31/5 -08[Händelse nr 2]

När vi var klara i Holsljunga begav sin familjen Linda hem och jag följde med Jonna hem. Tiden tickade iväg och våran överraskning till mamma och pappa var dags att lägga till verk. Magnus och Fredric kom till oss och jag och Mange åkte till Svenljunga för att köpa en blomma och då smsar Jonna och säger att de är på ICA. Oh no!
Vi gick till blomsteraffären och köpt en jätte fin stor blomma. Vi åkte direkt hem till mamma och pappa där Jonna precis kommit med. Vi gick in och när vi var vid dörren kom mamma och pappa. Helt förvånade och glada.
De har varit på Kreta en vecka, och när de kom hem hade tänkt äta pizza och bara ta det lugnt. Men vad fel de hade.
På baksidan grillades det och hela familjen med barn stod i hallen och välkomnade dem hem. Det blev jätte glada och hela kvällen var perfekt. Det bjöds på mat, efterätt, konjak och cigarr in till sena kvällen.
Vi alla skrattade och levde liv.
Sen åkte Linda hem och sen Jonna och Fredric. Vi restreande titta på fillm och somna sen gott i våra sängar:)

   


31/5 -08[Händelse nr 1]

Nu ska det berättas om gårdagen. Vi kan börja med att Jonna ringde mig och frågade om jag och familjen Linda kunde åka till Holsljunga och bada när jag kom hem från Maria och det blev bestämt att när jag kom hem så åker vi direkt.
Maria skjutsade mig till Linda och barnen kom och vara som galningar för de blev glada att se mig.
De alla var klara men Jonna och Fredric var tvugna att åka på ett ärende så de skulle ringa när de var tillbaka.

Händelse nr 1: Linda gick upp på toaletten och barnen gick ut, efter en kort stund ville jag gå ut och se vad de gjorde och såg bara två av tre och frågade Sabrina vart Nathalie var, inne blev hennes svar. Jag ropade efter Natta och inget svar (som vanligt!) så jag började leta runt lite snabbt. Sen gick jag ut och frågade Chsistopher och han sa att hon är ute, så jag letade och ropade, men ingenting.
Shit tänkte jag. Jag ropade till Linda och frågade om hon var där uppe, nej det var hon inte. Vid grinden hade Sabrina hitta hennes skor och keps. Ännu mer shit tänkte jag.
Sprang upp och letade, sprang ner och letade sprang ut och letade. Bina och Stoffe gick till våra grannar som de brukar gå till och letade. Men ingen Natta. Linda kom ut och frågade om vi hittat henne, nej det har vi inte. Så hon blev lite rädd och började leta i hela grannskapet. Jag sa åt Bina och Stoffe att stanna på trädgården ifall hon skulle komma och att de skulle ha telefonen på sig så de kunde ringa 112 om det kom någon skum person.
Vi letade i säkert 40 min efter henne och Linda var livrädd och bröt ihop, vi var 1 minut från att ringa henne försvunnen. När hon kom på att hon kanske gömt sig under sängarna. (Hon har en säng som har 40cm tjock sängstomma med ett litet hål de kan krypa genom) Jag hade kollat under sängen men inte sett något. Stoffe och Bina sprang in fort och sedan ropade de att de hittat henne. Då hade hon en filt över sig och så hade hon somnat så hon hade ju inte hört oss. Vi blev jätte lättade och glada! Vi stod och kramade henne i säkert 10 min. Sen kom alla grannar som hjälpt till och även de blev lättade. Tack till alla er som hjälpte till!
Efter den händelsen blev det glass och sen åkte vi till Holsljunga och det var helt underbart.

 


29/5 -08[Gör mig redo]


Är hos Maria just nu. Vi kom hit lite efter 4 och sedan gick vi och kollade på stan, tänkte köpt något MEN jag var duktig och köpte INGETING trots alla fynd jag hittade:)
Nu sittr jag vid datorn och spelar go musik och Maria bäddar sängen. Jag har redan hittat vad jag vill låna av Maria, ibland önskar jag att jag hade hennes garderob!

Ska vra social med Maria nu. Hörs imon.

29/5 -08[Vad är klockan?]


Jag har drömt massa jobbiga och onödiga drömmar i natt. Vaknade upp och blev ganska pigg när Mange skulle åka, så jag tänkte jag går upp nu, men jag vände mig om somnade om. Alarmet ringde 8:30 och jag gick upp. Har fixat och donat här hemma, får väl se om det ser likadant ut när vi kommer hem på lördag.

Tänkte att jag går till bussen vid 10:30 för jag ska fixa ärenden, gott om tid tänkte jag. Men nu är ju klockan snarrt kvart i 10 och jag sitter och äter frukost!
Får snabba mig nu.

28/5 -08[Resultat av dagen]


Har ju glömt att berätta hur det gick idag. Så här gick det.
Mange vill ha lägenheten!!! Vad nöjd jag blir. Den var lite större än den förra iallafall sovrummet och köket + trädgården. Blev mer intresserad av den än den första vi såg, men vi ska buda på bägga. Synd bara att de är så populära för de hade redan börjat buda på den. Tråkigt, men inget vi kan göra åt saken.
Mange ska prata med banken i morgon så får vi se vad som händer. Jag håller inte andan iallafall.

Ska sova nu.


28/5 -08[Listan]

Antal
Antal killar du kysst:
En del
Antal tjejer du kysst: Ytterst få
Antal syskon: 2 stora systrar
Antal piercings: 3 i öronen
Antal tatueringar: Två

Framtiden
Namn på barn:
Saga och Carl
Drömjobbet: Inte en aning.

