jag går och lägger mig och vaknar 13:11! Men så dumt! Jag hade ställt alarm på 9:30 och tänkte jag ligger bara och drar mig till 10. BULLSHIT!
Nu är det slut på det! När Mange går upp ska jag med gå upp, oavsett om jag är trött.

Jag var en snabb liten sväng på stan, hittade ett par snygga jeans och en BUS produkt, tänkte kolla på lite underkläder men orkade inte. Får göra det i en större stad med mer utbud.

26/5 -08[Det löser sig]


Jag blev väckt av Mikael på IF nu och berättade att han ska ta kontakt med Odlarna så jag kan få mina pengar. Nu har jag ett bekymmer mindre, så skönt:)

Idag ska jag ut på stan och kolla lite, det är lite Rea så jag vill titta och sen ska jag köpa lite skönhetsprodukter, hade gärna dragit till Varberg men Mange har min bil. Senare idag ska jag äta mat med Sara och hennes kompis, ska äta thai det är så gott!
Nej nu får gärna solen komma fram!

25/6 -08[Arg på dig!]


Gah vad arg jag blir när jag tänker på det. I helgen ska vi med några kompisar till Mantorp på gatbil och det blir övernattning där. Detta har sedan långt tillbaka Mange, Martin och Lina pratat om. Så frågade Lina om jag inte kunde följa med och vara hennes sällskap, jo visst det kan jag vara. Förra veckan ville Sara följa med och det fanns plats i bilen. Igår pratade jag och Sara om det och då berättade hon att Chrille skulle med så det fanns ingen plats i bilen för mig och Mange för hon hade lovat de andra. Då blev jag sur! Jag antar att Chrille frågade sist och då fattar inte jag hur han kan få plats i bilen men inte Mange så hon så vetat om hela tiden! Visst kan jag åka i hennes bil utan Mange, men det vill jag inte.
Är så sur! @#%!
Som tur är så har jag och Mange plats i Johan och hans tjejs husbil som vi även får sova i.

25/6 -08[Ledig:)]


Nu har jag gått upp. Jag hade jätte svåt att somna igår. Helt plötsligt blev jag pigg och Mange var varm som en kamin så det var jätte svårt. Vid 01:30 gjorde jag mitt sista försök att somna och det funkade tydligen.

Idag ska jag ta det lugnt bara slappa. Måste ringa IF's ombudsman för jag har fortfarnade INTE fått mitt arbetsintyg av Odlarna! Grrr.

24/6 -08[idag]

Jag är hemma nu, kommer sova sen ska jag till jobbet och när jag slutat kommer jag antaligen sova så det här är allt bloggande ni får av mig idag.
God natt


23/6 -08[Resedags?]


Sitter och pratar med Camilla på msn om att åka ner till Emelie, och med det här vädret är det ingen tvekan om att jag gör det! Fast helst vill jag åka nu, med Mange och bara mysa vid stranden. Allra helst en egen ö, men så förmögna är ingen av oss.
Vad slö jag känner mig, känns inte som jag ska jobba i natt, men jag får bita ihop för jag är ledig i 5 dagar sen:)

23/6 -08[Ont i nacken]


God morgon.
Jag kunde inte sova längre, fiskmåsarna ville nog inte det + att jag har jätte ont i nacken. Onödigt. Tänkte kolla på någon film och åka och handla eller om jag gör det när han kommer hem.
Vi hörs senare

23/6 -08[Hemma]

God morgon på er.
Nu är jag hemkommen från jobbet. Det gick ganska bra, men när jag skulle äta ville jag sova för det var mörkt ute, nu är det sol ute:)
Nej ska ta och lägga mig och gosa med Mange innan han åker.
God natt

22/6 -08[Snart dags igen]


Har precis vaknat från min lilla vila jag hade. Börjar jobba kl 22 så jag måste vila lite innan. Första gången jag jobbar natt så jag är väl lite smånervös över hur det ska funka.
Kollade även genom häftet om saker jag ska kunna för att bli "materialförsörjande maskinoperatör", och listan är låång. Jag skulle inte kollat genom den för nu börjar jag tvivla på mig själv.

Ska kolla på tv innan jag åker.

22/6 -08[Segis dagen]

Hej gott folk.
Idag är det söndag, dagen då alla är sega. Vi har inte ens lyckats ta på oss kläder än. Igår satt vi halvdöda i soffan och kollade på film, när det var dags att hoppa i säng slocknade vi på två röda, iallafall Mange.

