23/4 -2010[My TV is back]

Igår lyckades sambon få igång TV:n och vi satt fastklistrade och zappade bland alla kanaler för att visa att vi inte tycker mer eller mindre om någon annan kanal så vi skulle få ha kvar kanalerna.

Jag ska försöka att inte sitta fastklistrad, men det är rätt bekvämt att ha kanaler igen.

23/4 -2010[Fötter]

Visste ni att man inte ska prova skor på morgonen (i butik, för att köpa) då fötterna är smalare och mindre än senare på kvällen?
Fick veta det idag. Kassörskan sa att man ska prova skor sent på kvällen, vid 22 för att verkligen veta om skorna passar din fot.


21/4 -2010[Hundmarknad]

Tidigare idag var jag och Sara nere på torget med hundarna och kollade in marknaden.
De var jätte duktiga. Det var för mycket barn och människor för hundarna att hålla koll på så de gick bara vid sidan om oss och strosade runt. Det kom fram två flickor och ville klappa hundarna och det tyckte hundarna var roligt.

Nu sitter jag hemma hos Martin och Sara och väntar på att grillmästaren ska komma in med korvarna så vi kan äta. Fast Johan verkar ge de mesta till Lilja ;)

I morgon bli det Halmstad med Diana.


21/4 -2010[Syndat]

Igår syndade jag lite.

Hoppas du tycker om mig ändå Sara.

21/4 -2010[Pinsamt, eller?]

Det måste vara pinsamt för alla "experter" som står och säger "gör så, gör si" och när man gör det så blir det fel.

De sa att våren var på väg nu så alla med dubbdäck var bara tvugna att ta av dubbdäcken den 16/4. Vad händer då? Det börjar snöa. Någon konstigt med det i april? Inte direkt.


De sa att det var inge problem att lyfta alla plan efter vulkanutbrotten, för nu är faran över. Vad händer då?
Man skyller ifrån sig på flybolagen, när det blev mer utbrott.

Måste vara kämpigt att vara "expert".

 


19/4 -2010[Up, up and away]

God morgon.
Idag var meningen att jag skulle flugit till London. Trots min stora besvikelse och frustration är jag helt maktlös. Ett vulkanutbrott är inget jag har rått för. Det finns de som har/har haft det besvärligare än mig, så mina beskymmer är en fis i rymden.

Sovmorgon fick jag iallafall, men nu ska jag iväg och jobba.

14/4 -2010[Hippeti hoppeti]

God degens.

Underbar solig dag idag med, så jag tog med Disa till BK och tränade lite. Eller vi lekte mest. Hon älskar att springa genom tunnlarna så när vi kommer till agilitybanan springer hon direkt dit och ska springa fram och tillbaka.


Nu ligger hon och stensover, jag känner att det hade inte varit helt fel att göra det heller. Man blir rätt trött av värmen, och så har hjärnan varit på högvarv med tanke på det som hände igår.

Äh jag gör en Disa.

13/4 -2010[Gammal]

Börjar känna mig gammal


13/4 -2010[Vilken familj!]

Först förstör dom ens liv, sen vill dom att man ska titta på en cirkusparad


7/4 -2010[Solisar]

God dag.

Idag tog jag lite sovmorgon och det var skönt. Kände mig utvilad och tänkte att den här dagen kommer jag bara glida förbi. Men, tyvärr. Jag jobbade häcken av mig och att jobba utan att äta eller dricka är inte proffsigt, så nu är jag seg.
Sambon har somnat så jag kan krypa ner jämte honom innan jag ska köra honom och sen följa med Sara till, Fjärås/kungsbacka/Åsa eller nåt sånt.

3/4 -2010[Glader Påsk]


3/4 -2010[Toppen]

God morgon.
Jag kom inte in på blogg.se igår, någon mer med det problemet eller är det bara våran dator som redan börjat påskfira?

Igår var ingen dag jag vill göra om. Jobbade 6-16 utan mat i magen. Inget bra för mig. När jag kom hem skrek jag på sambon, sen grät jag, sen flummade jag. Stackars min sambo, men han känner mig tillräckligt för att veta hur han ska ta hand om mig i den situationen. Gulle dig!


Så kände jag migJust nu spelas det hög musik (satan från ovan kommer väl ner snart, eller så gör hennes springpojkar det)
Ska ställa mig och diska den underbar högen som vi byggde igår, sen ska jag till Sara. VI ska åka med Sanna till Överlida.

 


1/4 -2010[7000 ton]

Vad kan jag säga? Jag hatar folk på skärtorsdagar.
Så giriga, så åpna, så sega, så mycket i vägen.

I morgon är det samma visa, OCH på lördag. Jag trodde jag var ledig på lördag, jag såg fram mot att vara ledig på lördag. Fan och.

1/4 -2010[Stjärttorsdag]

God morgon allesammans.

Idag är det stjärttorsdag och jag ska ut och slåss med alla penisionärer och de yngre. Men inte för att handla mat, nej för att försöka plocka upp godis till de små giriga djävlarna.Svensken äter genomsnittligen 17kg godis per år, det är mest i välrden och dubbel så mycket godis jämfört med genomsnittet i EU. Påskhelgen är den helg vi äter mest godis på året.

Emelie!