Har du någonsin
Varit kär:
Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Ja, när jag var liten:)
Skolkat: Ja, det med
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Ja
Knarkat droger/använt alkohol: Använt alkohol

This or that
Cider eller öl:
Cider
Pepsi/cola: Coca Cola
Mc donalds/burger king: McDonalds
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt

Vem var den senaste personen
Du nuddade:
Mange
Du pussade: Mange
Du pratade i telefon med: Mange
Du msnade med: Hannah och Emelie
Du kramade: Mange
Du skällde på: skällde och skällde, prata lite högre till Mange

Har du någonsin
Blivit kallad hora:
Ja
Ljugit om din ålder: Ja
Bråkat utan anledning: Ja, tyvärr

Har du under senaste månaden
Druckit alkohol:
Ja
Rökt: Nej
Shoppat: Ja
Skejtat: Nej
Bakat: Nej
Motionerat: Ja
Solat: Ja


28/5 -08[Då var det dags igen]


Nu är jag nyduschat, dvs torr (ej håret) och len av min bodylotion.
Om 30 min kommer jag bli svettig igen, suck. nödvändigt att duscha? Nja det får man tycka som man vill. Men jag ska gå till visningen och dessutom är det sketa varmt, det sa Danne när han kom föbi.

Jag är jätte trött idag, vet inte varför. Jag har ätit, promenerat (inte långt dock) haft in frisk luft och har inte suttit vid datorn hela tiden, har läst Vr och lite ur en bok med.
Har bokat klipptid hos, vad jag tycker, den bästa salongen i stan:)

28/5 -08[Wish of the day]

Dum som jag är har jag suttit och kollat på massa ressajter och vill åka utomland. Jag har tid men inga pengar ju, det går till lägenheten och valpköp.
Längtar jätte mycket efter att få hem en liten valp och dressera och se den växa upp:)

Ska kolla på Ellen nu.

28/5 -08[Mitt nya jobb]


De ringde från SCA och frågade om jag kunde börja en vecka tidigare och det betyder att jag får jobba två veckor längre än tidigare bestämt. Det tackade jag inte nej till:) Känns ju askalas om vi nu flyttar!

Det har uppstått lite problem när det gäller torsdag men eftersom jag så gärna vill till Maria så är Mange så snäll att han kör mig till Borås och så stannar han i Svenljunga och åker därifrån på fredag morgon och kommer sen tillbaka på kvällen. Rörigt JA.
Ska äta middag nu.

27/5 -08[Ute hela dagen]


Jag har varit ute nästan hela dagen. När Sara hade slutat undrade hon om jag ville åka hem till Martin och sola, så jag slängde på mig bikinin och åkte. Efter 1 timma komma Mange och började skjuta hagelgevär och jag och Sara provade på, det var kul. Sen åkte jag och Mange till Biltema i Halmstad och när vi kom tillbaka till Martin sköt Mange lite mera med sitt nya sikte och jag vara i garaget med Sara.

I morgon blir det visning och jag är lite pirrig över det faktiskt, haha. Ska gosa ner mig i sängen med Mange nu.

27/5 -08[Sommar'n är här]

Sanna ringde och frågade om jag ville följa med henne och gå ut igen, javisst. När hon kom hade hon linne och shorts på sig och jag hade tänkt ha långärmat och jacka. Tur att jag inte tog det för det är riktigt varmt och skönt ute! Önskar att vi kunde ha sol  på balkongen med.
Kollar på Ellen just nu, hon är i Orlando och håller på att busa. Jätte kul att se.

27/5 -08[Glad igen!]


God morgon/god middag.
Jag har varit vaken en stund, suttit och kollat på köpreklam haha så dumt det är. Ringde till mäklaren innan och vi ska på visning nr 2 i morgon, sen är det bara en visning kvar och där vill jag bo! Så fräsht och helt nyrenoverat, men det är dyrare att bo där men större:)
Ska boka biljett till Borås idag med, ska åka tåg dit.

26/5 -08[Meningslöst]

Det börjar bli meningslöst. Orkar inte ta upp det hela tiden, orkar inte tänka på det. Börjar inse saker nu, vilket gör mig väldigt ledsen.


Jag har varit och kollat på en visning tillsammans med Ove och Elsa (Manges farföräldar) och det gillade det de såg. Vilket är väldigt kul att höra eftersom vi mest har vart och kollat på ruckel, ska kolla på ett till på onsdag sen har vi en till visning vi vill gå på, ska ringa till dem i morgon.
Vad spännande det börjar bli, snart har vi våran Ella med:) (Emelies namnförslag via en dröm)
Kanske ska hjälpa Mange med maten nu.

26/5 -08[Lång promenad]


Sanna kom förbi vid 12 tiden och skulle hämta sin jacka hon glömde i min bil. Hon var på väg ut på en promenad och frågade om jag ville följa med. Självklart! Så vi gick en lång promenad och tjata massa skit, go tjej.

Ringde Ove och han ska följa med på visningen, känns skönt att ha med någon som kan.

Om 10 minuter kommer Sara till stationen! Jag har saknat henne så det heter duga, du är varmt välkomnad:)

26/5 -08[För jädra kul]

Det här är ju för jädra kul, tycker du inte?!


Manges förbannade tagentbord har gett upp! Vissa bokstäver vill inte in i matchen!

