27/2 -08

Pratade med Emelie i telefonen 52 minuter. Vi pratade om påsklovet och när vi ska till Jönköping och att Rocky kommer och hälsa på här. Det ska bli kul, kom på att jag ska jobba dock.
Jag berättade lite om vad som hade hänt Nea för henne med. Vill åka tillbaka och gosa med henne, ge henne all  min kärlek!

     

Kommentarer
Postat av: Jonna

Har hon verkligen varit så liten som på korten? Klart att hon har eftersom att du har kort på när hon var så liten men det kommer jag inte ihåg.
Fina tjejen, Chappie låg med hennes boll i sängen innan. Ungefär som att han fattade. Blir ledsen när jag ser alla korten!
Vad vuxet av dig att skriva om det där med 18-års gränsen. Både du och jag borde ju veta eftersom att vi INTE var 18 när vi gjorde det.
Puss kram

2008-02-27 @ 17:05:34
Postat av: mamma

vad många fina kort du har på busfröken det är som Jonna säger jag blir också tårögd när jag ser alla fina kort på Nea,saknar henne pappa med jättemycket

2008-02-27 @ 17:38:50
Postat av: Linda

Jag saknar henne jag med. Idag 29feb. var jag ute i trädgården med barnen och jag hittade en av hennes tennisbollar.. aldrig mer får jag kasta den till henne och se henne springa runt som en liten guttaperka i trädgåreden. Det gör mig så lessen.. Tillochmed Stoffe blev nog lessen för han såg bollen med och frågade om Nea kommer tillbaka, och när jag sa nej undrade han om hon var död fortfarande. Gode tid vad säger man till en sådan gullunge som han..

2008-02-29 @ 14:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback