29/2 -8

Nu ligger tvätten i maskinen, jag är så duktig av mig!
Jag skulle dammat idag, men jag har nog varit lat av mig för det har inte blivit av. Det är stökigt här nu, men det är tråkigt att städa ensam. Tycker det är mysigt att städa ihop, har nästan inte gjort det innan.
Tur att Mange inte var hemma innan när jag åt. Då var fru Gris framme.
image157 Spagetti på golvet och en överfull tallrik

29/2 -8

Jonna och jag pratade på msn igår, och gav mig några filmtips att kolla på. Det var givetvis ingen annan än den här underbara familjen
image156
Familjen Andersson, just love them!

29/2 -8

Självklart tittar jag som vanlig ording på Ellen. Helt otroligt! En åttaåring kille sjunger.. som jag vet inte vad. Hela jag rös till. Killen är åtta år och har ett sju helsike bra framträdande och scennärvaro. Shiet säger jag bara! Anthony Gargiula heter han.

29/2 -8

Mange och jag har provat kläderna vi köpte och så här blev det:

 

Nu är jag hungrig, alla äter på tv:n och det ser så gott ut!


29/2 -8

Den här dagen kommer inte ofta. 4 år sen sist.
Idag började Mange sent så vi låg och drog oss länge, antaligen för länge. Helt plötsligt var det bråttom bråttom.

Jag och Mange ska betsälla välbehövande böcker för drygt 500kr. Hoppsan.
Mina planer idag är att damma, diska och plocka undan. Kanske dammsuga, men Mange blir så ledsen om han inte får städa så jag måste ju lämna lite till honom med :) *hånler*

För övrigt, mamma vi pratade lite om det igår, och han sa ja :D
image153

28/2 -08

Jag har tydligen gjort ett otydligt inlägg. Vill framföra att jag shoppar inget!! Jag vill men gör inte det. Så ni behöver ju inte berätta hur jag har det med min ekonomi osv. För det kan ni ringa eller smsa och berätta, men jag vet redan om det så det behövs inte heller.

image164
















28/2 -08

Jag fyller snart år och jag önskar mig.. Nej du mamma jag säger inget ;)
Men iallafall, eftersom jag snart fyller år borde jag ju inte shoppa och hålla på. Men lik förbannat håller jag på och gå in på olika klädsidor och letar och letar och hittar och hittar.
Helt plötsligt från ingenstans vill jag ha smycken, har varit inne på olika sidor och förälskat mig i olika smycken. Jag borde inte läsa andras bloggar, jag blir smittad.
Ett par skor har jag funnit som jag vill ha, såg dem på Kenzas blogg. Finns två olika.
image162image163

28/2 -08

Då har jag vart och hälsa på snälla söta Kim.
Vi kom fram till vad vi skulle göra åt mig, men när jag skulle skriva på papper osv kom krånglet. Jag måste vara inskriven i Falkenberg, och jag är inte det ännu. Typiskt! När jag frågade om att studera Hotell & Turism såg det inget vidare bra ut heller. Kursen är på 2 år så om jag hittar den så har jag nåt att göra under 2 år iallafall.

Vi får väl se hur det hela blir.
image161

28/2 -08

Då har jag väl gjort dagens goda gärning. Ringde till flexverket och boka en tid ang att studera till hösten. Får se vad för utbildning det blir. Jag vill studera Hotell & Restaurang eller Hotell & Turism. Ska bli kul, fast jag ser inte fram emot matten dock.
Ska ta och äta frukost och göra mig ordning.

27/2 -08

Jag såg nyss Roomservice, blev lite sugen på Just color, från Franke. Men när jag såg priset på denna häftiga sak, blev den genast inte så spännande längre.
image160

27/2 -08

Pratade med Emelie i telefonen 52 minuter. Vi pratade om påsklovet och när vi ska till Jönköping och att Rocky kommer och hälsa på här. Det ska bli kul, kom på att jag ska jobba dock.
Jag berättade lite om vad som hade hänt Nea för henne med. Vill åka tillbaka och gosa med henne, ge henne all  min kärlek!

     

27/2 -08

Jag sitter här i min ensamhet och kollar runt på olika klädställen online.
Hittade standplagg jag vill ha/önskar.

 image155 image154

27/2 -08

Men jag blir irriterad!
Jag läste en blogg där en ung tjej i 17 årsålder vill tatuera sig, och fick reda på att seriösa bra tatuerare inte tatuerar under 18 även om man har föräldrars tillåtelse eller tillochmed har med sig dem.
Men det kunde hon ju inte bara gå med på! Då var det en hel del som sa att de har gjort det när de var 16 eller 17 osv, men just nu är de 18 eller över, så det var ju några år sedan!
Jag blev så irriterad. Tro fan att man ska vara 18 för att förstöra sig kropp. Det är när du är myndighetsförklarad då du får stå för DINA EGNA misstag.
Ren idioti.

image153

27/2 -08

Nu har jag varit riktigt duktig. Jag var ute och gick. Jag gick till Ica och lämnade tillbaka den blåa skjortan jag köpte för ett tag sedan. Inget för mig.