26/5 -08[Flyttdags?]


Jag vaknade 10.30 idag, drömde världens miffo dröm! Sen kom jag på att jag hade tvättid så när jag ska gå ner ringer min mobil. Det är dolt nummer, åh vad jag hatar det! Det var min Mange som sa att han hade hittade några fina boenden till oss så jag ringde till mäklarna och bokade visningar:) Så förhoppningsvis flyttar vi iår:)

Ska äta frukost nu, sen träna lite och givetvis kolla på Ellen:) (det enda positiva att vara arbetslös är att man kan kolla på henne)

25/5 -08[Dags att gå]

Det är fint väder ute och solen skiner fan inte på balkongen och vi har ingen gräsmatta :(
Mange åkte till Martin för att hjälpa till i garaget, funderar på att åka dit och sola på hans gräsmatta men det är inte  lika kul när Sara inte är där.
Vi var och kollade på huset är vi är intresserade av. Läget och tomten är så perfekta men vilket renoveringsobjekt:( Typiskt!

 Söta pappa :)  Hampus

25/5 -08[Lite av varje]

Tänkte att jag berättar lite om helgen.
När Marie kom till mamma och pappa i fredags var jag klar till hälften så det var bara smink kvar. Det var första gången på länge som vi slapp stressa. När vi var klara begav vi oss till byn och bestämde oss för att besöka Bjön Bagare.
Haha på vägen dit mötte vi en stupfull kvinna som skulle ta ut pengar, Marie visste vem hon var så vi hjälpte henne. Det var rätt kul.
När vi kommer in på Björn Bagare blir vi varmt välkomnade :) Det var super trevligt där, sen åkte vi med Maries jobbarkompis in till Borås och vi gick direkt till Brasseriet. Där inne var allt lyckat. Vi hade super duper kul. Jätte lyckad kväll!
Tusen tack Marie!♥

    

24/5 -08[God kväll]

Jag har inte haft tid att skriva blogg i dag. När jag kom hem åkte jag och Mange på husvisning sen har vi varit borta till 19 efter det åkte vi till Jeason och tog hand om honom. Kom hem igen vid 20 tiden och så kollade vi på Eurovision tävlingen.
Vi båda är aptrötta, så nu ska vi sova. Kommer uppdatera om gården i morgon:)


23/5 -08[hemma]

Nu är vi hemkomna från Borås. Vi har haft riktigt kul! Helt lyckad kväll måste jag säga. I morgon ska jag mysa massa med Mange sen ska vi åka till bohusmalmö (?)

23/5 -08[Utgång med två hjärnceller]

Hej. Då var det bara en hjärncell var kvar då.
Min och Maries vi får väl se hur det blir:)
Vi har gjort oss ordning och är redo för att gå ut, tror jag.
Smek uti byxan

23/5 -08[Snabel-a]


Jag har spenderat hela min förmiddag med familjen Linda. Det har varit bra väder så det har varit helt okej. Men nu är jag jätte trött, ska hoppa in i duschen och sen vila, eller tvärtom. Marie kommer hit vid 16. Åh så kul!

Prata precis med Mange, saknar honom redigt nu. Känns kul att vara ifrån varandra för då känner man hur mycket man älskar den andra person. Och jag älskar Mange SUPER mycket:) Är lycklig som har honom.

Ska gör nåt av det ovanstående nu.
Smek innanför byxan

23/5 -08[family walk]


Ringde Linda och undrade om hon och barnen ville följa med och gå ut med Mille och det vill de. Det lät som barnen tyckte det var spännande.

haha kom på en rolig sak som hände igår. Ibland har jag mindre hjärnceller än andra. Marie undrade om jag han köpa alkohol till henne för hon hann inte.
Jag - Ja visst vad får det lov att vara?
Marie - 5 skogsbärcider, 2st 4,5 och 3st 7,0.
Jag - Okej, men vad är 4,5 och 7,0?
Marie- Öhh alokoholhalten.
Jag - På vadå? Öl?

Haha ja så dummer jag är ibland.

23/5 -08[God morgon]

God morgon, god morgon (på det sättet jag och Mange säger det på)

Nu sitter nog mamma och pappa i planet på väg till Kreta :) De gick upp vid 3 tiden i natt och jag har inte hört dem, men sen å andra sidan brukade jag aldrig höra dem heller när jag bodde här.

Det är fint väder ute så jag kommer hållla mig ute hela dagen och åka till Linda och hjälpa henne med gräsmattan tror jag. Kanske tar mig en tur med Mille snart med.

Vill krama Mange nu!

22/5 -08[Min nya bil]

Just det ja.. Jag har hittat min nya drömbil som jag gärna vill ha.
Chevrolet Camaro
bild

22/5 -08[Längtar nu]


Jag längtar så för jordans mycket till på tisdag! Det verkar som alla tycker det verkar vara bra så jag hoppas det är bra och att vi får övertag. Hoppas hoppas!
Fast jag kanske ska komma ner på jorden och övertala mig om det finns negativa saker med.

Träffade Jenny och Andreas på sommarfesten och de sa att vi får ta ut Mille så mycket vi vill, så jag åker förbi i morgon bitti och går ut med honom :)
I morgon bitti åker mamma och pappa, hoppas allt kommer gå bra för dem.
Nu ska jag vara social med pappa

22/5 -08[Sommar fest]


Idag har jag gått en promenad med Mille, Jonna och Hampus, han drar ju precis som Nea. Lite jobbigt, men jag är van så det var inte jätte jobbigt.
Sen när vi kom hem tvättade vi bilarna de glänser men på röven är det smutsigt än, hur mycket jag än tvätta. Suck!