      

21/6 -08[Lite mycket]

Jag och Mange ska kolla på film och mysa ner oss i soffan men lite kort om igår.
Det var hur kul som helst, maten var god, sällskapet var kalasbra och spriten var för mycket. Så hela dagen har vi legat i Martins storarum och beklagat oss själva. Sen bestämde sig killarna för att åka gokart så då åkte vi till Halmstad där jag träffade Louise och Alexander med hans vrålsnygga åk!
Nej nu drar jag mig

20/6 -08[Minst 3 saker samtidigt]


I detta fallet är jag glad att jag är kvinna för jag kan göra många saker samtigt. Duktiga jag tvättar, diska, byter om ca 5 gånger, packar ner och städar lite. Det är väl bra? Måste vara klar tills Mange kommer vid 3.
Nä kan inte sitta här.

Återigen ha en jätte bra midsommar.

20/6 -08[4 månader sen]


Jag hade inte tänkt skriva något om det, inte idag.
Men det går inte att undvika, idag är det 4 månader sedan Nea omkom. Det känns som det blir lite svårare att tänka på henne. Jag vet inte om jag har sörjt färdigt, eller om jag ens gått vidare.
För ett tag sedan tittade jag på Ceacar när en familj mist deras hund och han sa att man måste sörja och gå vidare. Hundar lever i nuet. Det kändes lite bättre för då känns det inte som jag sviker henne, men vad svårt det är att släppa!
  

20/6 -08[Midsommarafton 2008]


God morgon alla midsommar glada.
Idag är det som sagt midsommar så det kommer inte bli så mycket skrivande här. Vid 15 kommer Mange och hämtar mig sen åker vi till Martin och Sara där vi ska laga mat dricka och duka fram. Alla andra kommer vid 17 tiden. Jag och Sara har sett fram mot denna dagen hur länge som helst och solen skiner lite så man kanske inte behöver ta på sig overall ändå ;)
Ska göra mig ordning och ta fram det jag vill ha på mig sen ska jag titta på Monsters INC, blev så sugen när jag såg någon som bloggade om den.
Hoppas alla får en jätte trevlig Midsommar med massa skratt och skoj.

19/6 -08[Hey whats wrong with you]


Hej hallå.
Jag var ute och red en sväng på Jeason innan i det tråkiga vädret men vi kom runt och hem igen:)
Pratade med Sara innan och jag längtar som fasen till i morgon. Jag bryr mig inte om det regnar eller snöar inte ens om det är strålande sol. Alla kompisar här är underbara och vi har alltid kul ihop + att det är min första midsommar att fira. Vet inte vad jag ska ha på mig, funderar på en ica påse men vi får se.

Jag har pratat med facket och fått hjälp, har inte fått papprena jag behöver man det kan deras ombudsman hjälpa mig med. Det känns skönt att jag tagit tag i det, men tråkigt att det ska ta sån tid för ett papper och komma!

Förresten har systemet uppet i morgon?

19/6 -08[LEDIG]

Bild

Tjoho. Nu har jag jobbat färdig för denna veckan:) Slutade 15 idag, det var kämpigt i början men sen stack klockan iväg. Det har bara varit strul på våran maskin idag, eller det har nog vart så på hela A avdelningen. Men jag lärde mig en hel del om påfyllningen när maskinen stod stilla, fast inte när Ingela hjälpte mig, det skulle gå fort och det skulle var si och så men inte så. Inte nog med det, alla lär ut olika metoder! Fattar ni vad det snurra i huvudet?!
Jag ska i väg och rida lite i regnet, sen ska jag vila och sola. Känner mig så ofräkning:(

18/6 -08[Däckad]

Jag låg och kollade på äntligen hemma, vaknar upp på en blöt kudde till ekonominyheterna. Jag måste varit rätt så trött, jag minns inte ens att jag blundande. Det är lite svårt att vakna till, men det kommer väl när Mange kommer hem :)

Ser nu att jag har det lite struligt med facket, jag vet inte vilken kommun jag tillhör, har heller inte fått de papper som ska skickas in till dem, trots jag varit på de som ska skicka papperna. ÅHH vilken röra, jag hatar det!

18/6 -08[Inget leg.]



Jag var i väg med alla andra i Falkenberg till Systemet, skulle inhandla till Mr M eftersom jag är så smart så jag har redan köpt min midsommar alkohol. Men till sak. Jag står i kassa och stressar upp mina varor för att kunna slänga upp legget innan hon ber om det, men hinner inte försen hon säger summan och ler mot mig. Jag tittar på henne och frågar lite barnsligt om hon inte ska se mitt legg, jo det kan jag väl när du ändå har det där sa hon. Hon trodde jag var 25 :) Jag blev jätte glad för det är andra gången jag sluppit visa legg vid köp av att man måste visa det.

Jag är fortfarnde lite seg så jag ska äta något och läsa en bok sen.