Jag gick och fantiserade att Nea var med mig. Känns konstigt att gå ut utan henne.

 

27/2 -08

Det har nu gått en veckan sen Nea avled. Det känns givetvis tungt och jobbigt, men jag måste säga att vi har klarat det rätt bra. För mig går det i vågor och jag tänker på henne varje dag varje minut, men efter att vi spred henne har det kännts mycket bättre och lättare på något sätt.
Älskar dig Nea!

   

26/2 -08

Jag bestämde mig i höstas att till våren ska jag göra lite blonda slingor i håret. Jag är förälskad i Alba som ni vet, och jag är inne på hennes frisyr hon har nu och hade i the beach fast en aning mörkare. Är även inne på Jessica Biels.
       

26/2 -08

Jag gick upp precis. Vaknade av att posten small på golvet så jag blev jätte rädd.
Vilket liv jag verkar ha. Vaknar och sätter mig vid datorn och bloggar med en gång! Ja men idag är det pissit väder så jag känner inte för att gå ut, och jag sitter faktiskt och ansöker jobb samtidigt.

Till hösten ska jag plugga upp mina ämnen, efter det ska jag studera ledarskap, Mange kanske hänger på :)

Ska äta frukost nu.

image142

25/2 -08

Då ska vi se. Idag vaknade jag och Mange vid 9 tiden, vi låg i sängen och drog oss en stund. Sen åt vi frukost tog med oss saker från mig och packade bilen full. Sedan bar det i väg till Borås. Igår var jag ute efter jeans till Mange men idag var det vår jacka. Jag hittade några, men det föll inte honom i smaken. Så han köpte tv spel i stället :)
Jag hittade tre ringar som jag är supernöjd med.

Jag ringde till Janna idag :S I mitten av mars börjas det. Usch. Jag håller på att prata med Hannah om att komma till henne och jobba i 2-3 månader i Norge sedan komma hem och hitta något nytt. Men känner jag mig rätt händer det inte snart. Vi får se vad som händer.

Just nu är jag super mega ap trött så jag ska stänga ner och ta och lägga mig jämte min kärlek.
God natt alla
image141

24/2 -08

Idag vid 9 tiden försökte jag väcka Mange genom att hoppa i sängen, dra av täcket, kittla honom. Men det gick sådär. Varför jag ville ha upp honom då beror på att vi skulle åka till Gällstad, Lager 157 vid 9:30.
Vi kom iväg 10 i stället. Det var inte så mycket snygga tjejkläder där som vanligt, men å andra sidan var jag där för Manges skull eftersom jag fyller år snart :)
   


Efter det åkte vi hem till Marie och fikade lite. William blev lycklig över att jag kom. Det var Frida ditt och Frida datt, han skulle inte heller sova för att Frida var där.
Vi hade lite bråttom hem för vi skulle sprida Nea över ängen.
När vi kom hem åt vi lite mat sedan begav vi oss neråt. Det var fint, askan flög i Neas fotspår. Mange hjälpte mig att sprida. Mamma, pappa, Linda och barnen följde med oss ut. De tog varsin hand full med aska och gav henne en hälsning sedan släppte de henne. Det var jätte fint! Nu har hon det bra och jag och Mange med.

Tack alla.

23/2 -08

Nu ska vi skriva om något helt annat.

För några veckor sedan beställde jag och Mange kläder från H&M och vi fick dem förra veckan så jag tänkte visa er dem.

     

23/2 -08

Jag håller på att städa, men det går inte så bra. Tårarna bara faller. Försöker bita ihop, men det är fan inte så lätt!

Det var inte det jag ville säga. Utan jag hittade en helson salva som jag köpte för kanske 2 veckor sedan, och så skulle jag kolla hur länge de håller. Då går den ut 03-2008! Ööh.

image134

23/2 -08

God morgon. Igår natt var jobbig. Det brände i bröstet, och mådde illa och tårarna kom. Det bara kom, och ville inte sluta, men Mange hjälpte mig och till slut somnade jag.
Tänkte somna om när Mange åkte, men jag kunde inte för det kom bara upp massa dåligt i huvudet.

Idag ska jag städa hela lägenheten, plocka till mig det viktigaste i smutstvätten för ikväll ska vi åka till Svenljunga. Hoppas det är fint väder där i morgon så jag kan sprida askan.