Vid halv sex ska jag på en sommarfest på bergsäter. Tur att det är fint väder.

Jag är trött, har varit upp sedan 07:30 plus att jag sovit sådär bra. Ska inte klaga. Ser fram emot i morgon Marie!! Gah så galet!
Saknar dig Mange.

21/5 -08[För att du är bäst]


Jag har nog världens bästa pojkvän. Ja jag har faktiskt det. Nu kanske du tänker "aha varför är han mycket bättre än min?" Jo för att han ställer upp för mig i vått och torrt, han älskar mig trots mina brister, han är lycklig med mig, han kallar mig flickvän inför andra. Det gör honom bäst!
Jag litar på honom till 100%, och det är jäklit unik för mig! Han får mig känna mig trygg, älskad och fin när jag tycker mottsatsen.
Han får mig att le på regniga dagar, hans leende är som solens strålar.

Jag älskar dig Magnus

21/5 -08[Det är fixat]

Nu är jag lugnare. Det jag skrev i förra inlägget är näst intill löst nu så vi behöver inte dra upp det.

Tack så jätte JÄTTE mycket Mange för att du ställer upp för mig. Älskar dig otroligt mycket!

21/5 -08[Jag är så BLÅST!]

Jag visste att det var något skumt med det, men jag är ju så förbannat lätt övertalad. Jag sa hela tiden att jag inte ville att jag ångra mig men du gav dig inte!
Fan jag är så jävla arg och upprörd, jävligt ledsen och har panik nu!

21/5 -08[Se där ja]


Nu är väl jag något klantig. Ursäkta Sanna.

Har pratat med Marie och vi bestämde oss, eller? Haha hur som helst kommer jag till dig. Vi kan dricka vin och bara vara flummiga. Älskar det.
Ska beställa lite taxfree grejer åt mig från mamma och pappa :D

21/5 -08[Lilla snigel]

Sanna och Maria har nu varit här, de har berättat om projektet och jag blev medlem men nu ångrar jag mig.
 Vill inte vara med, men vill inte att de ska tycka illa om mig för det. Jag tycker ju bra om dem!
Ska prata med Sanna när vi åker, hoppas hon förstår. Känner mig så, åhh! Kluven.

21/5 -08[going, gone]


Om en liten stund kommer Maria och Sanna hit och ska visa nånting. Jag har inte en aning om vad det är så jag väntar med spänning.

Fick ett sms av Mange som han fått av en kompis. Vi ska ev till Öland på midsommar, men det är ett tag dit mycket händer innan dess. Maria jobbar iallafall på Öland i sommar så vi kommer åka dit och hälsa på:)

21/5 -08[Blev inget med det]

Blev ingen solning nu, tar det ev innan jag åker.

På tal om inget. Jag har fått mitt schema så jag ringer dig sen när jag tror du är hemma och kan prata så får vi planera:)

21/5 -08[Sola?]


Funderar på om jag ska gå och sola lite inomhus. Känner att jag vill ha mina fräknar så jag gör nog banne mig det :)
Ses om ett tag

21/5 -08[Jag fattar ingenting]

Men jag fattar ingenting på denna sidan.
Jag vill ju läsa mina tillagda kontakter eftersom jag inte kan adressen till dem. Hur gör jag då?

21/5 -08[Flyttat?]

Bild

Min blogg har flyttats, jaha ja. Så trevligt :)
Senare idag kommer Maria och Sanna hit, de ska visa mig ett projekt Maria har börjat med det ska bli intressant.

Vädret är bra konstigt. Himmeln är klarblå och solen skiner men det blåser fortfarande isvindar. Brr..

Ska äta frukost nu. Tjo så länge

20/5 -08[Whata f*ck]

Vad händer med vädret? Så jädra irriterande! Solsken men blåser is, regnar gör det med ibland. Omoget!

Pratar med Hannah på msn, vad jag saknar det tjejen! Vi hade jätte kul ihop, haha. Kan inte undvika att sitta och skratta för sig själv när man tänker på det.

20/5 -08[Det går som på räls]

image420
Jag trodde dagen skulle gå sakta och att jag skulle gräva ner mig. Men faktiskt har dagen flytit på bra. Jag har hållt mig sysselsatt.
Vi ska tända ljus för Nea idag. Det gör vi alltid den 20:e.

Jag har skickat in min ansökan om att studera upp mina betyg till hösten, känns riktigt bra.
Nu ska jag vika tvätta och plocka undan lite, sen ska jag kolla på Kenny Starfighter :)


20/5 -08[Rätt duktig ändå]

image419Bild

Ja rätt duktig är jag väl lite nu på morgonen. Jag har varit på Arbetsförmedlingen och skrivit in mig, diskat halva disken, gått en promenad.
Det tycker jag är helt okej. Ska träna sen efter Ellen tänkte jag.
Efter din kommentar Jonna, så funderar jag på att åka till dig på torsdag, jag har ju ändå ingenting att göra.

Förresten, mamma skickade grattis sms till mig, jag har namnsdag idag:)
Grattis till alla Karolina och Carola :)

20/5 -08[3 månader sedan]

image418

Det har gått 3 månder sedan Nea omkom. Tiden går fort.
Tänker på henne varje dag, brukar sitta och kolla kort på henne. Det är kämpigt stundtals.
Den här månaden kommer nog bli tuff. Igår såg jag en unghund utanför våran byggnad och jag önskade att Nea var upp hos oss så jag kunde krama henne.
Det är en tuff dag idag. Vill hoppa över den.