18/6 -08[Första dagen avklarad]


Så nu är jag tillbaka från jobbet. Det var rätt spännande. Vi måste ha öronproppar och walkietalkies. Grejen är den att jag hör jätte dåligt och sätta i ett par öronproppar gör inte att jag hör bättre direkt, så när folket pratar i WT så hör jag ingenting, så jag vet inte om de ropar på mig eller något sådant. Bra!
För övrigt har det gått bra, jag har lärt mig en del, men det är jätte mycket att lära sig och att få in det första dagen kan jag bara inte. Jag jobbar ihop med 4 gubbar och 1 tant. Eller 1 gubbe, 2 män och 1 kille. Den ena mannen har en jätte rolig dialekt, hade det inte vart för mina öronproppar hade jag härmat honom:)

Nu ska jag sätta mig i soffan och bara ta det lugnt.       

17/6 -08[Börjar jobba i morgon]

I morgon börjar jag jobba. Min första dag på SCA och jag är ganska nervös. Jag börjar kl 8 och slutar 14:10, det är helt okej, och sen jobbar jag på torsdag till 15 och börjar sen på söndag natt:)

Nu på kvällen lagade jag och Mange mat, vi gjorde flygande jacob och den blev jätte god. Efter maten åkte Mange för att hämta sin metallgrej till bilen. Jag kollar på kvinnor som lär sig onanera, efter det ska jag sova.

God natt

17/6 -08[Rediga jag]

Nu har jag tränat, faktiskt. Vid tre ska jag skjutsa Zandra till den nya järnvägsstationen och så ska jag till Ica och hämta en sak, handla med kanske och efter det ska jag sätta på Camen dvd:n disc 2 och möbulta min kropp!


17/6 -08[post-presenter]

När posten kom var det många tjocka kuvert som damp ner. Jag fick mitt armband jag beställde från kyssjohanna.se, fick även ett solopuder jag beställde från VR för ett bra tag sedan. Men jag blev även sur! Jag har fortfarande inte fått ett brev jag skulle fått för 2 veckor sedan, fick även ett brev som jag inte ville ha. Gah vad jobbigt!

  

17/6 -08[Solen? Hoho]


God morgon.
Vart har solen tagit vägen? Det ska ju vara sol nu, jag ska ju sola innan jag börjar jobba, dvs i morgon.
Kul. Fast jag har ändå vart ute i solen när den väl var här :)
Idag är en liten slappar dag, men måste fixa matlådor till oss. Frysen står tom.

Just det ja, mamma och pappa var här igår och fixade lite när jag skulle hämta min bil. Före bilen gick vi och åt mat på Stantons, det var jätte gott och vi blev jätte mätta. Efter bilen åkte vi med dem till GeKås och fynda lite. Jag handlade mest nödvändiga saker som jag faktiskt behöver och en klänning, hehe. Åt Mange hittade jag några t-shirts och en mysig tröja som han blev helt fäst vid.
Nu ska jag träna lite, hmm ja.

16/6 -08[Idag städar vi]

Hejsan hej.
Idag vid 8 lämnade vi in min bil, och efter det åkte vi till Tröingeberg och fixade lite på en metallgrej till Manges bil, sen åkte vi hem och somnade. Vaknade 11:45 när Sara ringde mig, det var väl tur för mamma och pappa ska ju hit idag och de ser ur så här:
 
Igår kollade vi på Blackout, filmen var varken bra eller dålig. Men jag var ordentligt nervös ändå, pga åskovädret vi hade här. Jag satt tätt intill Mange och vågade knappt andas när jag såg blixtarna skina upp i rummet. Så i natt har vi inte sovit så bra pga det så då tyckte vi det var okej att sova till 11:45.
Nu ska jag städa vidare.

15/6 -08[Dagen efter]

Igår var det kalas hos Alex, och jag hade jätte kul! Hela kvällen tills jag skulle gå hem då jag fick magkatarr. Det var mindre trevligt.
Idag har varit mindre kul. Jag har varit sur/besviken på Mange näst intill hela dagen. Jag hade rätt till att vara det, men det är SVÅRT när han är snällast i världen och bara är Mange, det går inte vara sur på honom då. Det är svårt att förklara men jag fick skuldkänslor för att jag var sur fastän det var förtjänat. Men nu är det löst :)
Ska kolla på film, för han internet är göra segt.

14/6 -08[Full rulle]


Med accent på full:)
Jag och Mange har gjort oss ordning för att sticka till Alex. Jag blev nöjd över mitt kläd och sminkval, mycket för att MAnge tyckte jag blev jätte fin i det.
Nu är det dags att stänga av fotbolls tv och gå. (Jag bryr mig inte om fotboll)

14/6 -08[Filmtajm]


Jag har kollat på filmen "Meet the Spartans", det är en parodikomedi och jag brukar tycka de är okej, men den här är lite för kort och inte alls skratt rolig. Nja, jag gillar den inte, men det är säkert en sån film som jag kan titta på en eller två gånger till och kanske tycker bättre om den.
Nu ska jag diska så vi slipper det i morgon.