Igår var det storm för vissa, hoppas alla är oskadda och att ni har ström, eller får ström snart.

image95 Saknar dig! ♥

22/2 -08

Igår kväll plockade vi undan Neas saker. Det var jobbigt, det kändes som att jag försöker glömma henne så fort jag kan. Så är det ABSOLUT inte, jag gör det bara för att göra det enklare för mig.
Vi kollade på kort på när hon var en liten valp, det gick bra jag blev glad när jag såg henne.

På söndag eller lördagkväll ska vi åka till Svenljunga och plocka undan och sprida henne över ängen där hon trivs :)

Åter igen, tack alla för erat stöd. Vi känner hur ni tänker på oss, och det gör oss starka!

21/2 -08

Det har nu gått ett dygn. Känslorna går i vågor. Det var hemskt i morses när vi gick upp.
Jag har varit hos Manges föräldrar hela dagen och det har gått bra, det var en del stunder jag bara ville lägga mig i fosterställning och sjunka genom jorden, men jag överlevde.

Jag och Mange vill tacka alla för erat stöd, det värmer!


Saknar dig skrutt

20/2 -08

Denna dag är den hemskaste dag jag har upplevt!
Jag är så tom, får panik, mår illa och vill bara skrika. Finns det inget sätt att åka tillbaka i tiden? Snälla säg att jag drömmer och väck mig!

Nea, min älskade Nea.


19/2 -08

Nu är det färdigstädat för idag. Vi har rensat i hela lägenheten, så nu är det bara dammsugning, dammning osv.
Jag är iallafall glad över att jag slipper bo i flera väskor :)

Tog några kort på städningen idag.

Före    

Efter  (har inte städat golvet än, så mer får du inte se)

19/2 -08

Hela dagen efter intervjun har jag och Mange och Nea bara slappat. Vi åkte till hans föräldrar och sprang mycket med Nea där, sedan plocka han till sig grejer från sitt gamla rum då de ska göra om där nere.
När vi kom hem, laga vi mat sen började vi STOR städa.
Så nu mina vänner har jag flyttat ur från väskorna och bor numera i garderoben :D

Ska fortsätta hjälpa Mange


19/2 -08

Idag är nog inte mitt huvud på skaft. Jag har för mig att jag har skrivit här, vilket jag inte har. Nyss tänkte jag skriva ett sms till Emelie om vad jag har gjort idag, men det har jag redan gjort.

Iallafall, idag gick jag upp 07:15 för klockan 8 skulle jag på arbetsintervju, som var en grupp intervju, som egentligen inte var någon intervju. Nu ska jag berätta. Det var Södra Odlarna, och på namnet låter det ju som att man ska odla, men nej! Det visade sig vara ett slav arbete, man ska sortera och räkna och hej o hå. Det värsta var inte det, utan att det var importerade thailändskor och samhallare. USCH!
När jag kom hem sökte jag nog ihjäl mig efter andra jobb.

18/2 -08

Jag kollade på kanal 5, om överbegåvade barn som var mellan 7-11 tror jag. Sådana program klarar jag inte av, men det var på medan jag diskade. En mamma till sin 10 åriga dotter som håller på med konståkning sa så här "Jag pressar henne inte på något sätt." Lite senare säger hon "Ibland kan hon vara så trött så hon kan lägg sig platt av utmattning, och då måste jag vara på henne så hon inte ger upp"
Är inte det att pressa på?

Snart slutar Mange hoppas jag. Ska på intervju i morgon så han ska hjälpa mig visa vägen, gulle han.

18/2 -08

Har precis varit ute med Nea i det här underbara vädret. Det var minsann inte bara jag som ville gå ut. Halva Falkenberg och deras hundar var ute med. En del gick jätte långsamt så jag fick gå andra vägar ibland.
Det var mest par som var ute och gick med, så jag saknade att hålla Mange i handen. Det var ett äldre par som höll varandra i handen och jag såg att det var jag och Mange om 65 år.

Jag hittade ett litet fält och en tennisboll som jag och Nea lekte med, hon blev helt slut efter 10 min ;)

                          
                                                 

18/2 -08

Morgonen har varit sådär. Mange börjar 8 idag och han ställde sitt alarm på 06:30 och vid 7 gick han upp för att äta frukost. Då tände han i köket och sen kom han på att han skulle kolla en sak på datorn så då tändes den med. Hela lägenheten lös och i sängen låg jag, trött och irriterad. Men det gick dock över när Mange la sig i sängen och kramade mig tills han skulle åka :)
Fick ett sms på morgonen med, jag har tydligen namnsdag. Grattis på namnsdagen alla Frida och Freja där ute :)

Kissade Nea för en kort stund sedan, vi möttes av värme och sol när vi öppnade dörren. Ska ta på mig och gå ut med henne en lång runda. 
                                                         Har saknat den!