19/5 -08[My misstake!]

Idag kom jag ihåg SCA mötet och var där i god tid. Det gick bra att vi fick veta vad vi kommer att göra. Men det negativa, ja för det är klart att det måste finnas något negativt i något positivt. Det var iallafall att jag börjar inte på onsdag som jag trott hela tiden, nej för jag börjar inte försen slutet av juni. Så jävla fucking typsikt!
Jaja, inte något att göra åt.

Jag tänkte ladda upp före bilderna på städningen, MEN givetvis är efter bilder kvar i mobilen och den är på laddning och jag sitter för skönt och bla bla.
Här är de i varje fall.
  
Mina sommarskor, 3/4 av dem iallafall.
image417


19/5 -08Hampus och Jonna på besök

Jaha ja, då satt man i Spikes soffa och gästar på bloggen. Hampus sitter i mosters knä och ser rätt ut nöjd ut med tillvaron. Magnus tar hand om min bil, polerar och tvättar. Himla snällt av honom. Vi tackar å det ödmjukaste.
Snart ska vi äta lasagne, mycket gott. Vet inte vem av ungdomarna som har lagat till den men den är säkert ätbar.

image414
Grekland ja, det var tydligen för dyrt sa pappa. Så det här är vårat hem dom närmaste veckorna. Blekast i kvarteret i år igen.

Just press the buttom and Rune will be here lika a skott
Relax man all we need is coffe
Here take it, it yours
And one of thouse, by the way what do you call thouse?
We call dom nigg, nigg. No we call them wienerbrods
Oh no you dont

Vad har du i handikapp Rudolf
Handikapp, ja det är ju benet

Tack för mig ni har varit en underbar publik!
Jonna och Hampus

18/5 -08[Done, done and done]

Äntligen är vi klara med städningen:D
Det blev riktigt tjusigt. Skinade rent fastän vi inte använde alla kända märken som kan göra det just skinande rent. (bilder kommer nästa inlägg)

I morgon kommer Jonna hit och då ska vi fixa hennes bil och Mange ska göra hans med. Jag som gjorde den så vit sist, nu är den beige/grå igen. Suck.

18/5 -08[Finns en möjlighet]

image413Bild

Nu har vi städat ur alla skåp och tom  kylskåpet:) Det börjar blir riktigt fint här hemma.
Vi möblerade även om i "sängkammaren" och det blev bra, bara lite trångt vid datorn men det överlever vi kom vi överrens om:)

Hittade en hus jag blev kär i, igen (!) Det fanns möjlighet att bygga ett stall då det fanns hage och en överdrivet stor trädgård. Större än din Linda. Men drömma får man.
Nu ska jag hjälpa Mange med det sista.

18/5 -08[Mr muscle]


image412

Nu är det dags för oss att städa. Det ser ut som.. hmm ja grisens röv.

18/5 -08[sjusovare]

Igår kväll åt vi hos Manges föräldrar, de hade grillat jätte gott kött. Sen åkte vi till Sara och Martin. Mange hjälpte till med garaget och jag och Sara spelade Wii. Haha det var så kul.
När vi kom hem däckade vi nätan med detsamma och Mange väckte mig klockan 11, fast han har legat i sängen till typ nu. Jag rensade min garderob, slängde undan nästan en halv påse, inte illa.
Nu ska vi handla lite. Får se om Jonna kommer hit senare.


17/5 -08[Till Marie Sch]

Jag kollade genom alla bilder jag har på datorn och vad får jag se? Jo våra bravader. Fattar du vad jag saknar dem? Haha vilka godingar vi var förr:)
     

17/5 -08[bara så bra]


17/5 -08[Tillbaka :)]

image405

Hej hej. Nu är jag hemma igen från Halmstad. Det blev inget vidare med shopping, köpte en svart kjol från gina, och två par skor på skopunkten så det var inte alls farligt dyrt heller:)
Men efter det här inlägget ska jag rensa ur garderobn och verkligen kasta det jag INTE använder. Varför ha det bara för sakens skull, funkar inte!
På vägen hem tog vi vägen via havet. Oj oj vad fint det är. Skulle inte tacka nej till att bo där. Vi besökte även Saras gymnasie skola i plönninge (?) Det var super fint där, tappa hakan.
Nej nu ska jag ta tag i rensningen!

17/5 -08[har du åkt nu?]

Aha okej nu har Emelie åkt igen. Fick inget hej då eller något samtal med henne. Får väl skicka ett mail och se om hon hinner läsa eller svara någon gång.
Tråkigt.


17/5 -08[Halmstad nästa]

image404

Det är inte det vackraste vädret ute idag, tyvärr. Sara och jag kom överrens att vi drar till Halmstad om det inte är fint väder och tar oss en shopping tur:)
Nej familjen jag ska inte köpa upp alla pengar, inte ens hälften!

På tal om familjen. Store tid Jonna! Flickorna igår försökte härma dem. Men de kunde ju inte!! Jag var så irriterad och ville bara rätta dem. Jisses.