14/6 -08[Lite tankar]


Vem startade blogg och varför hakade jag på?

För många är blogg en livsstil för andra en hobby eller en sida att få skriva av sig på. Jag skriver för att jag vet att det nästan bara är min familj som läser så då skriver jag vad som händer i mitt liv nu när jag flyttat 9 mil ifrån dem.

Men när man kollar runt på olika bloggar blir jag lite irriterad, för som jag nämnde här ovan så betyder bloggen olika för alla, men de flesta påpekar att de härmar andra. Jag måste ha missat informationsmötet om när alla "kända" bloggare skaffade patent på bland annat dagens outfit, eller sättet de skriver på.

Jag tycker alla har rätt till att tycka som de vill, så just därför låter kanske några bloggar på samma sätt för att de har lika åsikter.


14/6 -08[Regning solig dag]

När vi vaknade idag regnade det, nu är det strålande sol, dock kallt och blåsigt.
Mamma är på besök här i falkenberg, inte hos mig utan Elisabeth. Funderar på om jag ska ha något i stan, men det ska jag INTE.
Gårdagen var perfekt. När jag och Mange hade gjort oss ordning hade vi gott om tid kvar så vi satt i soffan och myste lite, kollade även på bilder hur vi vill ha det i stora rummet. Mange har nog bestämt sig för hur vi ska ha det i badrummet, det ska finnas en tv iallafall;)
Grodan med överraskningslapp 
 Blommerna jag fick av Mange Lådor från IKEA


13/6 -08[IKEA besök]


Jag har precis kommit ur duschen + att jag är hemkommen för ca 15 min sedan. Känner mig en aning stressad, för Mange kommer hem vi 19:30 och jag vill vara klar med allt då, dvs att jag ska vara påklädd, färdig sminkad, fixat håret, gjort ordning hans present och sitta där och se glad ut när han kommer in och springer in i duschen och fixar sig på 5 min. Glömde säga anledningen attv i har bråttom är för att jag och Andreas bokade bord till mig och Mange på Källaren Laxen till 20:)

På IKEA hittade jag förvaringslådor, galgar, saftkanna och en present till Mange.
Har lite brådis nu.

13/6 -08[Avresa]

Om ett tag ska jag med Andreas och Zandra till gbg, de skulle bl a besöka IKEA och det är ju perfekt. Jag behöver lite insperation till lägenheten.
Måste gå nu

13/6 -08[Det blev inte som jag tänkt mig]


Nu är jag tillbaka från stan. Jag gick till Byoung och alla andra affärer med halsband och armband. MEN såklart att det inte finns här! Jag sparade i och för sig en hudralapp, men den försvann när jag begav mig till systemet och inhandlade. Sån tur att vi bor så när, för det var tungt att bära. Jag fick förresten tuggimmu av kassörskan för att jag visade mitt legg. Haha, okej.
Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa.

13/6 -08[Oturs dagen!]


God morgon.
Idag är den fredagen den 13:e, oturens dag. Jag hoppas innerligt att den inte drabbar mig eller Mange iallafall. Ikväll ska vi nämligen fira att vi köpt lägenheten och att vi har varit tillsammans i 8 månader:) Myspys ikväll med andra ord.

Annars idag? Jag ska till Byoung och köpa ett halsband eller armband som Emelie fick i present som var otroligt läckert. Så jag ska borsta mina äckliga tänder och ta på mig sen beger jag mig, ska även inhandla alkohol till i morgon och till midsommar.
Jag har inga bilder på gårdagen, de har Camilla och Malin så jag får be snällt om att få några:)
Nu ska jag pysa.

12/6 -08[Emelie har tagit studenten!]


Tjohej bloggen.

Igår åkte jag till Svenljunga där jag och Camilla fixade Emelies presenter som bestod av ett plakat med fram och baksida var av ena var en bebis på och andra en gammal kärring och så köpte vi lite godis till henne. Närmre bestämt 4,2 kg. Vi blev klara vid 23:30 så det var bara för mig att åka till mamma och pappa och sova. Hemma möttes jag av en halvfull mamma som var jätte glad:) Jag bad henne väcka mig när hon går upp, men hon väckte mig innan hon åkte så jag blev lite stressad över hur jag skulle hinna göra mig ordning och äta frukost hos Linda och hämta Camilla och Josefin. Jag skicka sms till tjejerna och sa att jag kom 30 min för sent och det var okej sa de.
Vid 9:45 hämtade jag och Camilla Josefin och vi bagav oss mot Kinna/Skene. Vi var nog framme 10:30 och de sprang ut 12, så vi gick runt och handlade lite fika och blommor.
Sen var det dags! Vi hittade Madde och Malin (mamma och moster till Emelie) och vi gick lite närmre för att kunna se. När de sprang ut blev jag helt tårögd och kände att snart börjar jag gråta. När Emelie skulle springa, som för övrigt var sista klassen, hade "torget" grötat ihop sig så vi stod ca 3m ifrån podiet där de dansade. Haha det var så kul att se henne så lycklig!
Hinner inte berätta hela historian, men när Emelie kom hem var hon ordentligt i gasen, men blev bättre när vi åt och hon öppnade alla sina fina presenter. Vi hade jätte trevligt och kul hemma hos henne. Hoppas du hade det med.
Nu ska jag kolla på film med Mange.
Uppdaterar senare.