17/2 -08

Det blev lite av en flötdag idag. När Mange kom hem gick vi till ICA och köpte pommes, till det skulle vi ha kebab med gurka. Haha det du.
Men tidigare idag hände inte så mycket heller, det berodde på att jag mådde inte så bra. Fick migrän och höll på att svimma. Jag har ätit som jag ska så det beror inte på det! På natten mådde jag med illa, inget bra alls.

Jag har hittat korten från bowlingen nu :)

     
                                                         


17/2 -08

Igår var det bowling och jag sög verkligen på det! Det gick inte alls bra för mig, jag hade tre olika klot att välja mellan, men det var som någon hade gjort en förbannelse över dem.
KF var i mitt, Manges och Emelies lag och han fick ju strike efter strike. Men jag hade jätte roligt. Efteråt åkte vi hem till Mange och det kom lite mer folk och vi satt och prata och spela spel och sjöng givetvis sing star. Vid 12 slaget gick alla för de skulle ut och dansa hela natten, men Mange skulle jobba idag och jag var trött så vi stanna hemma. Emelie gick med killarna ut för hon och Andy hittade varandra. Sen vid 2 tiden vaknade vi av att Nea skällde och någon kom in, blev först livrädd men sen förstod jag att det var Emelie, hon ville hämta sin mobil och sa att hon skulle följa med Andy hem för att de skulle kolla film, eller hur ;)

Ska ta mig en runda med Nea nu.

16/2 -08

Tiden har sprungit iväg idag! Har nästan inte haft tid med nånting.
Idag ska vi bowla, och det har varit lite strul med det, med tanke på att jag glömt informera alla att vi ska bowla.
Men vi kan nog få kul ändå.
Emelie håller på att färga sitt hår, först blev det bra, sen la hon i slingor och det blev inte alls bra så vi köpte ett nytt paket och just nu håller hon på att torkar håret så jag väntar spänt på resultatet.

Det är lite rörigt just nu, för vi ska börja bowla 19.

16/2 -08

Jag har hittat den! Äntligen har jag hittat mitt drömboende. Önskar bara att jag kunde får behålla allt när de flyttar eller om de kan hjälpa mig inreda. Så förbannat snyggt så jag vet inte vad.

Hoppas Mange med blir kär i det så vi kan bjuda på det.

16/2 -08

I morses vaknade jag av Manges alarm klockan 8, jag var så duktig att snooza trodde jag. Men jag hade stängt av alarmet och som tur är ringer hans samåkningskompisar vid 9 och frågar om han kommer. Han flyger upp och blir arg på mig, med all rätt, men jag gjorde det inte med flit. Men han kom i väg och känner jag honom rätt kom han fram i tid med.

Idag ska Emelie klippa sig har hon tänkt sig, sen ska jag till ica och hämta mitt efterlängtade paket från H&M.
Du ska få se vad det är i den om några timmar.

15/2 -08

Glömde ju berätta att jag och Emelie har varit och hälsat på Marakos, Annica och Madde.
Det var en lång väg dit, men den gick bra trots den förbannade GPS tanten! Vi kom fram till stallet och Annica, Madde kom en liten stund efter. De tog in honom och sedan gick vi till ridhuset som är bara 300 m från stallet. Han har det jätte bra där, massa kompisar och många fina ridvägar. De berättade även att de har en rakstäcka och en gammal travbana där de brukade träna travhästarna.

Uppe i ridhuset satte Annica upp några hinder och Marakos hoppade utan några bekymmer. Eller nja han var lite tittig först men sen gick det hur bra som helst. De berättade att de har hoppat 90 cm med honom och han flyger över och tycker det är jätte roligt. Det gjorde mig glad :)

       
   


15/2 -08

Dagen efter Alla hjärtans dag. Man märker ju att den 14 är alla hemlighetsfulla och kära och det bara massa rosa moln överallt osv, men idag är det bara en vanlig dag, tänk att det kan bli så. Bara att vända på en hand.

Men igår var det mysigt! Jag och Mange åkte till Varberg och strosade runt lite, och var sådär nykära :)
Sedan åkte vi runt lite för det vi var ute efter var TP (Trivial Pursuit) men vi hittade bara deluxe eller Disney. Vi letade och letade men fann det inte. Så vi åkte hem för vi hade ett ärende att göra vid 16 tiden.
Efter det gick jag och Emelie runt lite på stan och då, DÅ hittade jag det! :)
Så igår blev det god mat, och efter det tände Mange massa ljus och jag bytte om till något "bekvämare".
Vi satte oss på golvet och spelade TP och åt godis och bara myste hela natten lång! Underbart.

14/2 -08

Alla hjärtans dag är idag!