Stina Lee har hämtat hem deras nya hundvalp, och jag längtar till den dagen jag och Mange ska göra det:)

17/5 -08[Lite om gårdagen]

Igår fick jag ett sms av Sara att vi skulle grilla på holmen och jag skulle smsa vidare till alla andra jag känner.
Vi åkte vid 8 tiden för att handla korv som vi kunde grilla. När vi kom fram såg jag att man var tvungen att gå på stora stenar för att komma till "ön", plus att vi fick bära planker för att få fart på elden. Usch! Det var ingen lätt resa dit kan jag säga. Alla gick om mig i rask takt.
Väl uppe hade de andra satt igång en brasa och vi satt och umgicks och drack lite. Det var riktigt mysigt.
Senare på kvällen började det droppa in massa 16-18 åringar, som betedde sig alldeles för mycket 14:is och dte blev väl lite för mycket när till slut hela "ön" bestod av dem.
När det var dags att gå blev jag ännu mer nervös än när vi skulle gå till "ön". Nu var det ju mörkt och fulla männsikor skulle gå tillbaka med. Men det gick bra, jag fick mycket hjälp av Mange och Sara :)
  

Kvällen roliga var när blondin i mitten trodde hon ägde en av killarna. HAHA.
Så otroligt omogen riktgt irriterande fjorttis flicka!

16/5 -08[Jag är FRI!]

ÄNTLIGEN! Nu har jag slutat på odlarna och kommer INTE komma tillbaka!
Fy fan vad skönt!
Jag ska softa lite kommer strax:)

15/5 -08[Just gotta love Kenny]

image400

I veckan hämtade jag hem Kenny Starfighter, efter att jag läst ett inlägg på Wysteriias blogg.
När det gick på tv kollade jag på och bara älskade det! Efter att sett 1 avsnitt nu är han fortfarnade älskad. Haha en blåst blondin från rymden som säger "Vad saru?"
Är lite skeptiskt till filmen eftrer att det gått så lång tid, men jag kommer titta på den ändå:)

15/5 -08[Nu händer grejer]

Nu börjar det se mycket bättre ut här hemma och under tiden har vädret blivit kalas bra och vi har ingen sol på balkongen.
Jag följer nog med Mange till garaget ändå så jag får vara ute lite längre.

15/5 -08[IQ-befriad]

image399

Varför är jag så befriad. Eller som Mange kallar det IQ fiskboll. 
Jag har problem med ICA banken! Det verkade så enkelt men det var ju svårt. Haha så dum jag är, eller?

15/5 -08[Ojsch vad dåli]

image398Bild

Vad hemskt dåligt av mig att inte skriva.
Igår städade jag nästan halva dagen och är ännu inte klar. Mår bättre nu så i morgon ska jag bege mig tillbaka till hitlergården.
Jag gick upp med Mange idag vid 8:20 och jag har verkligen inte gjort nånting. Eller jo, jag tränade 1 timma. Men sen har jag bara suttit. Blir så sur att jag är så lat ibland. Det blåser kallt ute och jag har ingen sol på balkongen så där kan jag inte sitta, men balkongdörren är öppen så jag får in frisk luft och det är skönt.

14/5 -08[Hatar onsdagar]

image397Bild

Blä på dem! Alla minnen kommer upp då.

Hr förresten börjat flaga på min högra axel. Kul.

14/5 -08[ett projekt på G]

Nu håller jag på att smida planer här.
Vill verkligen genomföra det, hoppas jag hittar någon som vill genomföra det med mig. Jonna eller Mange kanske. (Om du blev nyfiken Jonna så är de det jag pratade om hemma hos dig, kommer du på det så sch)

Fast det kommer väl ta 100 år.

13/5 -08[Ändrat]

image396

Vi ska inte till Martin och Sara :( Nu har Mange blivit sjuk med, inte alls bra. Men han är en kämpe och blir sällan sjuk.

Just nu sitter jag och letar resor till Thai-landet, hittar inget men det kan ju bero på att vi vill åka nästa år.
Blev glad innan när Mange satt och letade efter hundvalpar på nätet och visade de han tyckte var bra:) Det var kul att se att han är engagerad i det.

13/5 -08[Det ordnade sig]

Nu är det ordnat. De ringde och boka om mig, så nu på måndag ska jag dit och få mina nycklar och allt annat.

Vi ska åka till Martin och Sara, men de svarar inte så jag vet inte när.

13/5 -08[What to do]

image395

Idag är Mange ledig så han tar hand om mig innan han ska greja med bilen eller åka till Martin.
Jag kommer gräva i min garderob, röja ut det jag inte vill ha, vinterplagg och sedan hitta någon lämplig plats att ha allt på.
Det funkar inte bo så litet när man är tjej. Finns ju ingen plats.

12/5 -08[Fan vad dum jag är!]

Så jälva typiskt!!
GAAAAAAAAAAAH så arg jag är nu! Hur fan kunde jag missa!?

12/5 -08[Nästan bestämt]

Bara nästan.
Vad är bestämt då? Jo att jag, Mange och Sara med Martin ska åka till Sthlm i sommar och bo på hotell och shoppa:)
Ska bli så kul. Kommer nog besöka hennes föräldrar med som verkar bo helt perfekt.

12/5 -08[Underligt]

Det är rätt underligt hur man funkar egentligen.
Någon som man stod nära blir inte berörd när det hänt något tragiskt i ens liv.
Den man stod nära stod inte nära en själv.
Väldigt underligt att det kan vara så.