11/6 -08[Kunde inte låta bli]

Bild

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Jag gjorde mig ordning för jag tänkte gå ner till stan och se om jag hittade något till Emelie, och så såg jag en jätte fin klänning jag vill kolla närmre på. Som tur är ville jag inte ha klänning:)
Att hitta något till Emelie var lite svårare, men jag lyckades hitta en kjol till mig själv. Jag kunde inte låta bli! Jag har letat efter en sen solen kom och nu hitta jag en som är snygg och sitter bra och var dessutom billig. När jag var klar inne på Gallerian gick jag till Kullens skor, på den korta biten höll jag på att blåsa om kul flera gånger, det var så jag blev svettig av att försöka hålla mig kvar på marken.
Nu ska det bli en försenad frukost och sen ska jag packa lite, för när jag är klar hos veterinären åker jag direkt till Svenljunga fast jag gör ju några stopp på vägen då.

10/6 -08[Gick de vidare?]

Då har Sverige spelat en match, är inte insatt i det där men vann de eller? Grattis i sådana fall.

(Chappie)

Jag är mega trött, tänkte hålla mig vaken till mannen kom hem men jag orkar inte.
Ni får sova så gott, hörs i morgon.

10/6 -08[Nyhet!]

 Så glad är jag så jag ser faktiskt ut så.
Nu ska jag berätta för er.
Mange och jag var och skrev på kontrakt idag. Vi har köpt oss en lägenhet :)
Vi är så glada, vi sitter och planerar vad vi ska köpa och vad för tapeter vi ska ha, det är så kul!
Jag har även bytt abonnemang, och vi har kollat på blocket på massa billiga fina möbler. Åh vilka vuxenpoäng.

Påtalom något helt annat, i morgon ska jag följa med Sara till veteriänren sen ska jag åka till Svenljunga och där ska jag och Camilla fixa till Emelies student som händer på torsdag. Pirrar det i magen?!

Nu ska jag kolla lite på IKEA osv.

10/6 -08[Hallå solen?]

Vart är solen?
Jag trodde vi skulle vara borta hela dagen, men det var vi inte. Vi kom hem igen vid 1 tiden och då gjorde vi mat, sen har vi bara slappat. Jag låg i sängen och läste VR och Mange plockade undan lite, nu har han däckat i sängen.

Det blåser väldigt mycket ute och det är väl inte så kul. Solen kom fram nu men som sagt det blåser så det är inte så värst kul att sitta på balkongen och sola, bikinin kan ju blåsa av!


10/6 -08[Underbara dag]

Denna morgon har spenderats mest i telefon. Mange har pratat med de viktiga personerna och jag har pratat med Sara om hennes helg.
Idag är det en speciell dag mina vänner. Jag kommer inte vara här så mycket idag men det kommer komma info om dagen senare:)


9/6 -08[Are we there yet?]

Pirr pirr säger det i magen! Längtar till i morgon, då the shit is happning(?) som man kan säga.


Pratar med Zandra på msn, hon ska till Liseberg på midsommar och jag vill så gärna dit nu! Vill åka dit med ett gäng som inte är åksjuka eller rädda för att åka. Go with the flow.
Anledningen att jag skriver på english är beacuse jag och Mange skulle prata engelska hela dagen så han bättrade sig på det, men redan när jag sa good morning var det slut.
Jaja shit happens som de säger.

9/6 -08[En ridtur bla]


Då har vi varit på en visning. Jag älskade den! För att vara en två hade den STOR trädgård. En på framsidan och en på baksidan. De som bor där har verkligen ett öga för inredning. Alla väggar var klädda i super snygga tapeter och fina färger. Jag ville bara ha den! Tyvärr var hyran inte det billigaste, men å andra sidan räknar Mange med att betala själv, ifall jag inte skulle ha pengar en dag, vilket är bra men just nu har jag ju det.
När jag håller på att inreda vardagsrummet fick Mange ett samtal som fick mitt hjärta att slå fort och jag gjorde volter inombords.
Efter det åkte vi till stallet där herr Jeason tyckte det var mer kul om han utforskade stallplatsen på egen hand så han stack från boxen, men jag och några till fångade in honom i paddocken och sen fick jag tag på honom. Mange följde med oss med cykeln när vi red ut och idag fick Jeason trava och det var kul sa han.
Nu är Mange i garaget och jag är hemma och ska väl diska berget som står inne i köket!