Dagen började med att jag och Mange gick upp 07:30 för att hämta tvätten som torkat över natten, sedan gick vi tillbaka i sängen och la oss för att somna om och vakna vid 10 igen.
Vi ska nu äta frukost, ta lilla sjuklingen på en runda och sedan åka till Varberg och bara mysa :)

Ha en bra Alla hjärtans dag och ta hand om dig och din hjärtevän :)

image109 Jag fick låna den av Malin :) Snällt

13/2 -08

Nu lagar jag och Mange mat, små små korvar och bröd, ska bli gott, till efterrätt blir det majskolvar:)
Vi upptäckte att Nea har ett litet hål vid bröstet/bogen. Just nu är det väldigt synd om henne bara för vi gett henne mycket uppmärksamhet. Hon klarar av att gå i trappan och hoppa ner från soffan utan några problem men upp i soffan vill hon inte för då tjuter hon lite.

Nej nu ska vi äta sedan till tvättstugan igen.

13/2 -08

Jag och Nea är nu hemkomna från Lina och Tindra. Det började med att jag körde fel en ganska bra bit så jag fick ringa Lina, och hon gav mig rätt väg så vi kom fram. Lina, Tindra och Milou gick ut när jag kom och Lina sa att vi kunde släppa dem. Det gick mindre bra, för Milou muckade tydligen med Nea så hon blev sur och när hon då mötte Tindra  började de bråka och bita. Vi fick slå dem fria! Vi lugnade ner dem och gick på avstånd upp mot backen och där släppte vi dem, det gick bättre och de började springa och leka och hade jätte skoj. Tindra fick några bit märken, men det var tydligen ingen fara.

Vid 17 tiden begav vi oss mot Ullareds BK och skulle träna lite och så, men det var ingen där. Men vi gick bort på planen till agility hindrena, som bl a bestod av ett däck hinder, balansgång och en vippbräda. När jag och Nea gick på balansbrädan hoppade Nea ner när hon var högst upp och då hade hon tydligen stukat frambenet eller sträkt sig för efter ett tag började hon halta jätte mycket. Så jag tror det beror på att hon hoppade från balansbrädan.
Får se hur hon mår i morgon.
Nu ska jag städa undan lite och ta fram smutstvätten för ikväll ska vi tvätta.

13/2 -08

Kollar som sagt på Ellen och såg något som har blivit en hit i USA, men vad blir inte stort i USA?

De här dansstegen försöker alla lära sig.

13/2 -08

I morgon är det Alla hjärtans dag :)
Jag och Mange ska åka till Varberg och kolla lite, kommer ta med Nea och ta en promenad med henne där med, sen på kvällen blir det mys med god mat, levande ljus och spel. Längtar att få vara själv med honom hela dagen.

Jag var ute med Nea nyss i det underbara vädret. Det är inget fint väder men det är en behaglig temperatur. Jag vaknade av att vår fåglarna sjöng för oss:) Våren är på väg!
Lite senare idag ska jag och Nea åka till Lina och Tindra för att leka lite, sen ska jag följa med dem till brukshundsklubben i Ullared. Ska bli kul.
Nu ska jag fixa lite sen ska jag äntligen kolla på Ellen!

image107


12/2 -08

Camilla, förlåt mig så mycket!
Det var inte meningen att det skulle bli så, men jag LOVAR att jag ska gott göra detta.

Hoppas du kan förlåta mig

12/2 -08

Haha jag tittar på vänner just nu. Rachel är gravid med Ross och de går på ultraljud tillsammans och det är  lite kul för hon ser inte vad som är barnet och blir nästan hysterisk.

Snart kommer Mange hem :) Den underbaraste kille man ha! Älskar Magnus.

Nu ska jag duscha, fastna ju vid tv:n i stället.

image24


12/2 -08

Idag är jag verkligen seg. Var jätte trött när Mange gick upp innan han åkte till jobbet, vill bara ligga i sängen och sova bort hela dagen. Men det gjorde jag inte, för jag ringde Emelie och hon skulle diska hos Pontus sen skulle hon komma till mig och Nea. Då gick jag upp och gjorde ordning här hemma.
Emelie är nu hemma hos Pontus och ska plugga. Jag sitter här och gosar med Nea, ska ta en lite tur med henne senare.
Vill att Mange ska sluta nu!


12/2 -08

Två dagar kvar till Alla hjärtans dag :) Hoppas ni kommer få det bra, för det kommer jag få! :D

Igår träffade jag Mange för första gången på över en vecka, det var efterlängtat. Vi bara kramades en längre tid och det var underbart att få känna hans värme igen. Sen kom Pontus förbi och vi åt tacos och kollade på Manges få bilder från Åre, det var nog sammanlagt 25 bilder.
Klockan sprang i väg och Pontus tog med sig Emelie hem och jag och Mange gick och la oss, vi var så trötta så vi somnade då med en gång.