12/5 -08[7 Månader]

Idag är det den 12 och vi har våran 7månaders dag. Vi firar den inte på något speciellt sätt förutom att vi har varit med varandra hela dagen :) Mys pys

Nu har jag en cykel, så jag kan cykla till det nya jobbet! Skit bra.
Vad annars? Vädret har varit sådär men så får det vara när man inte är frisk. Men vi fick tvättat min bil och Jonnas bil, och på måndag kommer hon ev hit så Mange kan polera den.
Nu ska jag städa ur mina garerober så alla andra kläder jag tog med mig får plats:)

image394

11/5 -08[En dag på stranden]

Taget förra helgen.
    

Nu ska jag ta mig en frukost, sen blir det att vi åker till stranden och solar idag igen:)

10/5 -08[Livrädd!]

image388

Igår kväll stack Mange direkt till garaget för att fixa med bilen tillsammans med Marcus. Han sa att han skulle komma hem när det blev mörkt annars skulle han ringa, och då var klockan 20:20.
Vid 22:20 ringde jag till honom, inget svar, vid 23:20 gick jag och la mig och tänkte att han kommer nog hem snart eftersom det var så mörkt. Jag hade lite problem med att somna, men vaknade 02:00 och hade ingen jämte mig eller missat samtal.
Shit! Något har hänt tänker jag och tar på mig kläder och åker ut för att leta efter honom. När jag har kanske 1 km kvar ringer han. Jag blev så glad och lättad men fan vad jag började grina så jag kunde inte prata jag bara la på.
Sen kom han hem 1 min efter jag kom hem.
Jag var så förbannad på honom, så jag la mig på soffan och sov där i natt. Ja det kanske är dumt att vara sur så länge, men jag var så jäkla rädd att något hade hänt ju. Han hörde ju inte av sig på 6 timmar för guds skull!

9/5 -08[Drömmen]


Är inne och kollar på hus, och hittar mitt!
Jag har alltid sagt att om jag skaffar hus med nån så SKA jag göra kök och badrum. Vad händer när jag ser köket? Jo det är precis så som jag vill ha det! Jag vill ha det! Det är inte så farligt utgångspris men huset är super läckert, mycket nyrenoveringar och ligger rätt så okej, så det kan nog gå upp högre.

9/5 -08[Busiga jag]

image386
Ja lite busig har jag allt varit idag.
Lagade mat för en liten stund sedan, men vi hade då inga bestick, glas eller tallrikar så jag fick stå där och diska. Kändes som en evighet, men nu är allt rent, även det som jag använde vid matlagningen:)

Nu har jag pratat med Emelie, är avundsjuk, men jag skulle inte våga göra det ensam. Jag, Mange och Camilla ska besöka henne till hösten. Iallafall jag och Camilla:)

9/5 -08[Sjuk idag]

image387

Idag är jag hemma från jobbet. Jag har så grymt ont i mina axlar och ryggen. Kunde bara ligga på mage i natt så det har varit en lite jobbig natt för mig.
Mår illa också, och så svider det som fasen. Går utan nåt på överkroppen då och då.
Igår gjorde det så ont så jag grät nästan hela kvällen.

8/5 -08[Solbränd!]

image385

Jag har varit ute hela dagen och rensat ogräs, och då tänkte jag att jag bara har linnet på mig. Typiskt att jag bara har brottarlinnen, har jätte tjusiga linjer nu.
Nu har jag bestämt mig, i morgon är min sista dag, tjoho!

Ska iväg till ica och köpa after sun nu.

7/5 -08[Dumma kossa]

image384

Har verkligen träningsvärk sen igår, som tur är bara i benen, lite i ryggslutet. Hade det vart mer i ryggen och armar hade jag börjat gråta.
Men nu ska jag få göra det i morgon med, som tur är utomhus, och inte med någon pincett. Men dessvärre ska jag vara ute med bara thailänskor. Så JÄVLA roligt!
Jag sa till Tim att jag vill inte vara den enda svensken ute i morgon.
Tim: du måste lära dig att kunna prata med dem.
Jag: men de pratar ju inte svenska.
Tim: jo lite kan de.
Jag: Jasså?!
Tim: om de inte pratar med dig så får du var här efter frukost.
Jag: JA!
Sen stod jag och blängde på alla, inte fan prata de svenska. Jädra dumma kossa.

7/5 -08[Sommar]

Det är ju nästan sommar idag:)
Helt underbart.
Emelie har kommit hem, pratade väldigt kort med henne på msn igår, kan tänka mig att alla bombadera henne med frågor. Får se om hon har tid i helgen så kanske vi kan prata då :)

6/5 -08[Bastubad]

Idag fick vi jobba i ett växthus där vi skulle rensa ogräs, med PINCETT (!) Vi fick krypa, kräla, stå med böjda ryggar och möblera om då det inte fanns några riktiga gånger att gå på. På förmiddagen kunde det var kanske 35 grader där inne, det funkade men framåt eftermiddagen blev det 45-50 grader och svetten bara rann. Det var olidligt jobbigt. Ju varmare det blev ju mer irriterad blev jag på allt.


   
Har vi kvar.                 Har vi gjort.                Jag med pincetten.

5/5 -08[Emelie kommer hem :)]

Tjoho!
I morgon kommer mitt lilla hjärte troll hem:) Som jag har längtat!
Önskar att jag nu bodde i min gamla lägenhet så jag kunde åka till henne och bara lyssna och kolla på bilderna.
Saknar henne så! Har inte kunnat ringa till henne och bara snacka om allt.
Hoppas hon kan komma hitåt snart. Inte långt kvar tills hon tar studenten heller :)

  

5/5 -08[Tävlingen i söndags]

Jag följde med Sara till Varberg där hon skulle tävla dressyr LA:5.
Tog bilder i manegen men det blev inget bra, så ni får kolla när hon travar av honom på gräset och kort innan starten.