9/6 -08[Trasiga]


Innan var jag och Mange döhunriga. Vi gick runt och var typ småsura, och vi visste inte vad vi skulle trycka i oss. Nu när vi har ätit är vi så äcklig mätta att vi inte kan röra oss.
Det är konstigt att det blir så. Vi åt tacos och vi sparade salladen för vi ska göra pasta sallad ikväll. Smart va?
Just nu är Mange hos två kompisar och dricker kaffe och snackar bilar, men jag hoppas han kommer snart för vi ska på en ny visning strax.
Har ont i min läpp!

9/6 -08[Grattis Emelie]


Idag fyller min älskade Emelie 19 år:) Ett STORT grattis till dig. Hade så gärna varit i Svenljunga och bakat en tårta med dig och Camilla, men det får bli en annan dag.


Jag har varit hos en läkare och kollat örat och han sa att anledningen att jag varit så hängig och haft ont i örat och tänderna beror på mitt bakteriefyllda munsår.

8/6 -08[Bara lite kort då]

Jag har varit dålig idag med så jag har inte spenderat någon tid i solen. Mitt jäkla munsår, blir GALEN på det.

Nu ska jag och Mange kolla på film, trodde jag men han satte sig vid datorn ska se om jag kan slita honom.

8/6 -08[Sällskapssjuk]


God morgon.
Denna natten har varit... konstig! Jag vakna mitt i natten av att jag mådde jätte illa och det kändes som någon pillade mig i naveln (jag har fobi för sådant, blä!) och jag blev inte av med den känslan. Det var skumt, jag kände mig nästan psykist sjuk. Tänkte snart ringer Mange till männen i vita rockar, men han försökte få det att bli bättre, min gullunge.

Mina planer för idag? Hmm, jag mår fortfarnade dåligt och har super ont i örat. Vill inte ligga på stranden och pressa mer, får ta mig en promenad, men vill inte gå ensam. Saknar Sara, Emelie och hela min familj!
Det reder sig väl till slut.

7/6 -08[Smärta!]


Jag har djävulusiskt ont i mina öron och i min läpp! Läppen dunkar och svider, jag har haft is på den men det gjorde lite ont. Nu har jag ett plåster på den och det försvinner lite dunkningar då och då. Har ingen större lust att bli sjuk eller få öroninfektion.

I morses var jag i stallet och besökte kiropraktorn (Stefan) med Jeason. Stefan var nöjd över hur det såg ut och han sa att han kunde börja travas redan nästa vecka. Det är bra nyheter:)

Jag ska vila nu. Så tråkigt att vara dålig i ett sånt här fint väder! Suck.

6/6 -08[åh vad uttråkad]

Jag är enormt uttråkad, hade gärna haft Mange här och kollat på en film och myst i hans famn. Men han måste fixa med bilen och jag är på väg att bli sjuk så jag har INGEN ork i min kropp. Min läpp värker så det gör ju inget roligare. Ser ut som jag har vart i slagsmål ju.

I morgon ska jag vara i stallet 9:45 då kiopakton kommer och ska kolla på honom, tror inte jag kommer rida på morgonen, men å andra sidan beror det ju även på vad han har för dom att avlägga.

Nej jag ska stänga av datorn och vila lite, samt drick vatten och ta tabletter.

Update: Jag hatar bloggs nya plattform!

6/6 -08[tog segern i förskott]

Det var för bra för att vara sant. Jag skulle inte ropat hej innan jag kommit över bron! Nu blir jag ju deppig.
Vem ska man muta för att få som man vill?!

6/6 -08[Du gamla du fria]


Grattis Sverige!

Idag gick jag upp samtidigt som Mange och så begav jag mig till stallet. Jag red fel väger hela tiden, men som tur är kan Jeason vägarna för han blir så envis om man tar fel väg.
Jag har inte en aning vad jag ska göra nu idag, kommer nog sätta mig på balkongen och sola lite.´

Hur ska ni fira idag?

5/6 -08[Vart är vi på väg?]


Jag är i behov att kolla på sune hör jag. Ska vi kolla på den på torsdag eller onsdag Jonna?
Mange är i garaget och fixar med bilen, jag har ätit och blev äcklad av det. Är även super trött så jag ska borsta tänderna och lägga mig. Inte ens ork att kolla på Paul Walker, då är det fanimej illa (jag har vart besatt i han sen jag var minmal, haha)
Ska iallafall lägga mig nu, ska ju upp och rida Jeason tidigt i morgon med.
God natt sov gott

5/6 -08[Sing halleluja]

bild

Vad jag är lycklig, vad jag är lycklig!
Inte nog med att jag har ridit Jeason helt själv idag, Mange boy ringde och berättade något jätte kul. Det var så jag hoppade upp och ner och skrek i hela lägenheten (som när jag hittade bsb biljetterna, Jonna).
Det här ska väl ändå firas, eller?