Strax ska jag och Emelie ta med Nea på en promenad.

10/2 -08

Nu har jag och Emelie varit jätte duktiga och ätit varsin flötig pizza, fast vi väljer nästan aldrig så flötiga ;)

I morgon åker jag till älsklingen! Det är så tråkigt att vara utan honom.

Oj måste ut med Nea innan vi ska packa. Orkar inte jobba i morgon vill ju bara till Falkenberg!

 


10/2 -08

Haha vad roligt!
Jag hjälpte Jonna och Fredric med att måla bräder till deras hus idag. Efter ett tag blev det långtråkigt och jag fick huvudvärk av all lukt, så jag hade planerat att åka med Jonna till henne när hon kom till maten. Så jag skickade ett sms till Emelie och sa att hon kunde hämta mig där när hon slutade.
Men glömde berätta för henne att vi hade åkte hem tidigare så nu ringde hon och berättade att hon var i Holsljunga för att hämta mig. Haha!
De kunde ju inte hon veta.

I morgon ska jag jobba för Maggan sen åker jag till Mange. Vad jag har längtat efter det!
Ska pussa på honom så han nästan kvävs.

10/2 -08

För dig som läser min blogg här kommer det roligaste, gulligaste, sötaste jag har sett!


9/2 -08

Är nu inkommen från en kall promenad med Nea. När vi kom till ytterdörren kröp det ut en liten skalbagge. Jag blev lite förvånad och Nea stod och tittade nyfiket på den, haha öronen stod utåt och ögon var stora som paraboler.

   (skorna jag köpte i fredags)

9/2 -08

Har ätit frallor nu. Det var gott.
Emelie berättade att melodifestivalen är ikväll, så vi ska kolla lite på det.
Tyvärr suger ju melodifestivalen nu mera, men kan ibland ha sina stunder.
Nea ligger avdäckad igen, fast hon har inte vart på några hyss idag. Ska ta en liten sväng med henne lite senare.

Mange kommer hem i morgon :)

9/2 -08

Mange ringde mig precis, han sa att de är på väg hem. Jag blev jätte glad!
Fick ett sms av Ida innan, de ska ha tjej kväll och de ville att jag skulle komma dit. Det var jätte snällt och jag blev glad att hon frågade, tyvärr kan jag inte :(

Har städat klart min lägenhet nu. Det nästan skiner om den. Får se om den är lika fin när jag kommer tillbaka och hämtar de sista sakerna eller om familjen undervåning har haft fest medan jag är borta.
Jag har ont i magen, fast det flyger massa fjärilar i den ändå:)
I morgon ska jag och Emelie packa det som jag behöver ha med mig till Falkenberg, hon får nog plats med lite hon med.

Nej Emelie ska vi ta och äta frallor?

9/2 -08

God morgon sa Nea och väckte mig. Hon har sovit som en gris i min säng och jag sov i soffan, det var obehagligt i natt med, det har det inte varit innan.
När jag hade varit vaken i ca 10 minuter ringde mamma och sa att de skulle åka till Jonna och Fredric och måla bräder undrade hon om jag skulle med för Jonna hade sagt till henne att jag vill hjälpa till, svarde jag att jag är inte redo nu så jag åker senare.
Idag ska Emelie tatuera sig, får se om hon har bestämt vart än. Ganska bra att veta det i tid innan man gör en permanent teckning på kroppen tycker jag ;)
Jag vill med tatuera mig, jag vet vad och vart den ska vara men Mange gillar inte tatueringar så jag får kolla om han tycker den verkar okej för det kommer bara vara han som får se den pga av platsen.

Nej nu ska jag hämta resten av tvätten sen ska jag städa. Hoppas jag orkar åka till Maria idag, men jag mår inget bra. Får se om jag går ner och äter mat hos Linda med, vill inte smitta de små.


8/2 -08

Emelie och jag har lagat tacos, det var jätte gott. Men så mätt jag blev! Sitter i soffan och jäser just nu jag och Emelie, men datorerna i knät.
Nea har däckat i min säng, stackaren är så trött efter vi var ute med Rocky och hon har inte lugnat ner sig försen nu.
I morgon ska jag städa hela lägenheten, damma, dammsuag och torka golven. Sen ska jag börja packa ner det jag behöver ha med mig.

Jag följde med Emelie till skolan tidigare idag, för hon hade glömt sina böcker hon behöver under lovet. På vägen hem gick vi in på Visko och där har de rea och jag hittade ett par fina stövlar med kilklack, de är jätte sköna att gå i med. Riktigt nöjd med dem :) Ska lägga in en bild lite senare.