   

5/5 -08[Car wash]

I lördags tvättade jag och Mange hela dagen, och bilderna nedan visar Manges bil. Min bil visar jag när Mange visar mig korten:)

Före:
    
Efter:


Resultat:

5/5 -08[Bombnedslag]

image367
Våran lägenhet ser ut som "hje-kom-och-hjälp-mig". Skit överallt. På skrivbordet ligger det massa papper, i stora rummet en massa tvätt, i köket en massa disk!
Tur för Mange att han har världens bästaste flickvän som städar undan allt på ett kick :)

5/5 -08[Dags att deklarera]

image366

Idag är sista dagen om någon missat det.

När jag kom hem från jobbet byte jag om snabbt och åkte till Sara och Jeason. Vi skulle fota nere på stranden, men halvvägs dit tappar Jeason ena framskon, så det vara bara att vända hem. Men han blir skodd på fredag så på söndag har vi tid att ta kort innan det blir förbud att rida på stranden.
Vi bestämde också att vi ska träffas i stan i morgon och se om vi kan hitta något till helgens bravader:)

Kurrrrrrrrrrrr säger min mage, ska äta nåt då.

4/5 -08[Missing you!]

På tisdag kommer min älskade Emelie hem:) Längtar mig sjuk nästan.
Har inte hört så mycket av henne, pga vi båda är nog upptagna. Men jag vet att jag kommer få höra allt smaskigt sen:)

Jag var med Sara när hon tävlade idag, tyckte det såg bra ut för henne med tanke på att hon börjat rida honom efter hans vila.
Vill lägga upp kort men det vill inte datorn att jag ska göra.
Ska sova nu så det får bli när jag har tid.
God natt

3/5 -08[Stressad]

Det blev ingen picknick idag. Fast jag blev inte ledsen för det.
Vi låg och myste länge innan vi gick upp. Sen åkte jag och solade, efter det åt vi mat och sen tyckte vi att vi skulle tvätta bilarna och då var klockan 14 ca.
Bilarna blev jätte fina. Mange polerade min bil så det glänser gött nu, och Manges bil blev vit:)
Jag tvättade bilarna och Mange polerade min, eftersom det tar tid att polera och för svårt för mig var det rättvist.
SKa lägga upp bilderna i morgon, efter att jag kommit hem från Varberg med Sara. Hon ska tävla dressyr LA:5.

Måste iallafall sticka nu för vi ska till en kompis och Mange vill vara där snart.

3/5 -08[Picknick på gröna ängar]

image365


God morgon.
Nu har iallafall jag vaknat. Har sovit jätte gott, i hjärtats famn hela natten.
Idag ska vi tvätta bilarna, polera osv. Sen ska vi åka på utflykt, ta med oss picknick och bara vara för oss själva. Hoppas att det blir bra väder bara för juat nu ser det ut som regn hänger i luften :S

2/5 -08[Helkväll på Vinberg]

God dag.
Nu sitter jag hemma hos Martin och Sara. Vi har ätit tacos, och efter det var vi så mätta så jag och Sara gick på en promenad med Martins fars hundar. En promenad på 30 min tänkte vi, det blev närmre 1-2 timmar.
Pojkarna är i garaget och fixar, jag och Sara sitter och kollar på tv och dricker cider och äter onyttigt. Det känns som att det är söndag idag. Skönt att det bara fredag.

God natt

2/5 -08[Olyckan var framme]

Vilket skönt väder det blev helt plötsligt där ute:) Det tackar jag för.

image364

Tidigare idag började tanterna på andra sidan att skrika och en sprang illa kvickt. Då hade de hittat ett sorkbo som låg på rullbandet(!) Det låg två små nyfödda ungar där i. Tanterna var rädda och sa att de skulle lägga dem i en låda och kasta i väg dem, så den ena tanten kom med en låda och en annan skulle lägga ner dem i den. Men hon var så rädd att hon slängde ner dem, och tyckte det var jätte festligt att den ena hamna på rygg.
Usch vad hemska de är tyckte jag. MEN.. efter lunchen blev det värre.
När jag kom fram till min stol såg jag en stor spindel och blev helt hysterisk (som vanligt) och trampade ihjäl den. När jag sedan tog en steg bakåt kändes det konstigt under foten så jag kollade ner och botsavligen skrek.
Jag hade trampat på en sorkunge! Dess inälvor hade kommit hur den och den försökte gå framåt och fattade inte vad som hänt. Jag fick så dåligt samvete. Stackaren.

1/5 -08[Vi är sambos]

image363

Hej hej.
Kom hem från mantorp vi 19 tiden. Helt färdiga båda två. Lagade lite mat, la oss i soffan och kollade på film. Mysigt.
Idag blev jag en Falkenbergsbo, och inte nog med det. Jag är sambo med världens bästa pojkvän ♥

Ska gå och lägga mig, så jag uppdaterar om Mantorp i morgon.
God natt

1/5 -08[Nu åker vi]

                                              image362
Gick upp 03:10 för att duscha. Nu är allt packat och klart så vi är redo för att åka till Mantorp, där Mange ska köra på bana med massa andra.
Jag kommer somna i bilen, hoppas inte Mange gör det med. Vi får hålla på att det blir fint väder, men om det inte blir det är jag redo!

Hoppas ni hade en bra Valborg igår:)