5/6 -08[Fy fan vad vi är bra..]

.. det är så jag blev tårögd när jag såg alla springa ut och bara var så överlyckliga! Ingenting kan trycka ner dem idag, för idag är det deras dag.
Grattis Sandra!
Åh Emelie om du bara visste vad kul du kommer ha!

Jag hade ingen bra klass för vi var väldigt gruppindelade så vi gjorde ingenting kul och det ångrar jag.

Ett fyrfalldigt hurra till studenterna. HURRA HURRA HURRA HURRA!
bild

5/6 -08[Ny info!]

Mange ringde innan och berättade att vi just nu har övertaget på lägenheten, MEN det är 1 som är lika ivrig som oss. TYPSIKT, det kommer inte bli vi som köper den! Attans

5/6 -08[Är segast]


Idag är jag otroligt seg. Trött och hängig. Vad är problemet liksom?!
Madelene kom förbi och ville dricka lite vatten och frågade om jag ville hänga med och kolla när studenterna springer ut, men jag känner ingen där och då känns det rätt meningslöst men vad fan jag kan inte sitta inne heller.
Nej jag har inte suttit inne hela dagen, har vart ute och solat men jag är mätt på solen nu alltså.
Ska duscha så kanske jag piggnar till och går ut :)

5/6 -08[Students glada dagar]


Idag är en dag då många tar studenten. Här i Falkenberg och Borås bland annat. Så jag vill passa på att gratulera Josefin på hennes student.
Jag minns när jag tog studenten, den känslan kan man inte beskriva. Här är det ett jätte fint väder och jag hoppas det är det på de andra ställena med.

I morses när jag vaknade kändes min läpp konstig så jag gick upp och kollade den i spegeln. Vilken härlig syn jag mötte då! Det ser ut som någon har slagit mig, för den är jätte svullen! Det gick sådär att prata i början med.

4/6 -08[Minnesförlust]


Ibland känns det som man börjar bli överdrivet gammal. T ex jag tar min plånbok och ska ut men kommer på att jag ska ta med något annat, hämtar den andra saken och glömmer vart jag lagt plånboken. OCH det måste alltid ske i en stressig situation!
Har även lyckats blanda ihop Emelie och mammas födelsedagar! Det är inte lätt.

Men nu ska jag sova

4/6 -08[huvudvärk]

Jag är så onyttig! Mange är i väg och käkar pizza med några gamla kompisar och då blev ju jag med sugen så nu har jag med ätit det. Han är fortfarnade i väg.

Har även fått ett munsår så jag letade efter mina munsårsplåster och hittade dem när jag letade genom min 10 påsar. Hittade en hm påse fylld med bindor och tamponger, en påse med massa schampoo och tvålar. Tur att man hittar sånt när man redan handlat in sånt. Typiskt! Men jag hittade en liten påse med små små lotions och skulle lukta på en och spillde över mig och nu stinker jag och det gör så ont i huvudet. Jag har tvättat och skrubbat men det sittar fan kvar!
Ska ta mig en tablett och vila lite så jag inte får migrän, det är inget vidare.


4/6 -08[What to do?]

Idag var Mange på banken så vi kan lägga bud, och sen besökte vi lägenheten och hon som bor där är hur trevlig och go som helst.
Just nu hoppas vi på det bästa, vill så gärna flytta dit. Ska på en visning på måndag med men den verkar inte så intressant tyckte Mange.
Ska till stallet med Sara sen och kolla på ridvägar jag kan rida med Jeason.

3/6 -08[sol i sinne brun inne]

Sitter i soffan med täcke, fryser som en tok. Har nog bränt mig, ska vara i från stranden några dagar!
Ikväll ska jag och Mange äta pita bröd med fylling, ska blir gott.

Hittade inte det klippet så det får bli snäppet bättre ;)

3/6 -08[Solskadad]


Jag och många andra börjar ju bli soltokiga! Det har nog aldrig hänt att jag har solat så mycket som jag gör nu. Vet inte om det beror på att jag bor i härliga underbar soliga Falkenberg eller att jag har 25 års kris.

Har iallafall varit på stranden med Sara från 14 till 17 ungefär. Har fått en del färg idag med.