8/2 -08

Är precis hemkommen från en promenad med Nea och Rocky. Jag var svettig långt innan vi kommit iväg. När vi var på väg var jag sur på Nea hela vägen tills jag kunde släppa henne lös. Hon drog och drog! Jag testade det mesta men hon drog ändå. JOBBIGT!

Rocky får vara hemma hos mig tills vi ska handla för det är onödigt att köra samma väg två gånger.
Tror det blir tacos ikväll, gott :)
Fick ett mms av Mange innan, det var en bild på en dal. Det var jätte fint, massa snö och sol hade dem.
Nu ska vi skriva lista sedan handla.

8/2 -08

Så där. Nu är jag lite mer nöjd än innan med min bloggsida.
Men jag ska äta frukost nu och sedan ut med Nea runt Åne och Emelie ska till skolan och hämta böcker hon glömt, sen har hon lov :)

Ja Matt är kvar, han åker på tisdag eller nåt.

8/2 -08

Jag sov i soffan i natt, men jag har sovit dåligt. Sen drömde jag att Mange hade kommit hem några dagar tidigare för att vara med mig, men vi bråkade bara och jag blev biten av en dammråtta som var en levande, och så fick jag jobb på Gustaf Bratt. Skulle servera på ett bröllop, i fula kamoflage kjol och leggings (!) det var sådär.

I natt vaknade jag av ett ryck och kom på att jag har ju glömt att tacka Emelie för att hon hjälpte mig med bloggen igår + annat. Tack Emelie! :)

Idag är Emelie hemma med mig, jag har planerat att vi ska ha lite mys och gotta oss. Äta väldans god mat.
Men ska även städa och packa med mig det jag vill ha till Falkenberg.

Nu ska vi äta frukost

7/2 -08

God kväll.
Ikväll har jag bara ägnat tid till att redigera min blogg, jag börjar bli sur så då passar jag på att lägga av så jag inte skadar nåt. Men lite bättre blev det.
Jag jobbade idag med, sena passet. Det gick bara bra, jag hade mamma som hjälp innan hon gick 10 min före mig. I morgon får jag vara ledig om inget dramatiskt skulle hände där nere. Ska ändå ställa klockan tidigt så Nea får sig en god och lång morgon promenad.
Jag skulle gått ut med en mamma från dagis idag, men jag känner mig inte så frisk så jag gav återbud, men vi ska nog göra det på lördag. Hon har en 14 månaders gammal shäfertik, det hade vart kul, men jag vill inte att Nea ska äta upp henne!

I morgon är det fredag :) Då är det bara 4 dagar kvar tills jag får träffa min kärlek, ganska länge ändå :(
Nu ska jag sova, kommer nog sova i soffan med Emelie i natt.

6/2 -08

Jag pratade med Mange för en kort stund sedan. De har varit på ett badställe med kanske 5 olika bastuar (?) med olika temperaturer och en isvak, och sedan kunde man simma i en basäng inom hus som sedan blev utomhus.
Lät jätte roligt och jag blev givetvis avundsjuk! Tyvärr avslutades vårat samtal lite olykligt, men det tar vi igen i morgon!

Pappa var hemma från jobbet idag :( Typiskt när jag har Nea där, börjar känna att jag med börjar få men det är nog bara inbillning, det måste det vara!

Nu ska jag ta och springa med Nea sedan ska jag bannemig sova, har sov morgon i morgon och jag vill inte jobba sent på fredag!

6/2 -08

Då har jag och Emelie vart i simhallen och simmat. Värst så duktiga vi var. Vi passade även på att sola, det var så skönt och avslappnande.
Nästa gång får vi nog gå in för det. Jag blev ändå trött av det, kommer lägga mig tidigt.
Hoppas Mange och pojkarna har kul med, såklart de har! Får se när de är tillbaka för han skulle ringa mig då.

Ska göra nåt nyttigt att äta, sedan gå ut med Nea en runda och lägga mig efterd det.

6/2 -08

Dagen har gått ganska fort. Det är skönt.
Nu är pappa sjuk och Nea ska vara hos honom i morgon. Mamma har precis tillfrisknat så just nu känns det som att jag kan drabbas med, men som tur är har jag inte vart hos dem så mycket, men jag jobbar ju med bakterifyllda barn så jag ska väl inte helt uteslå den tanken.

Fick ett sms av Emelie innan, hon ville att vi skulle bada idag i stället. Senare fick jag ett sms av Mange att de skulle till något badställe ikväll, haha lite lustigt att turteduvorna ska göra samma sak samma dag ;)

Nu ska jag stoppa ner bikinin i en påse.

5/2 -08

Idag blev det att jobba med, kommer nog få jobba hela veckan men inte åt mamma, för nu är Ann-Britt sjuk med.