Nu har nog Emelie åkt till skolan tillsammans med alla andra 3:or. De har bal idag och jag missar tyvärr det. Hoppas hon tar massa kort och att hon får kul trots sin bordskavaljer:)

3/6 -08[Sol bad och Ellen]

Sitter och kollar på Ellen och solar på balkongen, eller siiter vid dörren då skuggan har tagit över men lite sol finns de allt.
Ska stänga ner datorn nu, återkommer ikväll. Psst. Jag köpte sådana där gladiator skor:)

3/6 -08[När det är rea...]

...kan man inte få då? Men nu är det ju inte bara till mig jag tänker ju på Mange syskonbarnen och de fattiga i Afrika!
Jag är inte helt ego serru.

3/6 -08[Återfunnen]

(Hitta Nemo)

God morgon. Sitter i soffan med laptopen i knäet och en skadad tå. Dumma dörr!
Igår tappade Sara bort sin plånbok och idag när Willys öppnade stod hon vid dörren och frågade om de fått in en plånbok och en mycket snäll själ hade hittat den och lämnat in den så nu är Sara lättad och glad igen.
Det ska vi fira med att åka och sola på stranden en sväng sen.

Idag ska jag städa eftersom jag inte tog tag i det igår. Shelit.

2/6 -08[Pyromaner]


Vid halv sju ikväll hämtade Sara mig och vi åkte och handlade grillkorv för vi skulle grilla och bada i Ljungsjön. Det var ett mysigt ställe med 3 grill platser. Vi började med att leka boll/vatten kull och vattnet var jätte härligt.
Sen började vi att grilla korv och stämningen var på topp. När vi alla hade ätit klart växte pyromanpojkarna i killarna och de starta en jätte eld, sen började det att kasta tom flaskor i elden och det var kul när de flög så de var tvunga att göra det mer extremt så de slängde i gasflaskor. (vet inte vad för sorts gas men sådana småflaskor med ett orange märke med ett kryss över en eld)
När de hade slut på saker att kasta i begav jag och Mange oss hem. Det ska bli skönt att krypa ner i sängen.
Hörs i morgon.

2/6 -08[En långis]

När jag var klar hos frisören fick jag ett sms från Sanna och hon ville att jag skulle följa med henne ut. Alltså gå i värmen nja inte det bästa inte på tom mage iallafall.
Tillbaka till frisören. Jag är jätte nöjd. Jag är lite ljusare än innan, men det är fint för det går i skiftningar då jag har lite mörkt kvar och lite av det blonda som hon inte gjorde.

 

2/6 -08[Snabbvisit ute]


Eftersom jag ska iväg vid 13 tiden tänkte jag att jag lägger mig på balkongen tills dess. Hann vara ute i 30 minuter innan skuggan hann fatt mig. Suck vad det är trist att bo mot en innergård. Men jag hann faktiskt ändå få lite färg så nöjd är jag väl. Får sätta mig på pallen vid dörren innan skuggan blir total.
Hade på mig bikinin jag fick av Jonna, den sitter kalas bra:) Tack så mycket.
Ska sätta mig lite till sen bär det va till frisören.
 Manges bränna:D

2/5 -08[Ny dag, nya tag]

bild

God morgon svenska folket.
Vaknade 10 idag av att Mange pussa på mig och försökte väcka mig med att jag skulle säga god morgon. Det var lite svårt, hehe.
Idag skulle jag vilja ha en gräsmatta så jag kan sola, får väl lägga mig på trottoaren. Fast ska iväg snart ändå.
Får se vilken hårfärg jag kommer hem med;)

1/6 -08[Målarfärg på kroppen]


Vi har suttit och slöat i soffan sen vi kom hem från stranden. Man ser färgen vi fick idag mycket bättre nu när den sjunkit in. Haha såg Manges fina bränna som jag lyckats göra på honom.
Nu förstår jag hur bra solskydd faktsikt är, haha! Jag smörjade in hans axlar och lite på nacken. Det är jätte fint, jag ser vad jag har missat om man säger så. Ska ta kort och lägga in i morgon. Alex har en värre bränna, han har en hand på ryggen :)
Är ganska så riktigt trötter nu så jag hoppar i säng och uppdaterar mer i morgon.

1/6 -08[World, shut your mouth]

Haha jag säger då det. På ettan idag vid 8 tiden kollade jag och Mange på en brittisk komedi serie. Så jäkla rolig om man har den sortens humor. Ungefär som little brittian men lite grövre humor.

1/6 -08[redan 1?]

Hallå?! Det är ju 1 juni idag ju!
Inte för att det är ett speciellt datum men det är juni nu, det är sommar nu hörri, och hela dagen har jag spenderat på stranden med Sara och några av hennes kompisar och sen kom Mange:)
Jag och Mange badade för första gången idag. Det var jätte kallt men när vi skulle gå upp var det skönt.
Just nu är jag ganska slö i kroppen och huvudet. Ska nog vila lite.