Det var kaos idag, vi hade fulla bord och mitt bord som består av de minsta var även de skrikigaste och spralligaste! Ingen skulle äta upp och det skulle suras och tjivas. Därför jag inte vill ha barn och ogillar dem.

Jag och Emelie var och handlade lite innan, det blev baguetter idag. Jag känner att jag börjar bli fetare och fetare. Skulle ha tränat hos mamma och pappa denna veckan, men bara för att jag arbetat har jag inte haft någon lust. Men det ska jag ändra på! På torsdag ska vi simma.

Jag vill åka utomlands! Längtar till våran Karibien kryssning

4/2 -08

Jag pratade precis med Mange. Det var jätte kul, han berättade hur kul de hade och vad de gjorde. Jag blev avundsjuk! Saknar honom bara mer nu! Han saknar mig nog lika mycket. Kan tänka mig att det kommer bli massa pussar och kramar och inte släppa taget av varandra när vi ses:)

Men en annan jag saknar är Hannah, pratar med henne på msn nu. Jag tycker om henne otroligt mycket, önskar att vi bodde närmre varandra. Vill hälsa på henne i Norge och bara vara som vi brukar.

4/2 -08

Min mamma är sjuk så idag fick jag hoppa in i hennes ställe och jobba. Det var skönt faktiskt. Jag gillar att jobba på mammas förskola, gillar alla där.
Jag hade inga problem med att gå upp tidigt, hade tänkt att gå till jobbet men tiden drog före min ide.
Det var vissa ungar som kände igen mig, men som vanligt ville de sitta i knät och ville att jag skulle spela med dem.
Haha det var en liten tjej som sa nåt jätte kul, hon berättade att hennes bror på 9 år är ett gatubarn, för det har han själv sagt, haha!

Nu ska jag ta mig en liten tur med Nea eller så leker jag på trädgården.
I morgon är det en vecka kvar, lååångt!

3/2 -08

Nu är jag hemma i min lägenhet. Har hämtat Emelie som kommer att bo med mig denna veckan.
Vi handlade lite mat och frukost tidigare, har ätit mat och nu trycker vi i oss onyttigt. Ska ta mig tusan sluta med det! Kommer dra med mig Emelie för att simma lite.

Ska ringa Mange sen, saknar hans röst redan. (töntigt men så är det när jag är nykär)
I morgon ska jag jobba, även på tisdag. Det kommer göra att dagarna går fortare och det är bra :)

Alldeles strax ska jag ut med Nea hunden.


3/2 -08

Nu är Magnus framme i Åre, de ska åka skidor för de får inte stugan försen eftermiddag. Jag saknar honom redan jätte mycket!

Jag och Marie var ute igår. Vi tänkte att vi tar Harrys för det är blir nog roligast. Där möttes vi av penisonärer typ, efter ett tag stod vi inte ut så vi gick till Grand, där fick vi stå i en lång kö och det snöade stora flingor på oss. Väl inne var det väl sådär, det har vart roligare. Men när vi velat klart om vart vi skulle vara började vi bugga framför ett dansband. Det var riktigt kul.
Vi får göra om det, men då får det vara roligare musik!

Saknar dig gosen!

       

2/2 -08

Igår i natt hade jag problem med att somna, ibland var det för varmt eller så var det kallt. Dessutom låg Nea på mig och tog massa täcke.
Jag hade ställt min klocka på 08:30 för Marie skulle väcka mig vid 9 tiden, men hon ringer mig 07:56! Jag gick upp och hälsade på familjen DeRoma och grattade Natta på hennes födelsedag.
Vid 9:15 kom Marie till mig och jag packade och gjorde mig färdig sedan åkte vi till Falkenberg, det var en underhållande resa då vi hade allsång med Disney klassiker ;)

När vi hade lämnat våra saker i lägenheten gick vi runt på stan, när vi kom tillbaka hade Mange åkte till Martin för att hjälpa honom lite och det var vid 13 tiden, han är fortfarande inte hemma. Vill ju ge honom massa avskeds pussar!

Nu ska jag och Marie spela Wii och äta lite.

1/2 -08

Gah det är ju första februri idag! Det betyder att det är inte långt kvar tills jag fyller år :)
Det var ju lite storm igår, och det fortsätte lite idag med, så när jag och Mange skulle ut med Nea tig vi på oss varmt. Blev nog lite för varmt, när vi hade gått sådär 300 m var vi jätte varma och det var bara jobbigt att gå. Men vi gick och kollade lite på de små översvämningarna som finns runt ätran.

Idag ska jag åka hem och fixa lite med lägenheten och lämna Nea till mamma och pappa, för jag och Marie kommer tillbaka i morgon, men sen är jag hemma en hel vecka.

Fattar inte hur en liten snor unge kan få det att bli så personligt!